«ΚΡΟΤΟΣ» με το ΒΙΝΤΕΟ! Από το ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ μέχρι την κυβέρνηση θα ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ντοκουμέντο ΦΩΤΙΑ! Συνδυάζουν τα πάντα με το εμβόλιο, το οποίο δείχνει να είναι ο πρόδρομος όσων άλλων ακολουθούν....

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, μιλώντας πριν από περίπου πέντε μήνες, συνέδεσε τα εμβόλια με τις βιομετρικές ταυτότητες, οι οποίες έρχονται σε όλον τον πλανήτη, όπως ισχυρίστηκε και ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ!!!


Από την κυβέρνηση ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ θα ξέρουν πράγματα για τον κάθε ένα!


Αυτό θα μπορούσε να γίνει ακόμα κα ιμε ένα εμφύτευμα, το οποί πλέον διαφημίζεται και στα μεγάλα κανάλια!!!


Δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μπλερ:


«Ήμουν και παλιά και παραμένω ακόμα πιο πεπεισμένος σήμερα, ιδιαίτερα σε σχέση με την βιομετρική τεχνολογία.


Ο κόσμος θα περάσει στην εποχή της βιομετρικής ταυτότητας!


Και θα το κάνουν γιατί σε τελική ανάλυση είναι καλύτερα έτσι για τους ανθρώπους!


Ο όγκος των πληροφοριών που θα έχει η κυβέρνηση για εσάς θα είναι ελάχιστος σε σύγκριση με αυτό που θα έχει για εσάς το τοπικό σούπερ μάρκετ.


Αυτός είναι ένας εντελώς λογικός τρόπος.


Πιστεύω ότι θα βρείτε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που θα πάνε προς αυτή την κατεύθυνση.


Και παρεμπιπτόντως θα διευκολύνει την πρόσβαση στις κρατικές υπηρεσίες και θα διακόψει τις απάτες σε αναπτυσσόμενες χώρες (σ.σ. το τυράκι της φάκας).


Η άποψή μου είναι όλος ο κόσμος αλλάζει από την τεχνολογία! Η μεγάλη πολιτική κουβέντα που πρέπει να ανοίξουμε, δεν το έχουμε κάνει ακόμα, είναι πώς κατακτάμε αυτήν την τεχνολογία και πως την αξιοποιούμε για το κοινό καλό (σ.σ. της Μεγάλης Επανεκκίνησης και της νέας διεθνιστικής παγκόσμιας χούντας, η οποία θα αντικαταστήσει την υπάρχουσα)


Αλλά σε κάθε τομέα της δουλειάς μας, στον ελεύθερο χρόνο μας, σ τον τρόπο με τον οποίο αλληλοεπιδρούμε ο ένας τον άλλον, η τεχνολογία θα αλλάξει τα πάντα!


Μάθετε λοιπόν ότι η βιομετρική ταυτότητα είναι μόνο ένα μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης εικόνας».


Ποια θα είναι αυτή η εικόνα;;; Δεν είναι τυχαία πως η ερώτηση και η απάντηση Μπλερ έγιναν ανάμεσα σε ερωτήσεις για τα εμβόλια. Μάλιστα στο τέλος ο διεθνιστής πολιτικός είπε πως είναι σίγουρος πως στο τέλος θα εμβολιάσουν και τα παιδιά! Ίσως μάλιστα πάρουν και αυτά κάποιο βιομετρικό εμφύτευμα!


Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια :