Η επόμενη κυβέρνηση ειναι υποχρεωμένη να οδηγήσει τη ΝΔ σε ειδικο Δικαστήριο

Νόμος 3418/2005 1. <<Ο ιατρός δεν επιτρέπεται να προβεί στην εκτέλεση οποιασδήποτε ιατρικής πράξης χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ασθενή. 2. Προϋποθέσεις της έγκυρης συναίνεσης του ασθενή είναι οι ακόλουθες: …. γ) Η συναίνεση να μην είναι αποτέλεσμα πλάνης, απάτης ή απειλής και να μην έρχεται σε σύγκρουση με τα χρηστά ήθη >> Αυτός είναι ο λόγος που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών τάσσεται ΚΑΤΑ του υποχρεωτικου εμβολιασμου.

Περιμένουμε ακόμα τα καθημερινά ποσοστά θανάτων σε εμβολιασμενους και μη (έστω και ποσοστιαία επι του συνόλου του πληθυσμού της κάθε κατηγορίας) ,όπως είπαν ότι θα τα ανακοινώνουν. Θα περιμένω πολύ ακόμα μάλλον. Η τρίτη δόση δεν είναι για την όμικρον το καταλαβαίνουμε όλοι ελπίζω, ειναι γιατι δυστυχώς σε τρεις με 4ρις μήνες ο εμβολιασμένος είναι μάλλον απροστάτευτος και φαίνεται από τους θανάτους το τελευταίο διάστημα. Σε τρεις μήνες ξανά;; και μετά; ξανά;;; Όταν σου λένε ότι πάνω από 70ετων είναι το 90% των θανάτων και φέρνουν την υποχρεωτικοτητα, πώς θα πάνε σε άλλες ηλιακές ομάδες για 1900 θανάτους συνανθρώπων μας (που και η πλειοψηφία αυτων είχαν υποκείμενα νοσήματα) σε 2 χρόνια με 1 εκατομυριο επιβεβαιωμένα κρούσματα;

Εν τω μεταξύ οι “μορφωμένοι” μπολ παραμορφώθηκαν από το πολύ προσκυνημα και η αξιοπρέπεια ξεπουλήθηκε για ενα πιατο φαγητό στο εστιατόριο ή εναν καφε. Αλήθεια προ κοροδογιου αν σας ζητουσε η σερβιτορα ταυτότητα για να κατσετε στην καφετερια, θα της φεροσασταν σαν παρακατιανή. Τωρα ευχαρίστως ξεβρακώνεστε κυριολεκτικα.Με τις υγειες σας.

loading...