Επικίνδυνο το βιβλίο του κ. Τριβιζά που έδωσαν στα σχολεία !

Ελένη Παπουτσή

Εκπαιδευτικός. Master of education

Κλινική ψυχολόγος παιδιού και εφήβου. Εξαρτήσεων *  

Ο κ. Τριβιζάς κάποτε έγραφε παιδικά βιβλία ωφέλιμα για τις παιδικές ψυχές. Έδινε μηνύματα στα παιδιά, γενικά , για αγάπη στους ανθρώπους και τη φύση.

Τη σημερινή εποχή όμως , έγραψε βιβλίο για τον COVID με πολύ επικίνδυνο τρόπο για τις παιδικές ψυχές . Γράφει υποβολιμαία ότι ο ιός είναι ένα τέρας έχει και εικόνες, προτρέπει τα παιδιά να μη παίζουν στη φύση γιατί θα κολλήσουν το τέρας, να μη συναναστρέφονται με άλλα παιδιά, και αν παίξουν, θα κολλήσουν τον ιό, θα τον πάνε στη γιαγιά τους και θα μπει από τη μύτη της, και έτσι θα την κολλήσουν. Ανυπόστατα και επικίνδυνα !

Όλα αυτά με τις τρομακτικές εικόνες μπορείτε να τα δείτε στο βιβλίο.

Είναι σαν τα βιβλία που διάβαζαν οι σατανιστές , οι οποίοι επηρεάστηκαν στο υποσυνείδητο και μετά δεν μπορούσαν να πράξουν λογικά με τη συνείδηση.

Οι άνθρωποι πράττουν κατά 90% με το υποσυνείδητο. Εκεί γίνονται οι εγγραφές. Θέλει μεγάλο αγώνα να διαγράψουν αυτές και να εγγραφούν άλλες. Εκεί ποντάρουν μερικά βιβλία, και οι περισσότεροι πολιτικοί…

Σε αυτό αποβλέπει και αυτό το βιβλίο.

Έχει σκοπό κατόπιν εντολών, να κάνει τους εκκολαπτόμενους πολίτες της χώρας φοβικούς προς τους ανθρώπους και τρομαγμένους με τη φύση , να μην αγκαλιάζουν τα άτομα που τα αγαπούν όπως οι παππούδες τους και οι γιαγιάδες τους.

Μπορεί να ρωτήσει κάποιος και τι πετυχαίνει η κυβέρνηση που δίνει τέτοια βιβλία στα σχολεία;

Πετυχαίνει σαν την κυβέρνηση Τσίπρα, να κάνει ανθρώπους φοβισμένους, πειθήνια όργανα , ρομπότ υπάκουα, με πολλές καταθλίψεις και αυτοκτονίες και να μισούν τους ανθρώπους. Κερδίζει , γιατί θα διευθύνει ανθρώπους ανήθικα, όπως απαιτεί τώρα το παγκόσμιο νέο κοσμοείδωλο!

Τι θα έπρεπε να γράψουν για τις αγνές παιδικές ψυχές, οι όποιες υποβάλλονται πολύ εύκολα , γιατί όσο και να φαίνεται ότι αντιδρούν είναι σε κατάσταση ύπνωσης;

Ότι είναι ελεύθεροι πολίτες, ότι μπορούν να μορφώνονται τα ίδια και σε συζητήσεις με τους γονείς και παππούδες τους οι οποίοι είναι οι μόνοι που δίνουν τη ζωή τους για αυτά , και μόνο αυτοί , θα μάθουν ποιο είναι το καλό τους από ειδικούς, και θα τα προστατέψουν.

Θα έπρεπε να γράψουν , ότι πρέπει τα παιδιά να προσέχουν σε περίπτωση κοινωνικής ασθένειας, όχι σαν υστερικά για ν αποκτήσουν ψυχολογικά προβλήματα, αλλά με φυσιολογική προσοχή, να κρατούν κάποιες αποστάσεις , όπου και να βρίσκονται, να πλένονται , τα γνωστά.

Όλα χωρίς ακρότητες γιατί θα οδηγηθούν στα ψυχοφάρμακα κάτι που συμφέρει μερικούς…

Ότι πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, να έχουν αυτοεκτίμηση , ότι δεν έχει καμιά κυβέρνηση δικαίωμα να τους την αφαιρεί, αυτοπεποίθηση στο θέμα της ασθένειας .

Να έχουν Πίστη σε όποια θέλουν Δημιουργική τους Αρχή, γιατί αυτό αναπτύσσει την Πνευματικότητά τους, ισορροπούν τα ημισφαίρια του εγκεφάλου τους και δεν έχουν έπαρση, αλλά συνεκτιμούν με σύνεση.

Οι γονείς αυτό πρέπει να κάνουν και όχι να καίνε τέτοια βιβλία. Γιατί;

Γιατί όταν τα καίνε, τα παιδιά από περιέργεια, αλλά και από κάποια αντίδραση, είναι πιθανόν να τα βρουν και να τα διαβάσουν. Πρέπει οι γονείς να τ ανοίξουν μαζί με τα παιδιά, και να τ απορρίψουν λέξη προς λέξη, με επιχειρήματα, με χλευασμό, με γέλιο.

Έτσι τα παιδιά θα τα κάνουν σαΐτες μόνα τους.

Ειδικά όταν τους δίνουν τέτοια βιβλία και μετά βλέπουν στα Μ.Μ.Μ. τον έναν άνθρωπο στη μύτη του άλλου και τις κουρασμένες ανάσες του ενός, να τις αναπνέει ο άλλος μέσω μάσκας. Αυτόματα ξεφτιλίζεται το πολιτικό σύστημα που τα υποστηρίζει αυτά, στις συνειδήσεις των παιδιών

Θα γίνουν ατρόμητα και προσεκτικά. Θα ξέρουν να κρίνουν. Θα συζητούν με τους γονείς τα προβλήματα και δεν θα επαφίενται στην οποιαδήποτε τρομοκρατία !

Ελένη Παπουτσή


Εκπαιδευτικός. Master of education


Κλινική ψυχολόγος παιδιού και εφήβου. Εξαρτήσεων

loading...