Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ





 Της Λέττας Καλαμαρά *  

Ο σαφής πολιτικός ρόλος της Εκκλησίας που επιδιώκεται μέσα από τη φιλοξενία του πρωθυπουργού και της Υπουργού Παιδείας και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου στις εσωτερικές διαδικασίες της και το πολιτικό καταφύγιο της αποτυχημένης διακυβέρνησης Μητσοτάκη εδώ και 2 έτη που κατέστρεψε οικονομία και κοινωνία αποτελούν όνειδος για τη δημοκρατία μας.

Κράτος και Εκκλησία χωρίς καμία ανάληψη ευθύνης στηρίζουν τις πωλήσεις μία ολιγοπωλιακής δράσης ανεύθυνων εταιρειών που δεν εξηγούν τη φύση και προέλευση του COVID-19, τις παρενέργειες και την άγνωστη ημερομηνία παροχής προφύλαξης των προϊόντων τους στους πελάτες τους που συνεχώς μεταβάλλεται.

Πέρα από κάθε νομοθεσία της Ε.Ε., Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ και επιταγών του Συντάγματος των Ελλήνων το Κράτος της Ελλάδας και η Εκκλησία του Χριστού μας απορρίπτει κάθε πολίτη, κοινωνικά και χριστιανικά, που δεν είναι πελάτης των Τούρκων CEO της Biontech κατά κύριο λόγο, του επιβάλλει διοικητικά πρόστιμα, του μειώνει την πενιχρή σύνταξη και τον ρίχνει στον κοινωνικό “Καιάδα” υποδαυλίζοντας το μίσος Ελλήνων έναντι Ελλήνων με βάση μια ιατρική πράξη απολύτως προσωπική επιλογή σε μία αληθινή δημοκρατία.

Η σημερινή ημέρα ντροπής της δημοκρατίας μας που 200 χρόνια μετά τους Οθωμανούς συνεχίζει να ταυτίζει την Ελλάδα με μία Οθωμανική επαρχία των Νεότουρκων-Ούννων, βασισμένη σε μπαξίσι τύπου Novartis και ρουσφέτι τύπου ΠΑΣΟΚ. Ένα επαίσχυντο σχέδιο μεταπολιτευτικά που εκτελείται από ντόπιους κοτζαμπάσηδες.

Η δημόσια εξουσία της Ελλάδας διαχειρίζεται από ανθρώπους που εξυπηρετούν ανθελληνικά συμφέροντα με τη συνεχή φτωχοποίηση των Ελλήνων και τους Κράτους της Ελλάδας. Το πρόσφατο ολικό ξεπούλημα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ των υποδομών του φυσικού αερίου στους ΙΤΑΛΟΥΣ αποδεικνύει το λόγο ύπαρξης της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, εσκεμμένου διχασμού και δίωξης των Ελλήνων που δεν είναι πελάτες της Biontech η οποία και διαθέτει το προϊόν της στα παιδιά χωρίς καμία ευθύνη παρά μόνο δισεκατομμύρια ευρώ κέρδη για την εταιρεία και τους διακινητές της.

Φτάνει πια με το δουλεμπόριο των Ελλήνων, Φαρισαίοι και Υποκριτές. Επιστήμονες της πολιτικής αρπαχτής!

Ο ελληνικός λαός χρειάζεται Ψωμί και Ελευθερία και όχι υποταγή και προσκύνημα στους Τούρκους.

Να σηκώσει το κεφάλι και να πάψει να είναι ραγιάς, 200 χρόνια μετά ήρθε η ώρα.

Η Ελλάδα οφείλει να πάψει να είναι το Ιράν της Ευρώπης στο 21ο αιώνα.

loading...