Αυτο-αναβαθμίστηκε σε «Θεός» ο Κ.Μητσοτάκης: «Αφού εγώ έστειλα τον θεόσταλτο Χ.Τριαντόπουλο…» είπε σε πυρόπληκτους Τέλος το Μωυσής…

 

Ένα κακοστημένο και προκλητικό σόου έστησαν οι επικοινωνιολόγοι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη καμένη βόρεια Εύβοια. 

Στην έναρξη της ενημέρωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κυβερνητικού κλιμακίου για το σχέδιο ανασυγκρότησης της βόρειας Εύβοιας η πρόεδρος του συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων βόρειας Εύβοιας, Όλγα Βογιατζή, είπε τα εξής: 

«Κύριε πρωθυπουργέ, αξιολάτρευτε κ. Μπένο, θεόσταλτε κ. Τριαντόπουλε (σ.σ είναι υφυπουργός στον πρωθυπουργό)». 

Και ενώ υπό άλλες συνθήκες όπου καθημερινοί άνθρωποι θα άκουγαν τις παραπάνω προσφωνήσεις θα κατακλύζονταν από ντροπή και αμηχανία, στην συγκεκριμένη περίπτωση, όλοι ξεκίνησαν να γελάνε με μεγάλη ευχαρίστηση, δείχνοντας να απολαμβάνουν τους χαρακτηρισμούς, αλλά και έως εάν όλο αυτό που συμβαίνει να είναι φυσιολογικό.

Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης την διέκοψε και την ρώτησε «κανένα επίθετο για μένα δεν έχει;», προκαλώντας τρανταχτά γέλια στην αίθουσα.

Με το πέρας της παρέμβασής της, η Όλγα Βογιατζή δέχθηκε τα συγχαρητήρια «κυρίως για τους επιθετικούς προσδιορισμούς. Σκέψου, όμως, κάτι και για τον πρωθυπουργό. Θα σου δώσω αργότερα το λόγο να το πεις».

 Τότε κάποιος από το κοινό είπε αυτό που όλοι -δυστυχώς και χωρίς καμία ντροπή- σκεφτόντουσαν. «Αφού είναι ο Τριαντόπουλος θεόσταλτος, ο Μητσοτάκης τι είναι;»

Με τη σειρά του, τον λόγο πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που αναρωτήθηκε: «δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω θεόσταλτο γιατί αφού εγώ τον έστειλα, θα πάμε σε παραπομπές πολύ επικίνδυνες και θα οδηγηθούμε σε άλλες ατραπούς, στις οποίες δεν έχουμε καμιά διάθεση να κινηθούμε». 

Έτσι λοιπόν, ο μέχρι πρότινος Μωυσής, αυτο-αναβάθμισε τον εαυτό του σε Θεό, ενώ βρισκόταν στην πλήρως κατεστραμμένη Εύβοια που κάηκε ολοσχερώς λόγω της κυβερνητικής αδράνειας.

Να θυμίσουμε ότι οι υπόλοιποι κάτοικοι της βόρειας Εύβοιας επιφύλασσαν μια ιδιαιτέρως θερμή υποδοχή στον πρωθυπουργό. 

loading...