Πέσατε στην Παγίδα των αδιανόητων . Δεν μπορείτε να κατακερματίσετε τον Πατριωτικό Χώρο .

 ΑΥΤΟΙ που ανορθώνουν το ανάστημα του ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ απλά, δεν έχουν φανεί ακόμα . Τα κομματίδια και τα υπο-κομματίδια που εμφανίστηκαν και τα εκλάβατε ως απειλή ,ήταν  ¨ότι πρέπει ¨για να πέσετε  στην παγίδα .Το περιμέναμε . Τρέξατε να διασπάσετε την απειλή αυτή που νιώσατε να σας κυκλώνει και πέσατε στην παγίδα του ¨στρατηγικού εγκλωβισμού¨ σας.

Η αναμενόμενη κυριαρχία Ανδρουλάκη στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ  κλείδωσε την αποτυχία της στρατηγικής διάσπασης που αποπειραθήκατε και εξασφάλισε την κυριαρχία του Πατριωτικού μετώπου , ως ασήκωτου αντίβαρου.

Πως;

Η φθορά της κυβερνητικής πολικής  θα συνεχίζει να βαραίνει εξαιτίας της οικονομικής κατάρρευσης που θα γίνει αισθητή αρχές Μαρτίου 2022- στα 650 δις έχει εκτιναχτεί το Χρέος της χώρας – και του αδιεξόδου που έχει προκαλέσει η διαχείριση της Πανδημίας . Από την άλλη , η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε καίτοι είχε όλο το χρονικό διάστημα αυτό στην διάθεσή της και άπειρες ευκαιρίες , να πιστωθεί την κυβερνητική φθορά .

Αυτήν ακριβώς τη συγκυρία θεωρούν ευνοϊκή στο Νέο ΠΑΣΟΚ και γι αυτό , κάνουν ¨γενικό κάλεσμα επαναφοράς  στην προτέρα κατάσταση ¨ βάση διαχρονικού σχεδιασμού. Η δυναμική που θα δημιουργηθεί θα δημιουργήσει συγκοινωνούντα δοχεία , ΣΥΡΙΖΑ και ¨νέο¨ ΠΑΣΟΚ και στο τέλος θα αναχθεί το δίπολο ΝΔ από την μια , και το σχήμα των «συγκοινωνούντων δοχείων» από την άλλη .

Όταν συμβεί αυτό η ΝΔ αναγκαστικά θα σπεύσει να στηριχτεί στα κομματίδια δολώματα που χρησιμοποίησε για να δεσπόσει το πατριωτικό μέτωπο και θα επέλθει το πλήρες ξεκαθάρισμα .

ΤΟΤΕ ακριβώς , θα νιώσετε να χάνετε ¨την γη κάτω από τα πόδια σας 

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ( Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης ) 

loading...