Περιπέτειες παράφωνης είδησης

Η Περιπέτεια ενός άρθρου για την «αυτοκτονία» αδιάφθορου αρχιάτρου μεγάλου νοσοκομείου της Γερμανίας, μετά την καταγγελία του κατά της «μεταμφιεσμένης πολυεθνούς δικτατορίας»

«Έπεσε» από την οροφή του νοσοκομείου. Αυτοκτονία ή φόνος;

Peter Koenig*.Reseau International ,5-12-21

Μετάφραση: Μ.Στυλιανού

Κατ’ αρχήν ένα γεγονός τέτοιου -υπό τις παρούσες συνθήκες- παγκόσμιου ενδιαφέροντος έφθασε στην διεθνή δημοσιότητα, με άρθρο Ελβετού ερευνητή δημοσιολόγου, σε άγγλο-γαλλόγλωση ηλεκτρονική ιστοσελίδα, με καθυστέρηση ενός μηνός από την ημερομηνία του γεγονότος!

Το γεγονός συνέβη την Πέμπτη 2Νοεβρίου και γνωστοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, με άρθρο του διεθνώς γνωστού δημοσιολόγου Peter Koenig στην έγκυρη ιστοσελίδα Global Research/ Mondialisation CA.

Την δημοσίευση ακολούθησε θόρυβος και καταιγισμός διαψεύσεων.

«Πηγές» την κατήγγειλαν με τον νεωστί καθιερωμένο απαγορευτικό στιγματισμό «Fake News» (ψευδής είδηση), άλλες διαβεβαίωναν ότι ο ο Πρόεδρος/Διευθυντής μεγάλου γερμανικού νοσοκομείου Δρ.Thomas Jendges δεν είχε αυτοκτονήσει. ΄Οτι δεν βρέθηκε αποχαιρετιστήρια επιστολή του. Ότι άλλος τον υποδύθηκε στην δημόσια καταγγελία του στο You Tube (ότι: Covid 19/εμβολιασμοί αποτελούν μεταμφιεσμένη πολυεθνή δικτατορία). Ότι η εγγραφή της σχετικής ομιλίας στο Υou Tube είχε γίνει πολύ νωρίτερα και άλλα παρόμοια.

Ενώπιον της ομοβροντίας των «διαψεύσεων» και της ανάγκης ανατροπής τους, η ιστοσελίδα global Research- Mondialisation CA απέσυρε προληπτικά το άρθρο και επικεντρώθηκε στην συλλογή αδιάψευστων τεκμηρίων. Και προέκυψαν τα ακόλουθα -και αναδημοσίευση του άρθρου:

Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2021, αστυνομία και πυροσβεστική υπηρεσία στάλθηκαν επειγόντως στο νοσοκομείο του Chemnitz, (φωτογραφίες πιο κάτω).

Τα μεγάλα γερμανικά ΜΜΕ επιβεβαίωσαν χωρίς επιφύλαξη ότι ο αρχίατρος είχε αυτοκτονήσει

Σύμφωνα με την. Bild ( 3 Νοεμβρίου 2021) που είναι από τα μεγαλύτερα γερμανικά ΜΜΕ «οι συνθήκες του δυστυχήματος δεν είναι ακόμη σαφείς. ΄Εως τώρα ωστόσο όλα δείχνουν μια τραγική αυτοκτονία.»

«Ο Δήμαρχος Sven Schulze εξήγησε ότι η κλινική του Chemnitz,, παρά τον τραγικό θάνατο του δρα Thomas Jendges, είναι πάντοτε σε θέση να λειτουργεί. «Η διευρυμένη ομάδα διεύθυνσης θα επιληφθεί των θεμάτων τις προσεχείς ημέρες.»

Η Bild πρόσθεσε μιαν παράγραφο μάλλον ασυνήθιστη στο τέλος του άρθρου: «Κατά γενικό κανόνα η BILD δεν δημοσιεύει τις αυτοκτονίες για να μην υποκινήσει σε μιμήσεις –εκτός αν οι συνθήκες δεν παρακινούν σε ιδιαίτερη προσοχή».

