Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Συγγραφέας – ερευνητής Ιωάννης Ευθυμιάδης.  *  

ΕΞΟΥΣΙΑ

Αυτό το φαινόμενο όπως γνωρίζουμε δεν δημιουργήθηκε τώρα άλλα υπήρχε σε όλους τους λαούς του παρελθόντος. Η εξουσία πρέπει να είναι ένα ευχάριστο συναίσθημα σε αυτούς τους ανθρώπους που σκέπτονται παράλογα. Ο λαός αναγκάζεται δυστυχώς με φόβο να υπακούει στις παράλογες σκέψεις και στόχους αυτών των ανθρώπων, διότι οφείλει να τηρήσει τους νόμους της (δημοκρατίας).

Πολύ παράξενος και μυστήριος δεν είναι ο όρος “δημοκρατία”;

Η πραγματική έννοια της δημοκρατίας είναι ένας βαθύς φιλοσοφικός όρος που έχει ιδρυθεί από τους αρχαίους γνώστες της φιλοσοφίας για έναν και ουσιαστικό στόχο. Την απόλυτη ελευθερία και την ισότιμη δικαιοσύνη. Στην πορεία από τους πολιτικούς των παραλόγων της μόνιμης δικτατορικής εξουσίας, όπου έγινε αρνητική κατάχρηση η έννοια της δημοκρατίας σε μοναρχία, είναι όπως μεταλλάσσεται και σήμερα ο ιός του covid. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο ιός μεταλλάσετε θετικά και εξασθενεί.

Ο κόσμος πρέπει κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα. Η ρητορική καταπίεση της εξουσίας, και η ανορθόδοξη ενημέρωση από τον επιστημονικό χώρο των λοιμωξιολόγων, πνευμονολόγων κ.α. στηριζόμενοι πάνω απ’ όλα στην άγνοια του λαού, “αναγκαστικά” η σκέψη, τους προωθεί σε ένα συναισθηματικό συμβιβασμό θέλησης η πίστης. Κάποιοι άλλοι άνθρωποι όμως εκτός από την άγνοιά τους, διατηρούν το ένστικτο και την λογική, όπου η σκέψη τους διαφωνεί με τις διάφορες ρητορικές και αμφισβητούμενες εξαγγελίες των πολιτικών.

Αναρωτιέμαι γιατί μας δελεάζουν και δεν μας ενημερώνουν πραγματικά, ώστε ο πολίτης να έχει μια σωστή και ορθολογική επιστημονική ενημέρωση επάνω στο προαιρετικό εμβόλιο, για να αποκτήσει την δική του κρίση.

Θα δώσω μερικά παραδείγματα μόνο, για να είναι ενημερωμένος ο πολίτης όσον αφορά τα εμβόλια. Όλα τα εμβόλια πάσης φύσεως από νομική θέση αν θέλετε και επιστημονική ακόμη είναι προαιρετικά. Ο λόγος οφείλεται στο ότι η ιατρική επιστήμη μας βεβαιώνει απόλυτα, ότι τα εμβόλια δεν μπορούν να εγγυηθούν την πλήρη προστασία. Αυτό είναι το πρώτο βασικό ξεκάθαρο στοιχείο που έπρεπε να γνωρίζει ο πολίτης. Ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί προσπαθούν επίμονα να επιβάλλουν τους πολίτες να εμβολιαστούν με διάφορους παράλογους τρόπους, αυτό είναι απαράδεκτο για ένα δημοκρατικό κράτος. Εκτός αν υπάρχει για αυτούς κάποιος ιδιαίτερος και απόρρητος λόγος εις βάρος των πολιτών, τότε στο τέλος θα πληρώσουν αυτοί το “μάρμαρο”.

ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ

Από την γέννηση και μετά του ανθρώπου ο οργανισμός παράγει ήδη αντισώματα. Το αντίσωμα ή η λεγόμενη ανοσοφαιρίνη παράγεται από τα Β-λεμφοκύτταρα και χρησιμοποιούνται από το ανοσοποιητικό σύστημα για την αναγνώριση διαφόρων εισβολών, βακτηρίων και ιόν. Το αντίσωμα αναγνωρίζει το λεγόμενο αντιγόνο του “εισβολέα,” τον ζωντανό οργανισμό ενός ιού που θέλει να εισχωρήσει στο κύτταρο σαν ξενιστής για να τον μολύνει, όπου το αντίσωμα τον εξουδετερώνει και δεν τον αφήνει να πολλαπλασιαστεί.

Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο τότε πρέπει να κάνει κάποιος το εμβόλιο αντισωμάτων, οποιασδήποτε ερευνητικής εταιρίας “ονόματος” εφόσον ο οργανισμός του όπως ανέφερα παράγει ήδη αντισώματα;

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ

Τα εμβόλια για να πούμε και του στραβού το δίκαιο έχουν και την θετικότητά τους. Όμως το εμβόλιο βοηθάει και αφορά μόνο για μια μερίδα ανθρώπους και δεν είναι απαραίτητο ή αναγκαίο για όλους. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι κάποια άτομα για γενετικούς λόγους αδυνατούν να παράγουν αντισώματα, όπου αυτό οφείλεται στην ανεπάρκεια των Β-λεμφοκυττάρων. Τα λεμφοκύτταρα αναπτύσσονται στο μυελό των οστών. Πριν πάει κάποιος να εμβολιαστεί, καλό θα είναι να κάνει πρώτα μια εξέταση επιπέδου των Β-λεμφοκυττάρων. Να βεβαιωθεί αν ο οργανισμός του παράγει ή δεν παράγει αντισώματα. Αν ο οργανισμός του δεν παράγει αντισώματα τότε μιλάμε για ένα “ευπαθή” άτομο. Σε αυτά τα άτομα το εμβόλιο μπορεί να βοηθήσει άλλα μόνο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, διότι το εμβόλιο από ότι λένε οι επιστήμονες έχει μια χαμηλή και περιορισμένη δράση, όπου αυτό οφείλεται στον παρασκευαστικό τρόπο του εμβολίου.

Υπάρχουν διαφορετικά είδη εμβολίων, τα αδρανοποιημένα, εξασθενημένα, τοξικογενή, RNA, και άλλα.

Να πάμε τώρα και να αναλύσουμε την δεύτερη περίπτωση ενός υγιή ανθρώπου που έχει εξεταστεί, όπου ο οργανισμός του παράγει ήδη αντισώματα και χρησιμοποιείται από το ανοσοποιητικό του σύστημα. Το ανοσοποιητικό του είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε εισβολέα, βακτήριο η ιό. Η παράλογη επιμονή των πολιτικών αυτών που επιμένουν βάναυσα, ότι ένας υγιής που παράγει ήδη αντισώματα ο οργανισμός του, ποιος είναι ο λόγος και γιατί να εμβολιαστεί, για να παράγει ξανά αντισώματα; Δεν υπάρχει λογική απάντηση. Η μόνη λογική απάντηση που μπορεί να δώσει ο οποιοσδήποτε σε αυτούς είναι το “Μνήσθητί μου κύριοι” στις κάλπες των εκλογών.

Σύνταγμα

‘Αρθρο 5: (Ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, προσωπική ελευθερία)

1. Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.
2. Όλοι όσοι βρίσκονται στην Eλληνική Eπικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων. Eξαιρέσεις επιτρέπονται στις περιπτώσεις που προβλέπει το διεθνές δίκαιο.
Aπαγορεύεται η έκδοση αλλοδαπού που διώκεται για τη δράση του υπέρ της ελευθερίας.
3. H προσωπική ελευθερία είναι απαραβίαστη. Kανένας δεν καταδιώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο περιορίζεται, παρά μόνο Όταν και όπως ορίζει ο νόμος.

**4. Απαγορεύονται ατομικά διοικητικά μέτρα που περιορίζουν σε οποιονδήποτε Έλληνα την ελεύθερη κίνηση ή εγκατάσταση στη Χώρα, καθώς και την ελεύθερη έξοδο και είσοδο σ’ αυτήν. Τέτοιου περιεχομένου περιοριστικά μέτρα είναι δυνατόν να επιβληθούν μόνο ως παρεπόμενη ποινή με απόφαση ποινικού δικαστηρίου, σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανάγκης και μόνο για την πρόληψη αξιόποινων πράξεων, όπως νόμος ορίζει.
**5. Καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία της υγείας και της γενετικής του ταυτότητας. Νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία κάθε προσώπου έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων.

Συγγραφέας – ερευνητής Ιωάννης Ευθυμιάδης.

loading...