Άνθη από το βιβλίο του Κ. Βαθιώτη «Απ’ την τρομοκρατία εις την πανδημία»

Εις τις Η.Π.Α υπάρχουν δύο κυβερνήσεις. Μία ορατή και η άλλη αόρατη  η οποία συγκεντρώνει πληροφορίες, ενεργεί κατασκοπία και  καταστρώνει επιχειρήσεις σ᾽ όλη την υδρόγειο. Οι μεγάλες αποφάσεις  παίρνονται απ᾽ ένα μικροσκοπικό διευθυντήριο.  

Όσοι νοιώθουν ανασφαλείς εμπρός εις τους ανασκαφείς της αληθείας,  τους βαπτίζουν συνωμότες ή ότι διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις.  Το 2020  κατεσκεύασαν τον όρον : “αόρατος εχθρός “ οι ηγέτες κρατών που  παγκοσμίως περιορίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, εν ονόματι  πολέμου κατά του αοράτου εχθρού. 

16-3-2020 ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν εδήλωσε ότι βρισκόμαστε σε  πόλεμο κατά της δημόσιας υγείας, ο εχθρός είναι εκεί αόρατος. Την  επομένη ημέρα ο Έλλην πρωθυπουργός είπε ότι “ομιλεί την γλώσσα της  αληθείας με οδηγό τις συμβουλές των ειδικών” δηλαδή γλώσσα  αληθείας σημαίνει ψευδολογίες…. Βιώνουμε ένα ολοκληρωτικό  καθεστώς υγειονομικής τυραννίας που υποτίθεται φροντίζει για την  υγεία των πολιτών. Πριν τον κορονοιό, ο κυκλοφορών με κάλυψη του  προσώπου του ήτο επιλήψιμος, σήμερα όποιος δεν φορεί μάσκα  αντιμετωπίζεται ως εχθρός του λαού και κινδυνεύει με πρόστιμο ή  σύλληψη. Πριν τον κορονοιό η ιατρική πράξις προυὐπέθετο την  συναίνεση του ασθενούς, σήμερα γίνεται ιατρική πράξις χάριν δημοσίας  υγείας. Πριν τον κορονοἱό δεν είχε υποχρέωση ο πολίτης να  γνωστοποιεί εις το κράτος τον τόπον και τον λόγον της μετακινήσεως  του… σήμερα υποχρεούται να στέλνει μήνυμα δηλώνων την μετακίνησίν  του, υπογράφοντας έτσι την καταδίκη του Συντάγματος. 

Πριν τον κορονοιό εχύνοντο τόνοι μελάνης για την υπεράσπιση της  ελευθερίας του, σήμερα απαξιώνεται ως συνωμοσιολόγος και  σχεδιάζεται ο κοινωνικός αποκλεισμός του. Ποτέ δεν ωνόμασαν  αόρατον εχθρόν κάποια μολυσματική νόσον. Ο Ι. Μανωλεδάκης  καθηγητής Ποινικού δικαίου, της Νομικής Θεσσαλονίκης, το 2001 εις 

άρθρο του “η ημέρα που αλλάζει τον κόσμον” έγραφε: “ Εκείνο το  πρωινό (11 Σεπτεμβρίου 2001… πτώσις των διδύμων πύργων ) άλλαξαν  τα δεδομένα της παγκόσμιας ιστορίας, στο χώρο των κοινωνιών,  πολιτικών και στρατιωτικών συγκρούσεων, … αυτό δημιουργεί την  εντύπωση του αόρατου εχθρού.” 

Εις το μυθιστόρημα του Αγγέλου Τερζάκη “Ταξείδι με τον έσπερο” το  μικρόβιο αποκαλείται αόρατος εχθρός και θίγεται το ζήτημα του  εμβολιασμού (γραμμένο πριν από 74 χρόνια). “να τονώσουμε τον  οργανισμό με το εμβόλιο. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να  συνθηκολογήσουμε με τον εχθρόν”. 

Η κατάδειξη ενός εχθρού, ενός κινδύνου, είναι μία απ᾽ τις κλασσικές  μεθόδους χειραγωγήσεως και παραβιάσεως της δημοκρατίας. 

Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας, είναι ιδιαιτέρως πρόσφορο μέσο  ελέγχου των πληθυσμών που απειλούν τη Νέα Διεθνή τάξη. Οι  ιδεολόγοι  της παγκοσμιοποιήσεως δυσφημίζουν κάθε διανοούμενο που  θα τολμούσε ν᾽ αποκαλύψη τον εγκληματικό χαρακτήρα των πράξεὠν  της.  Η διασπορά τρόμου γίνεται με την τηλεόραση, διαδίκτυο και  δημοσιεύματα. Ο Ρώσσος καθηγητής βιοχημείας Ισαάκ Ασήμωφ (1920- 1992) στο βιβλίο του “Σήμερα αύριο και ….) γραμμένο το 1976 λέγει:   “Οπουδήποτε υπάρχει επιστήμη είναι πάντα η ίδια. Οι επιστήμονες  παντού ομιλούν την ίδια γλώσσα της επιστήμης. Στους επιστήμονες  λοιπόν,  πρέπει να στραφούμε για να βρούμε ηγέτες, που θα οδηγήσουν  τον αγώνα για μία παγκόσμια κυβέρνηση”. 

Εις το πλαίσιο του νέου πολέμου κατά του αόρατου εχρού, οι  κυβερνήσεις δείχνουν απέραντο μίσος για τον άνθρωπον και  ταυτοχρόνως διχάζουν τους λαούς σε υπάκουους πολίτες και από την  άλλη αρνητές συνωμοσιολόγους και ψεκασμένους.. Εις το άρθρο 12  κωδικός Ιατρικής δεοντολογίας ( ΚΙΔ|Ν. 3418| 28 Νοεμβρίου2005),  απαιτείται η συναίνεσις του ασθενούς.. δεν μπορεί ο ιατρός να τελέσει  ιατρικήν πράξιν .. πρέπει να ενημερώσει τον ασθενή.  

Ομοίως το 5ον άρθρον της σύμβασης Οβιέδο Ισπανίας (Ν. 2619|1998)  λέγει: Ἕπέμβαση σε θέματα υγείας μπορεί να υπάρξει μόνον αφού το  ενδιαφερόμενο πρόσωπο δώσει την ελεύθερη συναίνεσή του.. αφού 

ενημερωθεί σχετικά με το σκοπό της επέμβασης καθώς και ως προς τα  επακόλουθα και τους κινδύνους που αυτή συνεπάγεται῞ 

Στη ῞Δίκη των  ιατρών῞ που διήρκεσε 140 ημέρες και ολοκληρώθηκε την 20|8|1947, το διεθνές στρατοδικείον διετύπωσε έναν δεκάλογο  αρχών  που πρέπει να διέπει τα επιτρεπόμενα Ιατρικά πειράματα,  γνωστός ως  ῞Κώδικας της Νυρεμβέργης῞.. η εκούσια συναίνεση του  

πειραματιζομένου προσώπου είναι απολύτως απαραίτητη. Ομοίως και  εις την ῞Διακήρυξη  του Ελσίνσκι῞1964|2004 εις το άρθρο 20 προβλέπει  την ενημέρωση σε ιατρικές πράξεις, να ενημερώνονται οι εθελοντές. 

Η πρόβλεψη της Ευρωπαικής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του  ανθρώπου (άρθρο 8, παράγραφος 1) κατοχυρώνει το δικαίωμα εις τον  σεβασμόν της ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής, της κατοικίας και  αλληλογραφίας.  

Το Γαλλικό περιοδικό : “Vie et action” γράφει:  ῞Στη Βρετανία ο  εμβολιασμός κατά της ευλογιάς έχει παύσει να είναι υποχρεωτικός απ᾽ το 1898 και παρά ταύτα εκεί έχουν πεθάνει 5 φορές λιγότεροι  άνθρωποι απ᾽ ότι στην Γαλλία που είναι υ π ο χ ρ ε ω τ ι κ ό ς . Το ίδιο  ισχύει και για την Ολλανδία῞. 

Μετά την 11 Σεπτεμβρίου 2001 (με την πτώση των πύργων) κάθε  πολιτεία των Η.Π.Α, επιτρέπεται να εμβολιάζει πολίτες προς προστασίαν  τους από μολυσματικές νόσους. Οι διαφωνούντες μπορεί να τίθενται σε  καραντίνα ή απομόνωση. Βλέπομε ταύτιση ορολογίας της συνόδου  κορυφής των Βρυξελλών για τον παγκόσμιο εμβολιασμό (12|9|2019) με  στόχο την υγεία…. Επιτάχυνση του εμβολιασμού όλων (εφ᾽ όρου ζωής  και ανά τακτικά χρονικά διαστήματα).  

Εις την Γερμανία το 1963 για το εμβόλιο κατά της ιλαράς, εγένοντο  συζητήσεις για την ορθότητα νομοθεσίας εμβολιασμού παιδιών. ῞Το  Συμβούλιο Ηθικής της Γερμανίας῞ 27|6|2019 εξέδωσε πόρισμα  λέγοντας ότι τα ηθικά κριτήρια που ανέπτυξε είναι εφαρμόσιμα και σε  άλλες μεταδοτικές νόσους. Η επιτροπή αυτή τόνισε ότι πρέπει να  γνωρίζουμε την θνησιμότητα της νόσου (για την οποία ζητείται  υποχρεωτικό εμβολιο), ποίο το ποσοστό λοιμώξεως μετά από την  μόλυνση  του ασθενούς και ποίες οι επιπλοκές στο σώμα του 

νοσήσαντος, τι προστασία παρέχει το εμβόλιο και αν υπάρχουν μέθοδοι  άλλες προς αντιμετώπισιν της νόσου… και ποίες οι  παρενέργειες του  εμβολίου. Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου θα πρέπει να είναι  υψηλή (συνεχίζει ῞το Συμβούλιο Ηθικής῞) … πρέπει να γνωρίζουμε πόσο  διαρκεί η ανοσία του εμβολιασθέντος…κι αν υπάρχει κίνδυνος να  εμφανισθή η νόσος σε επόμενες δεκαετίες.  

Το επίκεντρο επιχειρημάτων υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού  είναι: Αν και δεν απαγορεύεται η απόφαση ενός να μη εμβολιασθή , δεν  ισχύει το ίδιο σ᾽ ότι αφορά την αξίωση που έχουν οι τρίτοι να  προστατεύονται από ετεροβλάβες. Αυτό το επιχείρημα της αξίωσης των  τρίτων να προστατεύονται ( ως ανωτέρω είπε το ῞Συμβούλιο Ηθικής της  Γερμανίας῞), αξιοποιείται τώρα την εποχή του κορονοϊού, από νομικούς  και πολιτικούς που τοποθετούνται υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Προωθούν μαζικό  εμβολιασμό, οι πολίτες εκλήθησαν ν᾽ αποφασίσουν μετά από σκληρό εγκλεισμό (λοκ ντάουν) . Αν δεν  εμβολιασθούν, δεν θα ελευθερωθούν῞ 

Έχει στηθεί ολόκληρος μηχανισμός τρόμου ώστε ο πολίτης να τρέξει στο  εμβόλιο φαινομενικά οικειοθελώς. Σκλαβιά σωματική (το πειραματόζωο  σε λοκ νταουν), σκλαβιά ψυχοπνευματική, αφού νοθεύτηκε η ελευθερία  της βουλήσεώς του. Δημιουργούνται εις τους φοβισμένους έγκλειστους   

πολίτες, νέα πρότυπα συμπεριφοράς που δύσκολα ξερριζώνονται.  Ό,τι  έμαθε κάτω από πίεση, θα παραμείνει εις αυτόν.  Λοιπόν καλλιέργεια  τρόμου από Μ.Μ.Ε  και την αστυνομία…φίμωση αντιθέτου απόψεως και  χλευασμός των μη εμβολιαζομένων. Ο πολίτης οφείλει ν᾽ αντιτάξει το  σύνθημα: ῞Δεν βιάζομαι, δεν εκβιάζομαι, δεν εμβολιάζομαι῞. 

Ο Χάξλεϋ γράφει: ῞η φύση του ψυχολογικού εξαναγκασμού είναι τέτοια,  ώστε εκείνοι που ενεργούν εξαναγκαζόμενοι, νομίζουν ότι ενεργούν με  δική τους πρωτοβουλία, δεν γνωρίζουν ότι είναι θύματα῞.  Οι νόμοι  4675|2020 και 4682|2020 αναφέρονται εις τον υποχρεωτικό  εμβολιασμό. Η εκστρατεία του εμβολιασμού εξελίσσεται σε θανάσιμη  παγίδα για κάποιους πολίτες που χάνουν ακόμη και την ζωή τους από  τις παρενέργειες του εμβολίου. Αν ισχύει το σύνθημα, ο ιός σκοτώνει,  τότε ισχύει και το σύνθημα  ῞ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ  ΣΚΟΤΩΝΕΙ῞.

Κατά το ιατρικό δίκαιο, δεν επιτρέπεται ο ιατρός ν᾽ αποσυνδέσει απ᾽ τον  αναπνευστήρα έναν εξηντάχρονο ασθενή, προκειμένου να συνδέσει  εικοσάχρονο ασθενή,  ανεξαρτήτως πιθανοτήτων επιβιώσεως που  έχουν αμφότεροι. Η κορωνοϊκἠ πανδημία ανήκει σ᾽ αυτό το πεδίο; Πρόκειται για ανθρωποθυσίες που τελούνται με πρόσχημα κάποια  ψευδοτραγικά διλήματα; Η απάντηση δίδεται μέσω της στατιστικής  δηλαδή του χαμηλού ποσοστού  θνητότητος από κορωνοϊό. 

Στο δίλημα της 11ης Σεπτεμβρίου (των διδύμων πύργων) με την  ανεπίτρεπτη κατάρριψη του αεροσκάφους, θα είχαν θυσιαστεί πολίτες  των οποίων ο θάνατος ήταν προδιαγεγραμμένος, η ζωή των επιβατών  ξοφλημένη. Αντιθέτως όσοι υγιείς κάτω των 65 ετών οδηγούνται εις το  εμβόλιο, κάθε άλλο παρά ξοφλημένοι είναι, αν μολυνθούν με κορωνοϊό.  Άρα η ζωή αυτών των πολιτών, δεν επιτρέπεται να τεθή σε κίνδυνο απ´ τις ενδεχόμενες παρενέργειες του εμβολίου, απλώς και μόνο για να  μειωθεί ο κίνδυνος θανάτου των πολιτών που είναι άνω των 65 ετών.  Ενώ στην αρχή της πανδημίας εφαρμόστηκε ο κανών του Ποινικού  Δικαίου, ότι η Ζωή αποτελεί προστατευόμενο αγαθό, στη φάση  πειραματικού εμβολιασμού, η ανθρώπινη ζωή δεν προστατεύεται στόν  ίδιο βαθμό όπως πριν. Με το λοκντάουν προκρίθηκε η λογική της  αριθμητικής στάθμισης. Αν από τον εμβολιασμό πεθαίνει κάποιος, όμως  σώζονται πολλοί. 

Ενώ θάνατοι ανθρώπων  που μολύνονται με κορωνοϊό αποδίδονται  χωρίς πολλή σκέψη στον αόρατο εχθρό…για τους θανάτους μετά τον  εμβολιασμό, απενοχοποιείται το πειραματικό εμβόλιο. Όποιος έχει  αντίθετη γνώμη είναι συνωμοσιολόγος και εχθρός του λαού. 

Ιδού, ένα ακόμα παράδοξο: Ενώ οι περισσότερες κυβερνήσεις (υπό τον  συντονισμό του Π.Ο.Υ) απέρριψαν την ανοσία της αγέλης (αυτά που  έλεγε η Σουηδία), τώρα προπαγανδίζεται μετά μανίας, ο εμβολιασμός ,  που εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό , δηλαδή την ανοσία της αγέλης, με τη  διαφορά ότι γίνεται με τεχνητό τρόπο και όχι με φυσικό. 

Αν οι δικηγόροι τηρούσαν το, ότι καμμία εκτέλεση δεν γίνεται χωρίς  δίκη, αν οι ιατροί τηρούσαν το, ότι καμμία εγχείρηση δεν γίνεται χωρίς  την συγκατάθεση του ασθενούς…οι επιχειρηματίες απαγόρευαν την 

δουλεία …τότε το ναζιστικό καθεστώς θα δυσκολευόταν πολύ να  διαπράξει θηριωδίες. Το ακαταδίωκτο των ῞ειδικών῞ είναι κατάπτυστο.  Όταν η επιστήμη ζητά να μην αμφισβητείται, μετατρέπεται σε  θρησκεία. Όταν η ελευθερία δεν αναγνωρίζεται, τότε δεν υπάρχει. 

Αν δεν εμβολιασθείτε, δεν θα ελευθερωθείτε. Αν εμβολισθείτε και τύχει  να πεθάνετε ή να μείνετε ανάπηροι…εμείς νίπτουμε τας χείρας…οι  ειδικοί ήξεραν, καλώς τους εμπιστευθήκατε, απλώς ήσασταν άτυχοι.  

Οι οπαδοί  του ομαδικού εμβολιασμού λέγουν: “τα πιθανά οφέλη  υπερτερούν των τυχόν ανεπιθύμητων ενεργειών”. 

Σε 100.000 τεστ εις πληθυσμούς που δεν έχει άνθρωπο με πραγματική  μόλυνση, αναλογούν 2.690 ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Αν είχαν  χρησιμοποιηθεί 3 γονίδια – στόχοι, τα ψευδή αποτελέσματα θα ήταν  μόλις 10. 

Με ομόφωνη άποψη της επιστήμης, ὀλα τα θετικά αποτελέσματα μετά  την συμπλήρωση 35 κύκλων, στερούνται επιστημονικής βάσεως. Αν  έχουν συμπληρωθεί 25 – 35 κύκλοι, το αποτέλεσμα αξιολογείται ως  θετικό τεστ, μόνο όταν συνεκτιμάται η ιϊκή καλλιέργεια. Ωστόσο το PCR  test, που διαφημίστηκε παγκοσμίως απ᾽ τον Π.Ο.Υ, για εντοπισμό  κορωνοϊου ήταν ρυθμισμένο να λειτουργεί με 45 κύκλους. Ο ίδιος ο  εφευρέτης του PCR, ο νομπελίστας Kary Mullis προειδοποίησε για την  υπερευαισθησία του, που οδηγεί ψευδώς σε θετικά αποτελέσματα γι  αυτό να δίνεται πάντοτε η προτεραιότητα στην κλινική εικόνα. Το  κράτος εισέρχεται εις τη θέση των ιατρών και υιοθετώντας εισηγήσεις  λοιμωξιολόγων,   αναγκάζει τους πολίτες δια της απειλής προστίμου να  προβούν ιδιοχείρως, σε ιατρική πράξη. Η μασκοφορία είναι  αναποτελεσματική και επικίνδυνη πράξη. Κατά την απόφαση του  πρωτοδικείου της Βαϊμάρης, η ωφέλεια της μασκοφορίας, δεν είναι  επιστημονικά τεκμηριωμένη…πρέπει η μάσκα να φοριέται σωστά,  καμμία ωφέλεια απ᾽ αυτήν για αποφυγή μόλυνσης.  

Οι μασκοφορεμένοι δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά  τους…καταπνίγεται το χαμόγελο και το γέλιο ως θεμελιώδη συστατικά  της ανθρωπίνης προσωπικότητος…αλλοιώνεται η χροιά της φωνής με τη  μασκοφορία, και προσβάλλεται η αξιοπρέπεια του ανθρώπου. 

..καθίσταται ο άνθρωπος μη αναγνωρίσιμος (μη πρόσωπο).  Οι  μασκοφόροι συνθέτουν μία ομοιόμορφη εικόνα. Η μάσκα είναι σύμβολο  στερήσεως του λόγου. Μετατρέπει τους πολίτες σε αγέλη . Η  μασκοφορία ευνοεί την χειραγώγηση.  

Το 1982 καταργήθηκε η σχολική ποδιά με την δικαιολογία ότι η  ομοιομορφία εμπόδιζε την ανάπτυξη της προσωπικότητας κι έκανε τα  σχολεία να ομοιάζουν με στρατόπεδα.. Αν ενοχλούσε η σχολική ποδιά,  περιορίζοντας την ελευθερία, περισσότερο ενοχλεί η υποχρεωτική  χρήση της μάσκας ( η οποία προσβάλει την ιερότητα του ανθρωπίνου  προσώπου…και γίνεται προοίμιο μετανθρωπισμού…σηματοδοτεί το  τέλος του ελευθέρου προσώπου).  

Σύμφωνα με το άρθρο 25 ποινικού κώδικος , ο κάθε πολίτης έχει  δικαίωμα ν᾽ αρνηθεί την υποχρεωτική μασκοφορία, δια να φυλάξει την  αξία του και την υγεία (η οποία ανθρώπινη αξία αποτελεί συνταγματική  αρχή και υπερισχύει έναντι των άλλων, δηλαδή τρομοκρατία, είτε  επείγουσα δήθεν κατάσταση). 

20 Οκτωβρίου 2020 ο πρωθυπουργός της Ελλάδος είπε: ῞ η μάσκα είναι  το εμβόλιο πριν το εμβόλιο῞. Πράγματι, αφού ο Ελληνικός λαός  προπονήθηκε σκληρά ώστε να μεταλλαχθεί σε σκυλάνθρωπο με  φίμωτρο. ..το να εμβολιασθεί ως πειθήνιο σκυλάκι είναι εύκολο.!! 

Ο Fitz Patrick το 2004 εις το βιβλίο του: ῞Τυραννία της Υγείας῞ γράφει:  “Η ιατρική ήρθε να αντικαταστήσει το ηθικό κενό που απορρέει απ᾽ την  παρακμή των θρησκειών και τον αυξανόμενο κατακερματισμό της  κοινωνίας”.  

Τέλος και τω Θεώ δόξα! 

(Το ανά χείρας  ανθολόγιον, δια χειρός Γέρ. Αλυπίου Καψαλιώτου) Άγιον Όρος Δεκέμβριος 2021

loading...