Βλέπω πολλούς να λένε η απάντηση θα έρθει στις εκλογές

 Νομίζετε ότι τους ενδιαφερει; Νομίζετε ότι δεν γνωρίζουν ότι αυτά που κάνουν, υπό κανονικές συνθήκες, έχουν τεράστιο πολιτικό κόστος; Δεν γνωρίζουν ότι οι περισσότεροι ανεμβολιαστοι ειναι ψηφοφόροι της ΝΔ; Παρόλα αυτά τα κάνουν, χωρίς δισταγμό. Το πλαίσιο ελέγχου που χτίζεται ειναι παγκόσμιο και υπεράνω εκλογων, θεσμικών πλαισίων και αρχών.

Το 90% των θανάτων θα είχε αποφευχθεί αν δεν βάζατε όποιον πεθαίνει, ότι είναι από κορωνοϊο, αν δεν βγάζατε σε αναστολή τους υγειονομικούς και αν παίρνατε σοβαρά μέτρα. Το εμβόλιο είνα φόλα, είτε σας αρέσει, είτε όχι. Αν ήταν καλό, ούτε εκβιασμοί θα χρειαζόταν, ούτε συνεχές πουσάρισμα.

Υποχρεωτικότητα στους 60 και πάνω, τώρα στους 50 και πάνω. Θα συνέχισει σε όλες τις ηλικίες, το μόνο σίγουρο!. Αλλά μόνο από την μία πλευρά αυτή η υποχρεωτικότητα? Τι υποχρεούται να κάνει η κυβέρνηση σε όσους πάθουν κάτι από το εμβόλιο? Υποχρεούται να αναλάβει τις οικογενειές τους? Υποχρεούται να στηρίξει οικονομικά, ιατρικά, κπλ όσους πάθουν κάτι? Γιατί πάντα τόσο μονομερής αυτή η υποχρεωτικότητα???

“Με στόχο, όπως λένε συνεργάτες του, να σωθούν ανθρώπινες ζωές και να μπορέσει η μεγάλη πλειονότητα των Ελλήνων να κάνει όσο γίνεται πιο ασφαλή Χριστούγεννα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κινήθηκε γρήγορα προς την καθιέρωση της υποχρεωτικότητας”. Κόψτε την μ… δούλεμα. Αρκετά πια… Και σήμερα να πάνε όλοι οι ανεμβολίαστοι για εμβόλιο, η δεύτερη δόση θα είναι σε 3 εβδομάδες, και το peak των αντισωμάτων σε 4. Για ποια Χριστούγεννα μιλάτε;;;

Η υποχρεωτικότητα δεν θα μείνει μόνο στα εμβόλια! Το έχουμε δει ξανά το έργο στο κοντινό παρελθόν… Δεν το πιστεύω οτι μόλις πρίν λίγο καιρό ασχολιόμαστε με τον ρατσισμό και το bullying στις ανθρώπινες “μειωνότητες” και τώρα είμαστε έτοιμοι να φάμε ο ένας τον άλλον για ένα εμβόλιο….Μεγάλο ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην κοινωνία μας το οποίο δεν θα ληθεί ούτε με πρόστιμα ούτε με εκφοβισμό ούτε με κάθε μορφής βία… Έτσι μόνο μεγαλύτερο μπορεί να γίνει….

Κάνω εγώ το εμβόλιο για να προστατέψω εσένα την στιγμή που δεν προστατεύει ούτε εμένα…. Αυτό πως λέγεται.; πείραμα, τρελα παραφροσύνη;;;;; πως ςςς. Και αν δεν το κάνω πρόστιμο για να με προστατεύσει το κράτος και εγώ με την σειρά μου να προστατεύσω τον δίπλα..Το άλλο με τον τοτο;;;

loading...