Η Δυναστεία Ρότσιλντ είναι η κεφαλή του θηρίου της Νέας Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ). Ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Η.Π.Α.

Το ναζιστικό κίνημα και το κομμουνιστικό κίνημα, που και τα δύο χρηματοδοτήθηκαν από αυτά τα πλούτη και τη βάση εξουσίας των Rothschild, ήταν πειράματα και πρώιμες προσπάθειες για να τεθούν οι μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης υπό τον έλεγχο των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που ανήκουν και ελέγχονται από τους Rothschild.

Η ευρωπαϊκή κοινότητα θα συγκεντρωθεί ως ένα μεγάλο σύμπλεγμα εθνών και θα αρχίσει να έχει μεγαλύτερη διάσπαση των συνόρων, καθώς τα έθνη θα ευνουχίζονται ή θα διαχέονται από άποψη ατομικότητας.

Πηγή: Humans Are Free

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Πώς θα εξαπλωθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ευρώπη

Αυτή η Επίγνωση δείχνει ότι η κατάκτηση των Ηνωμένων Πολιτειών δεν είναι απαραίτητα η αρχή της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την Ευρώπη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να κατακτηθούν αν πρόκειται να δημιουργηθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά ο σκοπός της κατάκτησης των Ηνωμένων Πολιτειών είναι απλώς να διαλυθούν ως ανεξάρτητη χώρα, ώστε να μην μπορούν ή να μην επιθυμούν να αντισταθούν στην εφαρμογή της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Όσον αφορά την Ευρώπη, στο πλαίσιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, οι Bilderbergers είναι μια οργάνωση που δημιουργήθηκε, όπως δημιουργήθηκε το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council Of Foreign Relation) και οι Τριμερείς (Trilateralists) στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να φέρει αυτές τις χώρες στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Οι Bilderbergers ως ένας μεγάλος βραχίονας της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για να βοηθήσουν στην εξασφάλιση της Ευρώπης και αυτών των χωρών που σχετίζονται με τους Bilderbergers στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Πρέπει να καταλάβετε ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι γενικά ένα απότοκο των τραπεζικών και πολιτικών δυνάμεων των Rothschild, οι οποίοι δημιούργησαν ή δημιούργησαν σε μεγάλο βαθμό με τη βοήθεια άλλων οργανώσεων, τον κομμουνιστικό έλεγχο της Ρωσίας, οι οποίοι επίσης δημιούργησαν τον έλεγχο των Ναζί στη Γερμανία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, βοηθώντας στη χρηματοδότηση του ναζιστικού κινήματος μαζί με άλλους, όπως ο Henry Ford και μερικοί άλλοι μεγάλοι χρηματιστές του κόσμου.

Αυτή η Επίγνωση δείχνει ότι το ναζιστικό κίνημα και το κομμουνιστικό κίνημα, που και τα δύο χρηματοδοτήθηκαν από αυτά τα πλούτη και τη βάση εξουσίας των Rothschild, δεν ήταν παρά πειράματα και πρώιμες προσπάθειες για την καθιέρωση κάποιου είδους σκοπού για να τεθούν οι μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης υπό τον έλεγχο των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που ανήκουν και ελέγχονται από τους Rothschild.

Οι Rockefellers, οι οποίοι συχνά θεωρούνται ανταγωνιστές των Rothschilds, είναι στην πραγματικότητα αρκετά μικροί σε σχέση με τη δύναμη και τον πλούτο των Rothschilds, και θα μπορούσαν πολύ εύκολα να συντριβούν από τις δυνάμεις των Rothschilds.

Αυτή η Επίγνωση δείχνει ότι οι δυνάμεις των Ροκφέλερ περιλαμβάνουν το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων και τις τριμερείς οργανώσεις, και αυτές βοηθούν στην προώθηση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Οι Ρότσιλντ προωθούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων στο πλαίσιο του Σιωνισμού, και των Μπίλντερμπεργκερ και ορισμένων επαφών με τη Μαφία και μέσω των περισσότερων τραπεζικών ιδρυμάτων, και ως εκ τούτου, ακόμη και ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες, και οι διάφορες χώρες της Ευρώπης θα έχουν τα δικά τους προβλήματα σχετικά με τους ελέγχους που εγκαθιδρύονται μέσω των δυνάμεων των Ρότσιλντ και του ευρωπαϊκού οικονομικού συστήματος.

Η ευρωπαϊκή κοινότητα θα συγκεντρωθεί ως ένα μεγάλο σύμπλεγμα εθνών και θα αρχίσει να έχει μεγαλύτερη διάσπαση των συνόρων, καθώς τα έθνη θα ευνουχίζονται ή θα διαχέονται από άποψη ατομικότητας.