Μια ανακοίνωση Τύπου του δημάρχου του Chemnitz αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με μεγάλη κατάθλιψη μόλις πληροφορήθηκα τον τραγικό θάνατο του δρα Thomas Jendges, Προέδρου Γενικού Διευθυντού του νοσοκομείου μας.

Χθες ακόμη είχαμε μια μακρά συζήτηση για την δύσκολη κατάσταση με τον ιό Κορώνα.

Είμαι βαθύτατα λυπημένος και οι σκέψεις μου και η βαθύτερη συμπάθειά μου στρέφονται αυτή την στιγμή στην οικογένεια και στους φίλους του. Θα πάμε τώρα να μιλήσουμε με όλους τους υπευθύνους του νοσοκομείου για να μην τους αφήσουμε μόνους σε μιαν ήδη δύσκολη κατάσταση.

.

Συνιστούμε να απόσχουμε από κάθε περαιτέρω έρευνα. Η πόλη του Chemnitz θα σχολιάσει εκ νέου το απόγευμα.

Πόλις του Chemnitz :

«Θλιμμένος βαθύτατα για τον αιφνίδιο θάνατο του γενικού διευθυντή του νοσοκομείου του Chemnitz Δρα Thomas Jendges, ο δήμαρχος Sven Schulze συνομίλησε ήδη με πολλούς εκπροσώπους του νοσοκομείου.

Εξέφρασε την συμπάθεια και τα συλλυπητήρια του στους υπαλλήλους και ως πρόεδρος του συμβουλίου εποπτείας τους διαβεβαίωσε για την πλήρη υποστήριξη της πόλης σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση. Παρά τον τραγικό θάνατο του Δρα Thomas Jendges, το νοσοκομείο είναι πάντοτε ικανό να λειτουργήσει. Η διευρυμένη ομάδα διεύθυνσης θα αναλάβει τον ρόλο της στις προσεχείς ημέρες.

Η συνέχεια των ενεργειών θα συζητηθεί σήμερα σε έκτακτη σύνοδο του συμβουλίου εποπτείας.

Εν αναμονή μιας πραγματικής αστυνομικής έρευνας (πράγμα ελάχιστα πιθανό), μένει ανοικτό το ερώτημα εάν ο θάνατος του δρα Thomas Jendges ήταν ατύχημα, αυτοκτονία, ή ακόμη και φόνος, δεδομένων όσων είπε στο βίντεο –και του γεγονότος ότι δεν άφησε κανένα σημείωμα στην οικογένειά του; Η πηγή του βίντεο έχει πλήρως επαληθευτεί.

Ούτε ο δήμαρχος, ούτε η ανωτέρω σύντομη ανακοίνωση της πόλης του Chemnitz δεν αναφέρθηκαν στα αίτια θανάτου του δρα Jendges.

Το αρχικό άρθρο του δημοσιολόγου Peter Koenig, περιελάμβανε τα ακόλοθα:

Σήμερα, οι σκέψεις μας είναι με τον αείμνηστο Δρ Τόμας Τζένγκες και την οικογένειά του.

*

Ο επικεφαλής γιατρός του κεντρικού νοσοκομείου στο Chemnitz – την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σαξονίας – «μίλησε» (δείτε το βίντεο διάρκειας 2 λεπτών παρακάτω*) και στη συνέχεια «έπεσε» από την οροφή του νοσοκομείου και πέθανε. Αυτοκτονία ή φόνος;

Τα ΜΜΕ, φυσικά, μιλούν για αυτοκτονία. Ωστόσο, ο Δρ Thomas Jendges (55), αφήνει πίσω του μια σύζυγο και ένα γιο, και δεν είχε ιστορικό κατάθλιψης ή τάσεις αυτοκτονίας. Δείτε το βίντεο εδώ .

