ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ






Γράφει η Μαίρη Καρά *  

 Οι πρόσφατες τραγικές υποχρεωτικότητες που «αποφάσισε και διέταξε» ο ζαβός δικτατορίσκος, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του Ελληνικού λαού. Τώρα που ο κίνδυνος χτύπησε όλες τις πόρτες, συνειδητοποιεί και ο τελευταίος πολίτης, πως αν θέλει να συνεχίσει να ζει Ελεύθερος στην πατρίδα του, υποχρεούται να αναλάβει τις ευθύνες του.

    Τώρα που βγαίνουν στο ΦΩΣ οι κρυφές παρανομίες των 300 Βολευτών και της κυρα-Κατίνας, δυσκολεύεται να πιστέψει, πως είναι τόσο ψεύτες και τόσο ανάλγητα διεφθαρμένα ανθρωπάρια.

Οι αποκαλύψεις της προδοτικής συνενοχής τους στα ύπουλα σχέδια των διεθνιστών τούς χτύπησε σαν κεραυνός. Δεν χωράει ο νους του το μέγεθος της πολιτικής τους ανηθικότητας.

  Ούτε ένας ΕΛΛΗΝΑΣ και έντιμος πολιτικός δεν υπάρχει μέσα στο Ναό (φωλιά) της Νέας «Δικτατορίας»; Ένα παλικάρι με… κότσια να υψώσει ανάστημα και να καταγγείλει δημόσια την πολιτική καφρίλα; Αυτούς τους αυτοδιορισθέντες ελεγκτές της ζωής του λαού. Αυτούς τους επίορκους, που τον καταδικάζουν σε φυσική και Εθνική Γενοκτονία. Αυτούς τους ανεξέλεγκτους τυράννους, που καταδυναστεύουν τους Ιθαγενείς Έλληνες.   

    Πρώτη και χειρότερη μια παράνομα και σκοπίμως εκλεγείσα «αντιπαθητική προεδρίνα» της Δημοκρατίας… που δεν σέβεται τον θεσμό και την ιδιότητά της. Που αναιδώς επιβάλλει την παρουσία στο… Μέγαρο, του άνευ γάμου συντρόφου της. Κι όχι μόνο συγκατοικεί μαζί του πέρα από κάθε λογική, μα δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Προκλητικά την συνοδεύει στα Προεδρικά της καθήκοντα, παρακάμπτοντας το πρωτόκολλο.  

  Δεύτερος και ανεκδιήγητος ένας πρωθυπουργός μαριονέτα, που αναρριχήθηκε στην Εξουσία, μόνο χάρις στο όνομα και την οικογενειακή ίντριγκα. Το λειψής διανοητικής λειτουργίας ανάξιο και ανίκανο ανθρωπάκι προετοιμάστηκε κατάλληλα, ώστε να αντισταθμίσει την κενότητα της εσωτερικότητάς του με τα αναγκαία εξωτερικά εφόδια πανεπιστημιακών προδιαγραφών.

     Είναι όμως τόση η μηδαμινότητά του, ώστε και ο πιο αδαής πολίτης κατάλαβε, πως δεν έχει κανένα λόγο να τον σέβεται και να τον υπολογίζει ως ικανό πολιτικό Ηγέτη. Αντιθέτως πείστηκε πια, πως αυτό που του αξίζει, είναι η περιφρόνηση.

    Τρίτη και ανυπολόγιστη μια αδρανής Κυβέρνηση, που ο μόνος λόγος ύπαρξής της μέσα στο Κυβερνείο είναι, να δέχεται σιωπηλώς τις δικτατορικές αποφάσεις του ηλίθιου Ζαβόκουλου. Τα 300 υποτακτικά δημοσιουπαλληλάκια εκτρέφονται από το υστέρημα του λαού, για να γίνονται συνένοχοι στα εγκλήματα εναντίον του. Είναι πρωτοφανής η μαζική συμφωνία τους σε ό,τι αφορά τα προνόμιά τους και στην απαξία της πατρίδας τους.

   Τέταρτη και ασθμαίνουσα μια αλλόκοτη Αντιπολίτευση, που ακόμα δεν χώνεψε πως δεν «άρχει» πια. Σαν συνθιασάρχης όμως παίζει τον ρόλο του αναχώματος, αποδεχόμενη τις ανομίες του άλλου Κόμματος, μετά συνενοχής αποκόμματος.  Βαρύς ο πόνος και πικρός για την απωλεσθείσα Εξουσία, μα εκείνο που έχει σημασία, είναι η έξωθεν προστασία. Τα όνειρα ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν βολεψάκο κι ούτε και τον Αλεξάκο.

  Πέμπτη και συναινετική η Δικαστική Εξουσία… τι Εξουσία δηλαδή, αφού ως φερέφωνο των εντολοδόχων της βολευτάδων συναινεί και αποφασίζει κατά το δοκούν… όπως βολεύει και τους μεν και τους δε διαδίκους. Είναι αξιοσημείωτη η ευκολία και ομοφωνία των «υπηρετών» της Θέμιδος στις δικαστικές αποφάσεις, με την οποία νομιμοποιούν τις παρανομίες των φίλων πολιτικών. Δεν την αφορά μάλλον η «Θεία Δίκη»!

  Έκτη η Οικονομική Δύναμη των απάτριδων Ολιγαρχών της Χώρας, βασικός υπαίτιος της επαγγελματικής και πνευματικής στασιμότητας, που επιβάλλεται στον λαό. «Τυχαία» όλοι είναι και ιδιοκτήτες τηλεοπτικών καναλιών. Κρατούν γερά τους χορηγούς τους στις θέσεις τους, τηρώντας πιστά το savoir vivre της σωστής ενημέρωσης… όταν τρώνε τα εκατομμύρια δήθεν για διαφήμιση, δεν… μιλάνε με γεμάτο στόμα.

    ΄Εβδομη και καταϊδρωμένη η πληρωμένη κάστα των δημοσιοκάφρων, που δικαιολογούν απόλυτα τους παχυλούς μισθούς τους με… αντιγραφές και αναπαραγωγές των στημένων Δελτίων Τύπου του Γραφείου Τύπου των αφεντικών τους. Τα παπαγαλάκια βγάζουν το ψωμί τους με τον ιδρώτα του ανυποψίαστου λαού, τον οποίο και αυτά απομυζούν…

   Όγδοη η σε πολλές αμαρτίες πεσούσα Θρησκεία μετά των χρυσοποίκιλτων ρασοφόρων της. Ποιον Θεό επί της γης εκπροσωπούν αλήθεια; Ποιον Θεό πιστεύουν αυτοί, που για τα επίγεια πλούτη πουλάνε και την ουράνια αποστολή τους;

     Αυτοί όλοι είναι οι κουμανταδόροι του Κράτους, που με τόσο θράσος προωθούν τα συμφέροντά τους εις βάρος των έντιμων πολιτών. Αυτή είναι η ράτσα των επικίνδυνων παρανοικών Ανθελλήνων, που τυραννούν τους πιστούς στον  Θεό και στο Σύνταγμα ιθαγενείς Έλληνες. Αυτοί οι αισχροί απατεωνίσκοι, που συμπορεύονται και με τους τοκογλύφους Διεθνιστές.   

    Αυτά τα ολίγιστα ανθρωπάκια αποφασίζουν για την επιβίωση ενός ορθόδοξου και νομιμόφρονος λαού. Αυτοί οι παρανόμως  κατοικούντες στην Ελλάδα Ελληνόφωνες κρατάνε με τα… βίτσια τους το μέλλον ενός Ιστορικού Έθνους. Αυτοί οι «σεβαστοί» υπηρέτες της Θέμιδας δικάζουν έντιμους πολίτες με παράνομους Νόμους άτιμων εγκάθετων Κυβερνήσεων.  

 Το μέλλον των ενταύθα ξενόδουλων πολιτικών διαφαίνεται σκοτεινό. Τα ανάξια κυνοβουλευτικά πιόνια θα δουν την έξοδο του βολευτηρίου τους. Οι εκτελεστές των διεθνιστικών εντολών θα διαβούν την Μεγάλη πόρτα της φυλακής, για να κλαίνε την μοίρα τους ισόβια. Όσο για τις ρασοφόρες κεφαλές της Εκκλησίας… θα πάνε ξυρισμένες στον Θεό που λατρεύουν.  

   Αυτή θα είναι η Θεία Δίκη όσων πρόδωσαν την Ελλάδα, το Σύνταγμα, τους Θεσμούς και την Πίστη του λαού. Αυτό το τέλος ετοιμάζει ο αδικημένος λαός, που με την βοήθεια του Θεού του, θα τους τιμωρήσει όπως αξίζει σε Εθνικούς και Θρησκευτικούς προδότες, για εγκλήματα ενώπιον Θεού και ανθρώπων.  

   Θα νιώσουν κι αυτοί στο πετσί τους τον περιορισμό της Ελευθερίας και στέρηση των δικαιωμάτων τους. Θα πάρουν την πικρή γεύση από το μίσος που έσπειραν με τις αντιλαϊκές αποφάσεις τους. Θα θερίσουν τους καρπούς της φασιστικής δικτατορίας τους, που θα είναι η πληρωμή τους, για τον πόνο και την δυστυχία που γέμισαν τις ψυχές των έντιμων Ελλήνων.

   Σε όλη την Επικράτεια χιλιάδες πολίτες βρίσκονται σε μεγάλο αναβρασμό και στα πρόθυρα μιας λαϊκής εξέγερσης κατά των διεφθαρμένων καταχραστών της Εξουσίας. Άρχισαν ήδη να εκδηλώνουν την απέχθειά τους προς τους «υπηρέτες» τους με μαζικές διαμαρτυρίες. Θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω και οι δούλοι του συστήματος να τιμωρηθούν για τα εγκλήματά τους. Αυτοί που νόμιζαν πως κοροϊδεύουν τα…αρνιά, μα θα νιώσουν πως τελικά κορόιδευαν τον εαυτό τους, γιατί δεν υπολόγισαν πως όλα τα εγκλήματα ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

    

loading...