Οι ορισμοί κάθε έθνους θα αρχίσουν να θολώνουν καθώς η οικονομία της Ευρώπης θα αρχίσει να εξαπλώνεται και τα σύνορα θα μειωθούν, με αποτέλεσμα οι οντότητες να μπορούν να ταξιδεύουν από τη μία χώρα στην άλλη χωρίς διαβατήρια ή χωρίς υπερβολική ανάγκη για τις συνήθεις τελωνειακές αξιολογήσεις που γίνονται στα σύνορα.

Η ΝΤΠ Σχεδιάζει 10 Περιφέρειες: «Δέκα κέρατα του θηρίου»

Αυτή η Επίγνωση δείχνει ότι η ίδια θα συμπεριλάβει τελικά πολλές από τις ρωσικές και ανατολικές χώρες της Ευρώπης και τελικά σχεδιάζεται να συμπεριλάβει όλη την Ασία.

Το σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία δέκα περιοχών του κόσμου. Αυτά είναι αυτά που αναφέρονται στο Βιβλίο της Αποκάλυψης ως «Δέκα Κέρατα του Θηρίου».

Μέσα στις Ηνωμένες Πολιτείες θα υπάρχουν επίσης, σύμφωνα με το σχέδιο, Δέκα Περιοχές και αυτές είναι αυτό που αναφέρεται στο Βιβλίο της Αποκάλυψης ως το Μικρότερο Θηρίο που αναγκάζει τις μάζες να λατρεύουν το μεγαλύτερο θηρίο.

Αυτή η Επίγνωση δείχνει ότι, υπό αυτή την έννοια, ο ΟΗΕ, που χρηματοδοτείται κυρίως από χρήματα των Ηνωμένων Πολιτειών, προωθείται από το μικρότερο θηρίο, και όταν το μικρότερο θηρίο, οι Ηνωμένες Πολιτείες, γίνει η Νέα Δημοκρατία, ή η χώρα που θα έχει δέκα περιφέρειες αντί για 50 πολιτείες, τότε αυτή η χώρα θα γίνει λίγο-πολύ ο εφαρμοστής των κανόνων του ΟΗΕ σε όλο τον κόσμο.

Οι Φορολογούμενοι Των ΗΠΑ Θα Χρηματοδοτήσουν τη ΝΤΠ

Θα υπάρξει βέβαια συνεργασία από άλλες χώρες που θα βοηθήσουν στην παροχή στρατευμάτων, αλλά μεγάλο μέρος της χρηματοδότησης για τέτοιου είδους δράση του ΟΗΕ θα προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτή η Επίγνωση δείχνει ότι φαίνεται πως το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης ή το μεγαλύτερο μέρος της θα προέρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τουλάχιστον κατά τα πρώτα στάδια της δραστηριότητας του ΟΗΕ και της επιβολής της παγκόσμιας αστυνομίας.

Αυτή η Επίγνωση δείχνει ότι αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα στείλουν στρατεύματα στην Ευρώπη για να επιβάλουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη σε όλους τους ανθρώπους σε όλες τις χώρες- δεν σημαίνει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα γίνουν μια νέα μορφή της ναζιστικής Γερμανίας με στόχο την παγκόσμια κατάκτηση για τον εαυτό τους.

Σημαίνει μάλλον, ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα βοηθήσουν στη χρηματοδότηση των Ηνωμένων Εθνών στα διάφορα παγκόσμια σχέδιά τους, προσπαθώντας να θέσουν τα έθνη της αντίστασης υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών, και η ίδια η Ευρώπη θα οργανωθεί αργά και σταδιακά από τις οργανώσεις των Ρότσιλντ και τους διάφορους ηγέτες των χωρών που εργάζονται με αυτές τις ενέργειες των Ρότσιλντ, καθώς μετατρέπουν τις χώρες τους σε πτυχές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Πολλές από τις χώρες της Ευρώπης θα κληθούν να δωρίσουν στρατεύματα και χρήματα στον ΟΗΕ, και έτσι να ενισχύσουν τον ΟΗΕ ως το συγκεντρωτικό παγκόσμιο κυβερνητικό όργανο, ώστε να του επιτραπεί μεγαλύτερη δύναμη να κατακτήσει τον υπόλοιπο κόσμο για τους υπερπλούσιους- υπάρχουν περίπου 13 οικογένειες που εμπλέκονται σε αυτή την παγκόσμια κατάκτηση– οι Ρότσιλντ είναι η πιο αξιοσημείωτη από αυτές τις οικογένειες.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση

Η παρούσα Ενημέρωση επιθυμεί να σχολιάσει ότι η έννοια της Ενωμένης Ευρώπης δεν διαφέρει και πολύ από την έννοια των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα κράτη της Ένωσης των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν ουσιαστικά και αρχικά μεμονωμένα κυρίαρχα κράτη που ενώθηκαν σε ένα είδος ένωσης. Το να λέμε “Ηνωμένες Πολιτείες” μοιάζει πολύ με το να λέμε “Ένωση Κρατών”.

Αυτή η Επίγνωση δείχνει ότι η ιδέα της ένωσης των πολιτειών ήταν αγνή και θα μπορούσε να είναι πολύ επωφελής, αλλά όταν η ένωση των πολιτειών ελέγχεται έξωθεν από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, μία Ανώνυμη Εταιρεία, στην Ουάσιγκτον, της οποίας η δικαιοδοσία στην πραγματικότητα θα έπρεπε να είναι μόνο τα δικά της δέκα τετραγωνικά μίλια εδάφους, και όταν αυτή η ένωση των πολιτειών αφήνει αυτή την εταιρεία να αρχίσει να τις κυβερνά, επειδή η εταιρεία είναι σε θέση να τους δώσει μεγάλα χρηματικά ποσά αν υποκύψουν στον έλεγχό της, τότε αναπτύσσεται ένα πρόβλημα.

Πουλάνε τις ψυχές τους στο διάβολο, κατά μία έννοια. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για την Ευρώπη. Αν αυτές οι χώρες, οι οποίες είναι κυρίαρχες ανεξάρτητες χώρες, ενωθούν και αν, κατά την ένωση τους, επιτρέψουν σε κάποια εξωτερική εταιρεία ή χώρα ή οργανισμό ή δύναμη να αρχίσει να τους υπαγορεύει, τότε έχουν χάσει κάτι πολύ σημαντικό: τη δική τους κυριαρχία, το δικό τους δικαίωμα να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις. Αυτή η Επίγνωση δείχνει ότι αρχικά μπορεί να είναι πολύ ασήμαντη και αμελητέα.

Οι αποφάσεις που λαμβάνονται μπορεί να μην προκαλούν μεγάλη ανησυχία, αλλά θα έρθει η ώρα που η εξωτερική δύναμη θα αρχίσει να υπαγορεύει όλο και πιο βαριές πολιτικές, επιβάλλοντας περιορισμούς σε αυτές τις ανεξάρτητες χώρες, ώστε να μην επιτρέπονται πλέον ελευθερίες, που κάποτε ήταν συνηθισμένες.

Αυτή η Επίγνωση σας υπενθυμίζει ότι το 1933, ο Αδόλφος Χίτλερ μίλησε για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, θεωρώντας ότι ήταν το πεπρωμένο του να φέρει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Αυτή η Συνειδητότητα σας υποδεικνύει ότι πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι ο πατέρας του George Bush ήταν εκείνος που βοήθησε να χρηματοδοτηθεί ο Αδόλφος Χίτλερ στην εξουσία και ότι ο George Bush ανήκε στην Εταιρεία Κρανίου και Οστών (Skull and Bones Society) στο Πανεπιστήμιο Yale, η οποία ήταν παρακλάδι της Εταιρείας Κρανίου και Οστών στη ναζιστική Γερμανία.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων θα είναι χειρότερη από τον Χίτλερ

Το κίνημα των Ναζί σε όλη την Ευρώπη στην προσπάθεια του Χίτλερ να προωθήσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη με τη βία, εισβάλλοντας χώρες μετά την άλλη και υποτάσσοντας τις διάφορες χώρες με διαφορετικούς τρόπους, θα πρέπει να σας δώσει κάποιες ενδείξεις για το τι να περιμένετε σε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη , παρόλο που θα είναι πολύ χειρότερα στη σύγχρονη εποχή από ό,τι στην εποχή του Χίτλερ, επειδή ο εξοπλισμός, η τεχνολογία για μαζικό έλεγχο ή μαζική δολοφονία, είναι πολύ πιο προηγμένη τώρα από ό,τι στην εποχή του Χίτλερ.

Εάν πράγματι η Ενωμένη Ευρώπη σας μπορούσε να ενωθεί με επίκεντρο τις ελευθερίες και τη διατήρηση των ελευθεριών βάσει κάποιου είδους συντάγματος που εγγυάται αυτές τις ελευθερίες και τα δικαιώματα των ατόμων, θα ήταν πολύ επωφελές.

