Έχουμε πλέον χούντα. Πάρτε το απόφαση

 Πριν από ενάμισι χρόνο, είχα γράψει  ότι τα αποτελέσματα των μέτρων κατά του κορωνοϊού, θα είναι χειρότερα από τα αποτελέσματα του ίδιου του κορωνοιού.

Τα αποτελέσματα των μέτρων τα βλέπουμε, καθώς ζούμε σαν φυλακισμένοι με διακρίσεις εις βάρος όχι μόνο των εκατομμυρίων ανεμβολίαστων αλλά και εις βάρος όσων δεν εμβολιάστηκαν όσες φορές θέλει η διοίκηση Μητσοτάκη.

Τα αποτελέσματα του ίδιου του κορωνοϊού είναι άγνωστα, διότι δεν ξέρουμε πόσοι πεθαίνουν εξ αιτίας του κορωνοϊού, ή πόσοι απλά πεθαίνουν από οτιδήποτε άλλο και κόλλησαν απλά και κορωνοϊό, οπότε όπως έχουν ομολογήσει όλοι τους καταγράφουν σαν να πέθαναν δήθεν από τον κορωνοϊό.

Θέλω να γίνει αντιληπτό το ότι, αν πεθάνει κάποιος από καρδιά και απλά είχε κολλήσει κορωνοιό, τον δηλώνουν ΨΕΥΔΩΣ, ότι δήθεν πέθανε από κορωνοιό. Αν κάποιος πεθάνει από εγκεφαλικό και σε ένα απλό τεστ βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό, τότε τον δηλώνουν σαν θύμα του κορωνοιού. Το ομολόγησε ο ίδιος ο Τσιόδρας αλλά και οι υπεύθυνοι στις ΗΠΑ.

Επομένως έχουμε μεν αναμεσά μας την αρρώστια του κορωνοιού, αλλά το μέγεθος του κακού που κάνει είναι μούφα.
Όπως είχα γράψει από την αρχική εμφάνιση του κορωνοιού, στο τέλος θα καταλάβουμε αν η πανδημία είναι το κυρίως κακό, ή αν απλά την προώθησαν και την χρησιμοποιούν για να φέρουν τον πολυπόθητη χούντα του καταναγκασμού και του ελέγχου.
Ε, λοιπόν, πλέον είναι σαφές ότι μας δούλεψαν ψιλό γαζί, ή τουλάχιστον έτσι νόμισαν ότι μας δούλεψαν όλους, και έφεραν τη χούντα τους με την Σοβιετική μέθοδο του σαλαμιού.
Λίγο λίγο και με πρόστυχο τρόπο, χρησιμοποιώντας τα βρώμικα και επιδοτούμενα από την χούντα ΜΜΕ και τα γλοιώδη υποκείμενα που παριστάνουν τους έγκυρους δημοσιογράφους και έγιναν πλασιέ της προώθησης της ιδεολογίας της χούντας, επέβαλαν στους περισσότερους την ιδέα ότι είναι νορμάλ να υπάρχει διαρκώς έλεγχος για
το που επιτρέπεται να πάμε
το που πάμε
το πως πάμε
το τι κάνουμε
με ποιον μιλάμε
το τι επιτρέπεται να πούμε
και κυρίως το τι επιτρέπεται να σκεφτούμε
Όλο το παγκόσμιο πολιτικό σύστημα είναι διεφθαρμένο και ακολουθεί κοινή γραμμή, βάσει δήθεν του δημοσίου συμφέροντος και της δημόσιας υγείας.
Μπούρδες !!!
Η δημόσια λεγόμενη υγεία έχει καταρρεύσει. Οι θάνατοι που δεν οφείλονται ούτε τυπικά στα χαρτιά στον κορωνοιό, έχουν αυξηθεί κατά πολύ διότι δεν παρέχονται σωστές υπηρεσίες υγείας.
Σταδιακά συρρικνώνεται το δικαίωμα της ιδιοκτησίας. Σε λίγα χρόνια δεν θα έχουμε λόγω φόρων και απαγορεύσεων, ούτε αυτοκίνητα (που πλέον πωλούνται χωρίς ρεζέρβες, για να μην τολμούμε να πηγαίνουμε μακριά από τις πόλεις) , ούτε δικά μας σπίτια, ούτε δικά μας υπάρχοντα. Μας το είπαν ξεκάθαρα, αλλά ο σοφός λαός δεν θέλει να το πιστέψει.
Κάποτε όλα αυτά τα έλεγα εγώ και δεν με πίστευαν, τώρα τους τα λένε οι ίδιοι οι εκπρόσωποι της χούντας και πάλι δεν θέλουν να πιστέψουν το τι έρχεται.
Τα αφεντικά των πολιτικών έχουν επίσης δηλώσει ότι θέλουν να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός κάτω από μισό δις, δηλαδή να πεθάνουν σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα 7 δις άνθρωποι.
Το μισό δις ελέγχεται πολύ πιο εύκολα από τα 7,5 δις.
Ο έλεγχος των ζωών των ανθρώπων, απαιτείται για να χάσουν οι άνθρωποι έστω και τυπικά τον έλεγχο του πλανήτη, αφού ουσιαστικά ποτέ δεν τον είχαν.
Και ποιοι θα πάρουν τον έλεγχο του κόσμου μας;;;;
Απλό !!! Αυτοί που πάντοτε τον είχαν από το παρασκήνιο, πίσω από κλειστές πόρτες. Η διαφορά θα έγκειται στο ότι τώρα θα έχουν τον έλεγχο φανερά μπροστά από την κουρτίνα.
Βέβαια ….. αυτό είναι το σχέδιό τους.
Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.
loading...