Κ.Μπογδάνος: «Πασοκοποιείτε και εξευτελίζετε τη ΝΔ – Χρειάζεται ένα νέο κόμμα»

Ο Κ.Μπογδάνος μετά τη διαγραφή του μιλά για την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου κόμματος

Έχει «απασφαλίσει» μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας ο ανεξάρτητος -πλέον- βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος αφήνει συνεχώς αιχμές για την μετάλλαξη που έχει υποστεί το κόμμα υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για πρώτη φορά μιλά μάλιστα ανοιχτά για την ανάγκη δημιουργίας ενός κόμματος! Να σημειώσουμε εδώ ότι γράφτηκαν πριν λίγο καιρό αρκετά άρθρα που τον ήθελαν να σκέφτεται τη δημιουργία ενός νέου κόμματος, όμως ο ίδιος το είχε διαψεύσει. 

«Οπότε χρειάζεται ένα νέο κόμμα. Συμφωνούμε», απάντησε σε έναν χρήστη του Twitter σε συζήτηση που είχε σχετικά με το προφίλ της Νέας Δημοκρατίας. Πολλοί σχολίασαν  ότι η δήλωσή του αυτή ουσιαστικά αποτελεί προπομπό για τη δημιουργία ενός νέου κόμματος από τον ίδιο. Πόσω μάλλον όταν λίγο νωρίτερα είχε σχολιάσει ότι «η ΝΔ είναι που δεν ανήκει πλέον στη ΝΔ».

«Η οικογένειά μου έδινε δωρέα στην οννεδ πειραιά την έδρα της τη δεκαετία 80 και 90. Σε όλες τις εκλογές έξω από τη Ρηγίλλης. Είμαι δαπίτης και οννεδίτης και βουλευτής Α Αθήνας ΝΔ. Της ΝΔ που πασοκοποιείτε και εξευτελίζετε. Μη με προκαλείς. Η ΝΔ είναι που δεν ανήκει πλέον στη ΝΔ», είχε γράψει νωρίτερα ο Κ.Μπογδάνος. 

loading...