Όνειρο Θερινής νυκτός η αυτοδυναμία . Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του και δεν την παίρνει πίσω. Έρχεται κυβέρνηση των Καθαρών Πατριωτών .

 Για τα 55.000 ΑΦΜ που διαχειριζόταν τις τύχες της Ελληνικής κοινωνίας τις τελευταίες δεκαετίες και τα 700.000 ρουσφέτια τους που τα διατηρούσαν στην εξουσία και ουσιαστικά στη υπηρεσία των ¨κατοχικών ¨ δυνάμεων , ο χρόνος τελειώνει .

Η  γνωστή  αποκαλυπτική  έρευνα της MRB που διεξήχθη από 1 ως 10 Δεκεμβρίου για να συγκριθεί με την προηγούμενη που δημοσιεύτηκε στις 8 Ιουλίου 2021 , όχι μόνο ανακτά την χαμένη αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων ,  αλλά  δείχνει και το αναπόφευκτο που έχει δρομολογηθεί με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο .

-Η Νέα Δημοκρατία υποχωρεί ( βαραίνοντας συνεχώς ) από το 36,7% στο 31,3% (πτώση 5,4%).

-Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης υποχωρεί από το 23,8% στο 21,2% (πτώση 2,6%).

-Το ΚΙΝΑΛ επιβεβαιώνει τα τελευταία ευρήματα ανεβαίνοντας στο 10,5% από 7,1% (ποσοστό 3,4% που θεωρείτε ταβάνι).

-Η Νέα Δημοκρατία πλέον δεν έχει καμία ελπίδα αυτοδυναμίας αφού , όλα από εδώ και πέρα θα βαραίνουν Το γενικότερο συμπέρασμα που προκύπτει  όμως είναι πως βρισκόμαστε σε πορεία ανατροπών με τη μεγάλη πτώση της ΝΔ, τη σφήνα του ΚΙΝΑΛ και την αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να πιστωθεί την κυβερνητική φθορά . Αναφορικά με το Νέο ΠΑΣΟΚ , η άνοδός του θα είναι τόση όση χρειάζεται η «εξουσία των γνωστών ΜΜΕ» ώστε να ελέγξει το πολιτικό σκηνικό που νομίζει ότι θα σχηματιστεί , για τους γνωστούς λόγους.

Η διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και τα αδιέξοδα που προκάλεσε , τα απανωτά Lockdown που τραυμάτισαν βαριά την οικονομία ,o έμμεσος εκβιασμός σε εμβολιασμό και το μήνυμα που εκπέμπει ,η καταστρατήγηση του Συντάγματος , οι αναστολές εργασίας,  τα βαριά σκάνδαλα και η σκοπιμότητες που εξυπηρετούν ( στημένα τα περισσότερα ) , είτε κοινωνικά ,είτε οικονομικά , όλο το παρασκήνιο των ανωτέρων , η γεωπολιτική υποχώρηση σε ζωτικά εθνικά θέματα , η συγκεκαλυμμένη αλληλεγγύη μεταξύ των ανωτέρω κομμάτων με σκοπό την διατήρησή τους στην εξουσία και πολλά άλλα , ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ πλέον υπόθεση ζωής και θανάτου την ανάγκη έλευσης της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ .

Η Ελλάδα , η ελληνική κοινωνία , ο καθένας από εμάς τους απλούς πολίτες ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ξανακάνει λάθος επιλογές

Τ οφείλουμε στην τιμή μας , στην συνείδησή μας , στην υστεροφημία μας, στο μέλλον αυτού του τόπου , στα παιδιά μας, στους αγέννητους

Το οφείλουμε στην ΕΛΛΑΔΑ της καρδιάς μας που κρύβεται κάπου … στα βάθη της ψυχής μας.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης ) 

loading...