Η προσπάθεια γελοιοποίησης κάθε σκεπτόμενου πολίτη από τα βοθρομίντια. Είναι ο άνθρωπος που δεν επιθυμεί το τρύπημα ηλίθιος;

Πιθανότατα το παρατηρήσατε και εσείς. Τα ΜΜΕ που μέχρι στιγμής έχουν λάβει περισσότερα από 100.000.000€ των φορολογουμένων για την εμετική τους προπαγάνδα προσπαθούν να παρουσιάσουν κάθε πολίτη που εναντιώνεται στο υποχρεωτικό τρύπημα ως ηλίθιο.

Είναι οι «ανεμβολίαστοι», οι «αρνητές», οι «συνωμοσιολόγοι», οι «αλήτες». Λέξεις οι οποίες ακούγονται καθημερινά από τις συχνότητες του Ελληνικού λαού που καταχράζονται. Η χρήση ταμπέλας για την περιθωριοποίηση ενός τμήματος μιας κοινωνίας αποτελεί πανάρχαια στρατηγική προπαγανδιστών και τυράννων.

Όταν γίνεται μια διαμαρτυρία, μια πορεία, μια συγκέντρωση θα επιλέξουν κάποιον που είναι ντυμένος ως καθυστερημένος, μοιάζει καθυστερημένος και δεν μπορεί να μιλήσει σωστά Ελληνικά. Αυτόν θα πάρουν συνέντευξη και θα δείξουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Τη στιγμή που δίπλα του στέκεται κάποιος με πτυχία και PHD. Κάποιος ο οποίος θα μπορούσε να τους αφήσει άφωνους σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Να τους ξεφτιλίσει.

Θα παρατηρήσατε ότι όταν αναφέρονται σε δημοσιεύματα στις εναλλακτικές σελίδες ενημέρωσης ή blogs χρησιμοποιούν κακοφτιαγμένες σελίδες και ακραία άρθρα ή ποστ. Αρχίζω να πιστεύω ότι τις σελίδες αυτές τις έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι και τις ακραίες έως γελοίες δημοσιεύσεις τις γράφουν τρολς τα οποία πληρώνουν οι ίδιοι. Βλέπω να αναφέρονται ιστότοπους που δεν έχω ακούσει σε όλη μου τη ζωή. Είμαι επί 3 δεκαετίες στην Ελληνική μπλογκόσφαιρα και τις σελίδες αυτές δεν τις έχω δει ούτε ακούσει ποτέ. Από που ξεφύτρωσαν;

Δεν τους έχω δει να αναλύουν ποτέ κάποιο άρθρο ή να δείχνουν κάποιο βίντεο από κάποια σελίδα με σωστή γραφή και άρτια αισθητική. Υπάρχουν εκατοντάδες από δαύτες. Κάτι να σχολιάσουν επί της ουσίας. Π.χ τη δήλωση του Nομπελίστα Kary Mullis, εφευρέτη του PCR. Να σχολιάσουν μια φορά τα λεγόμενα του επίσης Νομπελίστα και Καθηγητή Luc Montagnier. Αντί αυτού ψάχνουν ολημερίς στα κοινωνικά δίκτυα να βρουν ένα ποστ (επαναλαμβάνω, που θεωρώ ότι γράφουν οι ίδιοι) στο οποίο δηλώνεται ότι με το εμβόλιο σου χώνουν στον ώμο έναν Intel Core i9-12900KF και συνδέεσαι επιτόπου με το WiFi του σπιτιού σου και βλέπεις τρισδιάστατες τσόντες μέσα στο μυαλό σου.

Θα έχετε παρατηρήσει ίσως ότι όταν αναφέρονται σε οργανώσεις και ομάδες πολιτών πάνε και βρίσκουν πρώην οπαδούς του Αρτέμη Σώρρα οι οποίοι το είχαν κάψει ούτως ή άλλως πολύ πριν εμφανιστούν τα εμβόλια στην αγορά.
Είναι πραγματικά βλαμμένοι όσοι αρνούνται το τρύπημα;

People with a PhD are the most hesitant when it comes to getting the Covid-19 vaccine, according to a paper by researchers from Carnegie Mellon University and the University of Pittsburgh.

Πηγή: MSN News

Μεταφράζω το παραπάνω και το κάνω τίτλο για να βγάζει μάτι:
Οι άνθρωποι με διδακτορικό είναι οι πιο διστακτικοί όταν πρόκειται να κάνουν το εμβόλιο Covid-19, σύμφωνα με έγγραφο ερευνητών από το Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon και το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ

Οι πλέον μορφωμένοι είναι αυτοί που λένε ΟΧΙ.

Η εικόνα που παρουσιάζουν τα βοθρομίντια είναι πλαστή. Ψευδέστατη όπως το σύνολο των «ειδήσεων» που παρουσιάζουν. Είναι παθολογικά μυθομανείς. Άρρωστοι. Διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο.

Προσπαθούν να περάσουν στο υποσυνείδητο του πολίτη ότι αν δεν θέλει να τρυπηθεί, τότε ανήκει και αυτός στην κατηγορία των καθυστερημένων. Τη στιγμή που ισχύει το ακριβώς αντίθετο.

Κάποιος ο οποίος δεν σηκώνει τα μανίκια για να καρφώνει πειραματικά βιολογικά όπλα με άγνωστες προεκτάσεις στο μέλλον μάλλον είναι έξυπνος! Είναι άνθρωπος που έχει ή θα μπορούσε να έχει διδακτορικό.

Πως επιτρέπουμε αλήθεια μια συμμορία 5-10 δημοσιογράφων να παραπλανά μια ολόκληρη χώρα και να οδηγεί εκατοντάδες χιλιάδες σε μια μίζερη ζωή ή ακόμα και το θάνατο;

Πως επιτρέπουμε αυτόν τον οχετό να παραπλανά με χρήματα του Ελληνικού λαού την κοινή γνώμη οδηγώντας πλέον και τα παιδιά σε σοβαρές περιπέτειες και ίσως το θάνατο;
Αυτή η ιστορία θα τελειώσει όταν την τελειώσουμε εμείς.

loading...