Ο Δρ Jengdes διορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος του μεγαλύτερου δημοτικού νοσοκομείου της Ανατολικής Γερμανίας τον Απρίλιο του 2021. Ήταν ο μοναδικός Διευθύνων Σύμβουλος από την 1η Οκτωβρίου 2021. Είπε σε ένα σύντομο βιαστικά ηχογραφημένο βίντεο: «Δεν υπάρχει ιός, είναι μια δικτατορία μεταμφιεσμένη.. »

Διευκρίνισε στο σύντομο βίντεό του ότι αυτό που συμβαίνει στην Γερμανία και στον κόσμο δεν έχει καμιά σχέση με έναν ιό.

«Αυτή είναι η επιβολή μιας παγκόσμιας δικτατορίας. Πρέπει να ειπωθεί. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να παρακάμψουμε το πρόβλημα. »

Παρακαλώ ακούστε αυτή τη σύντομη και συγκινητική μαρτυρία.

Δεν είναι πλέον εκεί για να υπερασπιστεί την ανθρωπότητα από αυτό το έγκλημα βιβλικών διαστάσεων. Αλλά εμείς, ο λαός, πρέπει να σηκωθούμε και, από αλληλεγγύη, να “σκαρφαλώσουμε στα οδοφράγματα” ενάντια σε αυτή την όλο και πιο βάναυση, πιο σκληρή τυραννία.Και θα νικήσουμε.

Σας ευχαριστώ που είστε μέρος αυτής της εκστρατείας και ξυπνήσατε άλλους.

Το σύντομο βίντεοCliquez ici pour regarder la vidéo

*Στο σύντομο βίντεό του, ο αυτόχειρας (;) διευθυντής του γερμανικού νοσοκομείου, σε αυτοσχέδια δήλωση και με διακοπές εμφανούς συγκίνησης είπε τα εξής επί λέξει:

«Τι συμβαίνει και αυτή την στιγμή στην Γερμανία; Δεν μπορώ εντίμως να το χαρακτηρίσω ως εμβολιασμό .Ως γιατρός που ενοσήλευσε ανθρώπους με λοιμώξεις αυτιών, μύτης, λάρυγγος όλη μου την ζωή, μπορώ μόνο να επαναλάβω ότι αυτό που συμβαίνει εδώ δεν έχει απολύτως τίποτα να κάνει με έναν ιό. Είναι διεθνώς η εισαγωγή σε μια παγκόσμια δικτατορία και δυστυχώς πρέπει να λεχθεί.

Τον τελευταίο μήνα πέρασα 1500 ώρες μελετώντας την κατάσταση., επειδή δεν είχε οποιαδήποτε σχέση με οτιδήποτε στην ιατρική. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Υπάρχουν όσες αλληλένδετες επιδιώξεις και την περασμένη βδομάδα στο Speyer με ρώτησαν. Μίλησα μπροστά σε 1.000 ανθρώπους –μολονότι ποτέ δεν είχα μιλήσει μπροστά σε κόσμο προηγουμένως. Ποτέ δεν τόλμησα, ποτέ δεν είχα το κουράγιο, αλλά το πράγμα έχει φθάσει στο σημείο όπου είναι ακατανόητο αυτό που συμβαίνει και όλοι χορεύετε με τον ίδιο σκοπό, ο ένας με τον άλλο. Και εάν… και όποιος ακόμη δεν μπορεί να το πιστέψει ότι έχουμε μια δικτατορία, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να λεχθεί. Φυσικά είναι μεταμφιεσμένη, φυσικά επιβάλλεται βαθμιαία, αλλά ο λαός θα πρέπει… λόγω των εντελώς δυσανάλογων μέτρων, κυριολεκτικά, να βγει στους δρόμους για την αποκατάσταση των βασικών δικαιωμάτων του.

Οι πρόγονοί μας έγραψαν αυτό ακριβώς το δικαίωμα στους νόμους τους και αυτό που δεν κάνουν αυτοί, πολλοί άνθρωπο δεν το καταλαβαίνουν- Και θα ρωτήσουν: Γιατί όλη αυτή η φασαρία; Το μόνο που εγώ μπορώ να πω είναι κουράγιο, οργή και μεγάλη καρδιά… αυτό».

loading...