Τα ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΣΟΚ που εξετάζει η κυβέρνηση! ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ κατά των ανεμβολίαστων, το ΑΠΑΡΤΧΑΙΝΤ ήρθε για να μείνει

 Δεν μπαίνει φρένο!!! Η κυβέρνηση βλέπει ψαχνό και θέλει να το φάει…

Μετά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους πολίτες άνω των 60 στη χώρα μας, ξεκινά  επιχείρηση ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ κατά των ανεμβολίαστων.

Χθες έγινε γνωστό πως υπάρχει εισήγηση της επιτροπής των τηλέ-ειδικών για χριστουγεννιάτικα πάρκα ΜΟΝΟ για εμβολιασμένους, την ώρα που ανεμβολίαστοι καταγγέλλουν ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ και ΡΑΤΣΙΣΜΟ στα μαγαζιά τους.

Πέραν τούτου, επιστήμονες και κυβέρνηση εξετάζουν νέα αυστηρότερα μέτρα για τους ανεμβολίαστους.

Δεν αποκλείεται ακόμη και η περίπτωση της καθολικής υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών! Σε αυτό το πλαίσιο, μάλιστα, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Αδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος μιλώντας στο ACTION24, ξεκαθάρισε ότι «δεν αποκλείω κανένα άλλο μέτρο, πλην του καθολικού lockdown», αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι αν κριθεί απαραίτητο βάσει της εξέλιξης της πανδημίας θα εξεταστεί το ενδεχόμενο ακόμη και της καθολικής υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών για το σύνολο του πληθυσμού.

Ακόμη ένα ιδιαίτερα… τσουχτερό μέτρο που εξετάζεται, είναι και το ενδεχόμενο οι ανεμβολίαστοι πολίτες να λαμβάνουν πιστοποιητικό νόσησης μόνο με μοριακό τεστ (PCR), έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Ειδικών, κάτι που αν τελικά προχωρήσει θα είναι μεν πιο ακριβές, αλλά θα… πονέσει τη τσέπη των ανεμβολίαστων.

ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ

Μέσα ε όλα αυτά πολίτες βιώνουν τον ρατσισμό.

Όπως μεταδίδει το Sputnik, η Γωγώ Μαυροφοράκη για ιατρικούς λόγους δεν μπορεί να εμβολιαστεί. Και ενώ το γνωρίζουν στη μικρή κοινότητα του χωριού στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου γεννήθηκε και ζει, εισπράττει στην καθημερινότητά της την περιφρόνηση και τις προσβολές. «Είναι δίκαιο αυτό;» ρωτάει.

«Είμαι θύμα bullying από συγχωριανούς μου, κάτι που δεν θα φανταζόμουνα ποτέ ότι θα ερχόταν η μέρα να ζήσω στον τόπο μου», σχολιάζει στο η κα Μαυροφοράκη, που ξαφνικά είδε «να έχω γίνει το μίασμα του χωριού ενώ δεν είμαι αντιεμβολιάστρια και όλη μου η οικογένεια είναι εμβολιασμένη».

Από πέντε ετών εκδήλωσε σοβαρή αλλεργία στα εμβόλια. Έκτοτε δεν ξαναέκανε ποτέ. Αλλεργικό σοκ έχει πάθει και μετά την χορήγηση αντιβίωσης και σκιαγραφικού για αξονική,

«Παρόλο που έγινε γνωστό και κάνω rapid test συνέχεια, δεν έρχονται πια να ψωνίσουν στο μαγαζί μου από το χωριό. Θεωρούν ότι εγώ θα τους κολλήσω κορωνοϊό», προσθέτει η κα Μαυροφοράκη.

Μια συγχωριανή, επί σειρά ετών πελάτισσά της σε καθημερινή βάση, «με θεωρεί απειλή και δεν με πλησιάζει καν» συνεχίζει η 42χρονη, που έχει ακούσει τα πάντα, από την ώρα που έγινε γνωστό ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο.

«Το ότι “είμαι η βόμβα στο χωριό που θα σκάσει στο χωριό και θα το καταστρέψει”, έχω ακούσει, τι ότι “αν με πιάσουν να με τσακίσουν”». Το κλίμα στο χωριό είναι μπαρουτοκαπνισμένο. Δεν τολμώ να κρυώσω, να βραχνιάσω!».

loading...