ΘΑΡΣΕΙΤΕ! ΥΨΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!


Σταθμός Αττικής


Γράφει ο Μιχαήλ Συριανός, Ph.D. *

Πολιτική εξουσία, δικαστική εξουσία και δημοσιογράφοι, σε αγαστή συνεργασία παγκοσμίως, έχουν τελέσει de facto πραξικόπημα κατά της λαϊκής μάζας.

Προοιμιακά, «θαυμάστε» το νέο γκράφιτι που «κοσμεί» το Σταθμό Αττικής (ΗΣΑΠ/Μετρό), υποτίθεται κατόπιν εντολής του Δήμου Αθηναίων (Αν δεν πρόκειται περί «εντολής» ας ενημερωθούμε, οπότε θα ζητήσουμε ταπεινά συγγνώμη και θα προβούμε άμεσα σε διόρθωση.

 Όμως, αν δεν παρήγγειλε ο Δήμος το εικονιζόμενο έργο, γιατί εξακολουθεί να επιτρέπει αυτό το δαιμονικό πρόσωπο που προσβάλει βάναυσα την επικρατούσα θρησκεία;). 

Επιπρόσθετα, βλέπε το απόκοσμο άγαλμα στην έδρα του Ο.Η.Ε., που θυμίζει το τέρας της Αποκάλυψης, γνωστό ως «προστάτης της παγκόσμιας ειρήνης και ασφάλειας». Έργο των Μεξικανών Jacobo and Maria Angeles 

(Βλέπε: https://twitter.com/un_photo/status/1458178013082816513 14/12/2021). 

Όπως φαίνεται, προκλητικά και αλαζονικά πλέον η Νέα Τάξη Πραγμάτων εδραιώνει την παρουσία της, και κινείται βάσει συγκεκριμένου σχεδίου, το οποίο ο υπογράφων ως μετανοημένος και εκ νέου βαπτισθείς πρώην Ελευθεροτέκτων γνωρίζει εκ των έσω (Του εδόθη το χρίσμα, ήτοι, το δεύτερο σκέλος της Ορθόδοξης βάπτισης, από τον αείμνηστο Πρωτοπρεσβύτερο πατέρα Κωνσταντίνο Στρατηγόπουλο)…

Πολιτική εξουσία, δικαστική εξουσία και δημοσιογράφοι, σε αγαστή συνεργασία παγκοσμίως, έχουν τελέσει de facto πραξικόπημα κατά της λαϊκής μάζας (Πρόκειται περί της αρχής των «Συγκοινωνούντων Δοχείων» [Μασονία, Ρόταρυ, Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, κ.ά.] όπως κήρυττε ο μακαριστός Γέροντας).

 Το πρόσφατο «ατόπημα» του αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, το πρώην παραδικαστικό κύκλωμα (που μόνο «πρώην» δεν είναι), η απαξίωση και έλλειψη ήθους σημαντικής μερίδας των «εξαρτημένων» δημοσιογράφων μας, η σύμπλευση του «προοδευτικού» καλλιτεχνικού χώρου με τις εξουσίες (βλέπε παιδεραστία και βιασμοί κατά συρροή), κ.ο.κ., αναδεικνύουν τη σχεδόν καθολική σήψη του εγχώριου Συστήματος.

Ο θάνατος του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα που είχε αρθρογραφήσει εκτενώς κατά της μασονίας, που πολλοί εξ ημών μπορεί να μην αποδεχόμασταν την αισθητική ή το modus operandi του, βολεύει το Σύστημα.

 Δυστυχώς, καπηλεύονται τον θάνατο ενός ανθρώπου προκειμένου να εξυπηρετήσουν τη μισάνθρωπη ατζέντα τους. Ευχόμαστε, να μην έχει την ίδια τύχη ο δημοσιογράφος Alex Stefanopoulos, που επίσης καταφέρεται διαχρονικά ευθαρσώς κατά της μασονίας, και που ισχυρίζεται ότι ο αξιότιμος Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ανήκει στην ίδια Στοά με τον Σόρος και τον Ρόθτσιλντ και πως δρομολογείται η αναρρίχηση του σε υψηλό αξίωμα στη Νέα Τάξη Πραγμάτων 

(Πηγή: https://m.youtube.com/watch?v=NCMea8OsSTs&feature=share 

Η ανάρτηση επιβεβαιώθηκε στις 14/12/2021 που δημοσιεύτηκε το παρόν). Όλοι αυτοί, όπως και η πρώην Καγκελάριος Άντζελα Μέρκελ, θεωρούν τις λαϊκές μάζες ηλίθιες ή υποταγμένες, καθώς στις ομιλίες τους προκλητικά πλέον σχηματίζουν με τα δάκτυλα τους το «μασονικό κουτί» («In the box»);


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια :