«Όχι, δεν είπε ΠΡΟΒΑΤΑ τους εμβολιασμένους»!!! Ανακατωσούρα με το ΒΙΝΤΕΟ!!! ΜΜΕ διαψεύδουν!!! Τον γύρο του πλανήτη κάνουν όσα ειπώθηκαν!!! Ο Αυστραλός πρωθυπουργός συγκρίνει τους εμβολιασμένους με τα πρόβατα


Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ ​​Μόρισον, φέρεται να συνέκρινε το πρόγραμμα εμβολιασμού της χώρας του, με κοπάδι προβάτων σε ένα βίντεο που έχει προκαλέσει χαμό σε όλο τον πλανήτη. Μέσα ενημέρωσης διαψεύδουν ότι ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας εννοούσε τους εμβολιασμένους.


Ωστόσο, δημοσιογράφοι εκτός συστημικών ΜΜΕ, ισχυρίζονται ότι αυτό που φαίνεται στο βίντεο είναι πως ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας συνέκρινε τους εμβολιασμένους με πρόβατα.


Στο βίντεο φαίνεται να παρομοιάζει ο Πρωθυπουργός το άνοιγμα των πολιτειών που καλύπτουν τα επιθυμητά ποσοστά εμβολιασμού, όπως τα πρόβατα που μπαίνουν με τη σειρά στην στάνη. Μία πολιτεία απέμεινε στην Αυστραλία που είναι αποκομμένη από την υπόλοιπη ενδοχώρα και σύμφωνα με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της Αυστραλίας, ήρθε η σειρά της, όπως γίνεται σε ένα κοπάδι προβάτων…


«Εκτιμώ πολύ την δουλειά που έκαναν όλοι, ο πρόεδρος της κυβέρνησης, οι υπουργοί, και βλέποντας αυτά τα εθνικά ποσοστά εμβολιασμού να φτάνουν εκεί που είναι.


Είναι λίγο σαν, ξέρεις, σαν να περνάς τα πρόβατα μέσα από την πόρτα, στο τρέξιμο, και έχουμε μια ακόμη κατάσταση να ξεπεράσουμε και ανυπομονούμε για αυτή», σημείωσε χαρακτηρισικά!


Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια :