Ντροπή στην κυρία με το ίδρυμα, τέως βουλευτού(νεκρού) που χλευάζει επανειλημμένα τους υγειονομικούς!

Να προσέχουμε ως κοινωνία τέτοιες παρουσίες ιδιοτελείς.

Μέσα στο FB μια κυρία πουο άντρας της ,βουλευτής, ο οποίος έχει πεθάνει εδώ και 40 χρόνια, πολύ ύπουλα, χλευάζει όποιον δεν συμπλέει με την κυβέρνηση. (Παράλληλα είναι αριστερή)

Μέχρι εδώ ακούγεται φυσιολογικό. Αυτή η κυρία έβαλε φωτογραφίες με τον Πουτιν όταν είχε έρθει στον Δήμο Αθηναίων, επαινώντας τον χαρούμενη, ότι είναι ο πρώτος άρχων του κόσμου.

Βάζει φώτο δική της, με έπαρση στη γιορτή της Δημοκρατίας ,σαν να έχουν κάποια μεγάλη αξία οι άνθρωποι που είναι εκεί μέσα, για το καλό της χώρας. Το αντίθετο έχουν αποδείξει.

Αυτό επίσης δεν θα μας ενδιέφερε καθόλου.

Όταν μερικοί άνθρωποι αγωνίζονταν να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτή ύπουλη, δεν ήθελε να δείχνεται για να τακτοποιεί τον γιο της δίπλα από υπουργούς. Θελε να τα πηγαίνει καλά με όλους, εκμεταλλευόμενη το όνομα του νεκρού άντρα της, λες και ήταν κάποιος ήρωας της επανάστασης.

Φυσικά το κάνει για να ωφελείται ο γιος της και να τον κάνει βουλευτή, υπουργό, η περισσότερο. Και αυτό δεν θα μας ενδιέφερε.

Έκανε και ίδρυμα στο όνομα του άντρα της, ακούστηκε με επιδοτήσεις. Ούτε αυτό θα μας ενδιάφερε.

Ο άντρας της ο βουλευτής, ήταν αριστερός, μετά πήγε σε άλλο κόμμα φιλελεύθερο, αυτή ούτε ξέρει τι είναι, για να ωφελείται.

Κάνει τη ψυχολόγο και επικροτούσε την κυβέρνηση ,όταν δωροδόκησε τους νέους να κάνουν εμβόλιο. Άκρως αντιδεοντολογική και ανήθική κίνηση.

Κάνει τη ψυχολόγο και δε σέβεται τις ανάγκες των υγειονομικών που τώρα θυσιάζονται χωρίς χρήματα για να μας αφυπνίσουν

Ποια; Αυτή η κυρία με τα πολλά πρόσωπα, που έκανε τον γιο της (επειδή σπούδασε και διάβασε μερικά βιβλία), σύμβουλο δεξιών υπουργών, να τρώει και αυτός από το κράτος ως ανίκανος να κάνει κάτι άλλο έντιμο.

Με τι προσόντα έγινε σύμβουλος ένας τύπος που γράφει δυο άρθρα από αντιγραφές; Γιατί πρέπει να τον πληρώνουμε επειδή η μάνα του είναι πονηρή και του δίνει θέσεις;

Εδω πάει το όσο μπόι της λείπει, τόσο διπρόσωπη και άνευ ιδεολογίας είναι.

Και όμως αυτή η κυρία που τρώει από το κράτος, από σύνταξη συζύγου, από επιδοτήσεις, από γιο σύμβουλο υπουργών, αυτή που δεν έχει καθαρή ιδεολογία ,ούτε γνώσεις, πουλάει ένα όνομα, κοροϊδεύει τους υγειονομικούς και θέλει αυλικούς. Υποκρίτρια.

Μποϋκοτάρουμε τέτοιους γόνους ανικάνους ,με τέτοιες πονηρές μάνες, που χλευάζουν ήρωες/

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

loading...