Ηλίας Κασιδιάρης: Παράνομη και αντισυνταγματική η υποχρεωτικότητα και τα πρόστιμα Μητσοτάκη

 Όπως είχα προβλέψει ο Μητσοτάκης προέβη σε μία ακόμα αντισυνταγματική εκτροπή επιβάλλοντας υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και αιματηρά πρόστιμα στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. Χιλιάδες συνταξιούχοι των 400 €, με τα λεφτά αυτά να μην φτάνουν ούτε για τα φάρμακά τους, στοχοποιούνται από την κυβέρνηση της ΝΔ που χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ.

Ο Μητσοτάκης κάνει αφαίμαξη στους ηλικιωμένους και δικαιολογείται ότι θα δίνει τα εκατοστάευρα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, στο οποίο αρνήθηκε να δώσει τα 50 εκατομμύρια Ευρώ από τις λίστες Πέτσα, Κικίλια κλπ.

Η επιβολή υποχρεωτικών εμβολιασμών παραβιάζει ρητά το άρθρο 5 παράγραφος 1 του Συντάγματος, καθώς και το άρθρο 8 παράγραφος 1 της ΕΣΔΑ, αφού καταργεί αμετάκλητα και άνευ όρων το δικαίωμα του πολίτη να μην δέχεται επεμβάσεις χωρίς τη θέλησή του στο ίδιο του το σώμα.

Η αποτυχημένη και αυταρχική πολιτική Μητσοτάκη θα λάβει την πρέπουσα απάντηση σύντομα στις κάλπες. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα υψώσει πανίσχυρη φωνή αντίστασης απέναντι στο ανθελληνικό πολιτικό σύστημα.  

Ηλίας Κασιδιάρης         

loading...