ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ & ΤΗ ΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΙ, ΔΕΝ ΤΟ′ΧΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ Ν′ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ! ΣΙΓΟΥΡΑ-ΘΑ′ΡΘΕΙ ΤΟ ΣτΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ!

Mοιάζουν με σενάριο φαντασίας; Καθόλου~! Εδώ εξεδίωξε 7.500 υγειονομικούς από το ΕΣΥ επειδή δεν εμβολιάστηκαν, ετοιμάζεται μάλιστα να τους απολύσει. Επέβαλε 1.200 € μειωμένη ετήσια σύνταξη στους συνταξιούχους που επιμένουν να μην εμβολιάζονται. Ε, το επόμενο τιμωρητικό βήμα μπορεί να είναι η αφαίρεση του εκλογικού δικαιώματος από τους ανεμβολίαστους. Μην το θεωρήσει κανείς απίθανο, μέσα στα όσα απίθανα-πρωτάκουστα ζούμε.

Μπορεί να βγει πρώτα ως λαγός ο Πορτοσάλτε και κατά το “με το ζόρι στη σειρά και εμβολιασμός” ή “θες σύνταξη, εμβολιάσου” (και τα δύο γίνονται πράξη), τώρα λοιπόν μπορεί να προετοιμάσει το έδαφος για αφαίρεση των πολιτικών δικαιωμάτων από τους ανεμβολίαστους! Και αν το κάνει ο Μητσοτάκης, μην απορήσει πάλι κανείς αν δει το ΣτΕ να δικαιώνει τον πρωθυπουργό ότι αυτό είναι νόμιμο και συνταγματικό! Κατά τον ίδιο τρόπο που το ΣτΕ θεώρησε νόμιμο το ξήλωμα 7.500 υγειονομικών που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν! Ζούμε στην Ελλάδα όλων των εξωπραγματικών φαινομένων που γίνονται πραγματικότητα!
loading...