ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ;






Γράφει η Μαίρη Καρά  * 

 Ποιο είναι το «μέσον» των μεν εντός των τειχών επίορκων εξουσιαστών και των δε εκτός των τειχών απάνθρωπων κατακτητών, για την απειλούμενη ολοκληρωτική υποταγή μας στην δικτατορική κυριαρχία; Ποιες είναι οι αληθινές προθέσεις και των μεν και των δε για το μέλλον του Έθνους μας;

    Πρώτο μέλημα των επαγγελματιών πολιτικάντηδων ήταν πάντα να εξασφαλίσουν το μέλλον τους από το βουλευτιλίκι. Ο επόμενος στόχος ήταν παραπάνω Αξιώματα, για ικανοποίηση της ματαιοδοξίας τους. Μα στο βάθος των επιδιώξεών τους κρυβόταν η λαχτάρα τους να φουσκώσουν τα πορτοφόλια τους, με το τόσο αναγκαίο για την πολυτελή διαβίωσή τους παραδάκι. Λες και θα το πάρουν  μαζί τους στον τάφο τους!

     Πώς το λένε οι εντός και εκτός εξουσιαστές και πως το λένε οι λαοί; Αυτό το πολύτιμο εργαλείο είτε χάρτινο είτε μεταλλικό, που αποκτά την αξία του επί τη εμφανίσει; Αυτό το λαχταριστό τραπεζικό κατασκεύασμα, που λατρεύουν οι επιρρεπείς στον εύκολο πλουτισμό παραδόπιστοι και όχι μόνο οι πολιτικοί; Το πιο αιματηρό και θανατηφόρο όπλο με το ανάλογο βάρος  σε χρυσό; Αλλά ό,τι λάμπει επιφανειακά… είναι πάντα χρυσός; 

    Είναι το «διάσημο» νόμισμα, που παράγεται με ένα «κρυφό κλικ» στο πληκτρολόγιο των εμπνευστών του διαδικτύου. Είναι το πολύτιμο χρυσάφι, με το οποίο το Διεθνές Κεφάλαιο εξαγοράζει Κυβερνήσεις και εγχώριους Ολιγάρχες και με την δύναμή του οδηγεί στον όλεθρο τους λαούς. Συντρίβει  Αξιοπρέπεια, Ιδανικά, συνειδήσεις και ψυχές. Αυτό που έχουν αναγάγει σε θεότητα. Αυτό το πανάκριβο χρήμα, με το οποίο ονειρεύονται να γίνουν Θεοί στην θέση του Θεού. 

     Οι σκεπτόμενοι Έλληνες δεν προσκυνούν το χρήμα ως Θεό, όπως οι βάρβαροι κατακτητές. Μόνο την Σημαία και την ιερή γη τους προσκυνούν, που είναι ζυμωμένη με το αίμα της Φυλής. Το χρήμα το έχουν μόνο για να διάγουν αξιοπρεπή βίο, μα χωρίς να αποκτούν εξάρτηση. Με την στάση ζωής τους βασισμένη στο Ελληνικό Σύστημα Αξιών αποδεικνύουν, πως σ’ αυτή την ζωή δεν εξαγοράζονται όλοι οι άνθρωποι από τον… εχθρικό «Θεό». Οι Έλληνες πιστεύουν στον Πανάγαθο Θεό της Αγάπης, που είναι συμπαραστάτης και προστάτης τους.

   Κι ας νομίζουν οι καμπαλιστές, πως η δύναμη του χρήματος μπορεί να τους κάνει Θεούς. Δεν θα γίνουν ποτέ, γιατί ΕΝΑΣ είναι ο ΘΕΟΣ. Ο Δημιουργός του Σύμπαντος. Και δεν μπορεί κανείς να τον αντικαταστήσει. Εκείνος έχει τον έλεγχο των πάντων και ορίζει την ζωή και τον θάνατο στον πλανήτη. Εκείνος φροντίζει τα πλάσματά του και αποφασίζει, για το πως θα ζει ειρηνικά η Ανθρώπινη Φυλή στον παράδεισό της. 

  Ποιος θα μας απαλλάξει από την Οικονομική κυριαρχία των Διεθνιστών; Ποιος είναι παράδειγμα Ανθρωπιάς κι Ελευθερίας; Ποιος θα γίνει ο τιμωρός των ανώμαλων παιδεραστών με τα αχαλίνωτα σεξουαλικά βίτσια; Αυτών που εκτελούν τους ερευνητές δημοσιογράφους, όταν αποκαλύπτουν τα στυγερά εγκλήματά τους; Των υπανθρώπων που επεμβαίνουν στην Θεϊκή Δημιουργία με μετάλλαξη του γονιδίου μας; Αυτών των Σκοτεινών Δυνάμεων που μας κήρυξαν έναν ανελέητο πόλεμο;

  Μα… ο υπεράνω χρημάτων και παθών Έλληνας αγωνιστής υπέρ πατρίδος με όλες του τις δυνάμεις. Αυτός θα βάλει φρένο στις αιματηρές ορέξεις των εν δυνάμει υποψήφιων Δικτατόρων των λαών και των Εθνών. Αυτός ο γενναίος και ανυπότακτος Έλληνας, που δεν τρομάζει με την διαβολική παράνοιά τους.  Ο μαχητής που πάντα αγωνίζεται για την Ανεξαρτησία του.        

    Δεν τρομάζει ούτε με τα τεχνολογικά ούτε τα βιολογικά τους υπερόπλα. Είναι απόγονος ένδοξων Ελλήνων και σέβεται το D.N.A. και την καταγωγή του. Με διάνοια και με Πνεύμα, χαρίσματα που δεν κατέχουν οι επικυρίαρχοι, θα αντισταθεί. Γιατί αυτοί είναι ανθρωπόμορφα κτήνη, που σπέρνουν θύελλες στο πέρασμά τους. Είναι υποχθόνια τέρατα, που γίνονται αιωνόβιοι με το παιδικό αδρενοχρώμιο και νομίζουν πως υπερέχουν από τον άνθρωπο και θα τον κάνουν δούλο τους.  

   Από Αιώνες σχεδίαζαν να γίνουν κυρίαρχοι στον πλανήτη με όπλο τόνους βρώμικου χρήματος. Δεν το κατάφεραν με τους δυο Παγκόσμιους Πολέμους, δεν θα το καταφέρουν και με τον Τρίτο. Θα πέσουν οι ίδιοι στην παγίδα που έστησαν για την Ανθρώπινη Φυλή. Ο Θεός της έχει το δικό του σχέδιο για να τους διαλύσει… και οι Έλληνες θεϊκή Αποστολή, για να τους εκτοπίσουν. Τότε θα φανεί η αδυναμία του σατανικού Θεού που λατρεύουν. Θα νικηθούν σε όλα τα μέτωπα και θα τραπούν σε φυγή στο Διάστημα. Γιατί το χρήμα τους δεν είναι Θεός και η οικονομική δύναμή τους έφτασε στην ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.  

loading...