Αλλά αν πρόκειται απλώς για συνένωση για οικονομικούς σκοπούς και πολιτικούς ελέγχους, να είστε πολύ επιφυλακτικοί, γιατί είναι πολύ πιθανό αυτοί οι πολιτικοί έλεγχοι να αρχίσουν να γίνονται έλεγχοι φυλάκισης, κρατώντας τις οντότητες υπό όλο και μεγαλύτερο έλεγχο για τους σκοπούς ορισμένων ατόμων…

Η γη των Ρότσιλντ στο Λονδίνο είναι ένα κυρίαρχο κράτος!

Αυτή η Επίγνωση δείχνει ότι η έδρα των Ρότσιλντ βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο έδαφος που είναι ανεξάρτητο από τους Βρετανούς και την Αγγλία.

Πρόκειται ουσιαστικά για κυρίαρχες εδαφικές περιοχές, έτσι ώστε οι Rothschilds να μην μπορούν να ελεγχθούν από τους αγγλικούς νόμους, επειδή βρίσκονται σε έδαφος που είναι κυρίαρχο ή ξεχωριστό από αυτό της Αγγλίας, με τον ίδιο τρόπο που οι περιοχές που είναι γνωστές ως Ουάσινγκτον είναι ξεχωριστές από τις πολιτείες, και ως εκ τούτου τεχνικά, όσοι διαπράττουν εγκλήματα κατά των πολιτειών, οι οποίοι ζουν στην Ουάσινγκτον, δεν μπορούν να κρατηθούν για προδοσία μέχρι να επιστρέψουν στη δική τους πολιτεία ή στις γειτονικές πολιτείες.

Όσο βρίσκονται σε ξένη γη, στην Ουάσιγκτον, αυτοί δεν υπόκεινται στους νόμους των ΗΠΑ,. Συντάγματος ή του Συντάγματος των πολιτειών.

Ομοίως, οι Ρότσιλντ βρίσκονται σε ξένη γη στην Αγγλία και δεν υπόκεινται στην αγγλική νομοθεσία. Αυτή η Επίγνωση δείχνει ότι αυτός είναι ένας τρόπος με τον οποίο δημιουργούν τη δική τους αυτοκρατορία στη μέση του Λονδίνου και συνεχίζουν τις κακοδοξίες τους με τέτοιο τρόπο που τους επιτρέπει να είναι απρόσβλητοι από οποιαδήποτε δίωξη από το αγγλικό δίκαιο, ανεξάρτητα από την απάτη ή την παρερμηνεία ή άλλα εγκλήματά τους.

Ρότσιλντς: «Το Κεφάλι Του Θηρίου»

εφόσον οι οντότητες κατανοήσουν ότι πρόκειται για το Κέρας του Θηρίου ή την Κεφαλή του Θηρίου και μπορούν να αναγνωρίσουν τη σημασία του να παραμείνουν χωριστά από την επιρροή των Ρότσιλντ και να δημιουργήσουν μια ένωση χωρών, μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα για τη διατήρηση της ελευθερίας στο μέλλον.

Αλλά, πρέπει επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι οι πράκτορες των Ρότσιλντ είναι σαν τις κατσαρίδες που σέρνονται γύρω από το σπίτι σας. Αυτές οι κατσαρίδες σέρνονται σε όλη την Ευρώπη- είναι παντού.

Είναι παντού στον κόσμο: στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ευρώπη, στην Ασία, στην Αφρική, στην Ιαπωνία και στην Ανατολή. Κάνουν συνεχώς ελιγμούς και εργάζονται για τους σκοπούς των Ρότσιλντ.

Όταν αυτή η Επίγνωση μιλάει για τους σκοπούς των Ρότσιλντ, αναφέρεται επίσης σε αυτές τις συνομοταξίες, τις άλλες 12 υπερπλούσιες οικογένειες που συνεργάζονται με τους Ρότσιλντ ή ακολουθούν τους Ρότσιλντ. Υπάρχουν πολλές οικογένειες, αλλά ουσιαστικά υπάρχουν 13 μεγάλες οικογένειες.

Υπάρχουν περίπου 300 οικογένειες, αλλά 13 μεγάλες οικογένειες που αποτελούν τη διεθνή τραπεζική κοινότητα, η οποία βρίσκεται πίσω από τις οργανώσεις που είναι γνωστές ως Bilderbergers, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, τις διάφορες μυστικές λατρείες όπως η Μασονία και η οργάνωση Tong και η Μαφία, – όλες αυτές οι διάφορες οργανώσεις που είναι υπο-ομάδες των οικογενειών της διεθνούς τραπεζικής κοινότητας.

loading...