Αυτός ο χημικός πέθανε μετά από αυτό το βίντεο σχετικά με το γραφένιο στα εμβόλια

/geopolitique-profonde.com 16-12-21

Μετάφραση: Μ. Στυλιανού  *   

Μια αμφιλεγόμενη υπόθεση με φόντο τη “συνωμοσία εμβολίων”

Ο Δρ Andreas Noack, ένας Γερμανός χημικός που απεβίωσε στην Αυστρία, πέθανε μετά τη διαρροή αυτού του βίντεο σχετικά με το γραφένιο στα εμβόλια.

Όχι απαραίτητα λάτρεις όλων των εναλλακτικών θεωριών σχετικά με τα εμβόλια, ας κάνουμε ωστόσο μιαν επισκόπιση της κατάστασης.

Ο Δρ Andreas Noack είχε καταγγείλει τις επιπτώσεις του άνοσο-ενισχυόμενου υδροξειδίου του γραφενίου, μιας νανοτεχνολογίας που θα υπήρχε στην ένεση, εξηγώντας ότι είναι αυτό που σκοτώνει πραγματικά τους ανθρώπους παρεμβαίνοντας σε όλα τα όργανα και προκαλώντας βλάβη σε κυτταρικό επίπεδο, «όπως οι νάνο-λεπίδες ξυραφιού.»

Ακολουθεί μια σύνοψη του βίντεό του:

« Το υδροξείδιο του γραφενίου βρέθηκε σε όλα τα εμβόλια που μελετήθηκαν. Το υδροξείδιο του γραφενίου σχηματίζει δομές στη ροή του αίματος πλάτους περίπου 50 nm και πάχους 0,1 nm. Είναι πολύ λεπτές, αλλά πολύ ισχυρές. Δρουν ως μικρά ξυραφάκια στη ροή του αίματος που μπορούν να κόψουν τα αιμοφόρα αγγεία. Δεν αποσυντίθενται.

Μόλις εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος, θα παραμείνουν εκεί για πάντα (εκτός αν το άτομο λάβει μετάγγιση αίματος για την εξάλειψή τους). Η επίδρασή τους στα αιμοφόρα αγγεία είναι αθροιστική. Όσο περισσότερο παραμένουν στην κυκλοφορία του αίματος, τόσο πιο κατεστραμμένα γίνονται τα αιμοφόρα αγγεία με την πάροδο του χρόνου. Αυτό δημιουργεί προβλήματα αιμορραγίας σε όλο το σώμα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μια υψηλότερη ροή αίματος (λόγω της έντονης σωματικής δραστηριότητας των αθλητών) θα οδηγούσε σε μεγαλύτερη βλάβη των αιμοφόρων αγγείων που προκαλείται από το υδροξείδιο του γραφενίου και ως εκ τούτου θα εξηγούσε τους θανάτους των αθλητών μεταξύ αυτών που εμβολιάσθηκαν.».

Συνοψίζοντας, σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, εάν εμβολιαστείτε υπάρχει κίνδυνος να καταδικαστείτε να μείνετε σε ηρεμία όλη σας τη ζωή. Και αν ποτέ σας έρθει η επιθυμία για άσκηση σωματικής δραστηριότητας, κινδυνεύετε να πεθάνετε από εσωτερική αιμορραγία χάρη σε γραφένιους που θα αποκολλήσουν όλα τα εσωτερικά τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων σας.

Υπέροχο δεν είναι;

Πέθανε από «καρδιακή ανακοπή» σύμφωνα με την έκθεση των ιατρών».

Εδώ είναι μερικά σημαντικά αποσπάσματα από τον Δρ Noack:

« Το να πάρεις το εμβόλιο είναι σαν να παίζεις ρώσικη ρουλέτα. Οι άνθρωποι που πεθαίνουν αμέσως ή λίγο μετά τη λήψη του εμβολίου είναι σαν θύματα της ρωσικής ρουλέτας. Είναι όταν το οξείδιο του γραφενίου χτυπά αμέσως την επένδυση των αιμοφόρων αγγείων που προκαλεί θάνατο ή καταρρέει αμέσως μετά τη λήψη του εμβολίου.

Οι γιατροί που κάνουν νεκροψίες στα θύματα του εμβολίου δεν πρόκειται να βρουν τίποτα. Αυτοί οι γιατροί ψάχνουν για κάτι βιολογικό ως αιτία θανάτου, αλλά το υδροξείδιο του γραφενίου δεν είναι οργανικό, οπότε δεν θα είναι ορατό στις εξετάσεις τους. ».

Συνεπώς, το έγκλημα θα ήταν σχεδόν τέλειο, σύμφωνα με αυτή την ανάλυση, με αυτό το δολοφονικό νανοσωματίδιο να μην μπορεί να απομονωθεί.

« Υπάρχουν φωτογραφίες από πηχτό αίμα που βγαίνει από τη μύτη. Οι άνθρωποι αιμορραγούν μέχρι θανάτου από μέσα.

Οι αθλητές υψηλής απόδοσης που πεθαίνουν έχουν αίμα που ρέει γρήγορα. Όσο πιο γρήγορα ρέει το αίμα, τόσο μεγαλύτερη ζημιά κάνουν τα ξυραφάκια.

Το ερώτημα που τίθεται στους κατασκευαστές εμβολίων και τους πολιτικούς είναι: ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΆ ΤΑ ΞΥΡΑΦΆΚΙΑ ΣΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ; Πώς μπορούν να δικαιολογήσουν την παρουσία τους στα εμβόλια; Και τώρα θέλουν να αναγκάσουν τα παιδιά να εμβολιαστούν από την ηλικία των 5 ετών με αυτό το φρικτό προϊόν!

Πριν από ένα χρόνο (Νοέμβριος 2020), ο χημικός συνελήφθη από ένοπλη αστυνομική μονάδα κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης στο YouTube ».

Αυτός ο άνθρωπος που είχε κάποια επιτυχία στο διαδίκτυο είχε σίγουρα εχθρούς.

Δεν έχω ιδέα αν αυτά που λέει είναι αλήθεια και επιπλέον σας καλώ να έχετε μια κριτική στάση ακόμη και όταν οι πληροφορίες στηρίζουν τη γνώμη σας. Πρέπει να κάνετε την προσπάθεια γιατί το να είστε επικριτικοί με απόψεις που δεν σας αρέσουν δεν είναι περίπλοκο.

Σε λίγους μήνες, η Αυστρία θα καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τον πληθυσμό της… ή θα τον στείλει στη φυλακή. Ο Δρ Αντρέας Νόακ ήταν σίγουρα σε μια από τις χειρότερες χώρες γι’ αυτόν.

πηγή: https://geopolitique-profonde.com

loading...