Απαγόρευσαν την συγκέντρωση των«υγειονομικών»κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων,με αφορμή την έλευση του Πάπα

 

Η συγκέντρωση θα γίνει στο Θησείο

Ο κυβερνητικός αυταρχισμός και ολοκληρωτισμός έχει φτάσει σε ακραία όρια γελοιότητας.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών με ανακοίνωση της και κατ’εντολήν της κυβέρνησης απαγόρευσε ονομαστικά την προγραμματισμένη εδώ και μια βδομάδα συγκέντρωση της πρωτοβουλίας «υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών», άλλωστε ήταν και η μόνη προγραμματισμένη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, που επρόκειτο να λάβει χώρα, όπως κάθε βδομάδα, το Σάββατο στην Πλατεία Ελευθερίας δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής στις 4 μ.μ.

Οι διοργανωτές της συγκέντρωσης, στην οποία επρόκειτο να μιλήσουν ο Παναγ. Λαφαζάνης και ο Νίκος Μαυραγάνης, καταγγέλουν την σκόπιμη αυθαίρετη απαγόρευση της ειρηνικής συγκέντρωσης και την χαρακτηρίζουν πράξη τρομοκρατίας που στόχο έχει να φοβίσει και να πνίξει την διογκούμενη διαμαρτυρία κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών και των απολύσεων για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και των δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Η συγκέντρωση θα γίνει τελικά στο Θησείο

Μετά την αστυνομική απαγόρευση οι διοργανωτές δεν αναβάλλουν και δεν ματαιώνουν τη συγκέντρωση αλλά μεταθέτουν τον χώρο της συγκέντρωσης εκτός του ορίου της αστυνομικής απαγόρευσης.

Συγκεκριμένα η συγκέντρωση θα λάβει χώρα στο Θησείο το Σάββατο στις 4μ.μ.

Η οργανωτική Επιτροπή καλεί όλους και όλες να διαδώσουν και να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση στο Θησείο για να στείλουμε όλοι μαζί ένα δυνατό μήνυμα αντίστασης, ανυπακοής και δημοκρατίας

loading...