ΟΛΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ! Πρωτοβουλία «ΣΕΙΣΜΟΣ» για το εμβόλιο και στο βάθος παγκόσμια κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

 Μετά και από αυτό τα σχόλια περισσεύουν! Οι πολίτες παρακολουθούν την πορεία των πραγμάτων με ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ!

Και ενώ οι διεθνιστές ζήτησαν ΚΟΙΝΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, η οποία θα δώσει ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΥΣΗ, φαίνεται πως το εγχείρημα ξεκινά!

Πάνω από 150 μεγάλες πολυεθνικές και μη εταιρείες και επωνυμίες ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια κοινή εκστρατεία για να χρησιμοποιήσουν τα σλόγκαν τους και να διαφημίσουν τον εμβολιασμό για τον COVID, ο οποίος γίνεται υποχρεωτικός στην Ευρώπη.

Όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα «DIE WELT», από την Deutsche Bank, τα McDonalds, την Kaufland και την Porsche μέχρι και λιγότερο ισχυρές εταιρείες: Πάνω από 150 μεγάλες και γνωστές επιχειρήσεις και επωνυμίες ζητούν εμβολιασμούς με κοινή καμπάνια. Από την Τρίτη θέλουν να διαφημίσουν τον εμβολιασμό στα κανάλια τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επανασχεδιάζουν τα συνθήματά τους για αυτό.

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ!!! ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΝΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡ-ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ;;; Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ!

Για την ώρα το ερώτημα είναι ένα: Όταν οι πολυεθνικές προτείνουν κάτι, ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ;;;

Μερικά από τα συνθήματα είναι: “Χαρά με τον εμβολιασμό” ( BMW ), “Λατρεύουμε τον εμβολιασμό” (Edeka), “Λοιπόν εμβολιαστείτε!” (Netto), “Αξίζει ο εμβολιασμός” (Lidl ) ή «Εμβολιασμός – Τι άλλο;» (Nespresso).

«Οι επώνυμες μάρκες έχουν επιρροή και εμβέλεια. Γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιήσουμε και τα δύο για το μήνυμα ότι ο εμβολιασμός είναι η καλύτερη διέξοδος από την πανδημία για όλους μας», λέει ο Sven Dörrenbächer, συνεργάτης του διαφημιστικού γραφείου Antoni του Βερολίνου, ο οποίος δημιούργησε την καμπάνια.

Ο τίτλος της καμπάνιας είναι #ΜαζίκατάτουCOVID, που χρησιμοποιείται επίσης από την νέα ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας. Οι εταιρείες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν αυτό το hashtag για να διαφημίσουν τον εμβολιασμό στα κανάλια τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα δικά τους σλόγκαν.

Δείτε ένα βίντεο που εξασφάλισε το el.gr:

loading...