Ληξουριώτισσα: Η αλήθεια να λέγεται…

Ο πολύς Ιούριε Ρόσκα [1] προσπαθεί εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, με γνώση, επίγνωση και πνεύμα αυτοθυσίας, να θέσει τα γεγονότα που βιώνουμε στην πραγματική τους διάσταση. Αξίζει να κάνω μια περίληψη των όσων είπε πριν από λίγες ημέρες, σε μια σύντομη ζωντανή μετάδοση με τίτλο: «Ο Τραμπ, ο Πούτιν, οι Q-anon και άλλοι αντιπερισπασμοί στον καιρό της Μεγάλης Γενοκτονίας». https://web.telegram.org/k/

Ο Ιούριε Ρόσκα αναφέρεται επιγραμματικά…:

… σε μια πρόσφατη συνέντευξη του ελεεινού αχυράνθρωπου των παγκοσμιοποιητών – όπως αποκαλεί τον Τράμπ -, όπου ο εντεταλμένος προπαγανδιστής δημοσιογράφος του έθεσε την εξής ερώτηση:

«κ. Πρόεδρε, όπως όλοι γνωρίζουν, εσείς έχετε ήδη παροτρύνει επανειλημμένως τους οπαδούς σας να εμβολιαστούν…’’ («Ναι, ναι» – επιβεβαιώνει ο Τραμπ)` «Εσείς, όμως, έχετε εμβολιαστεί;»

«Ναι, βεβαίως` ήδη με δυο δόσεις.» (Ο Τραμπ το παραδέχτηκε αυτό με στόμφο και αυτοπεποίθηση και όχι μαγκωμένα, όπως ο «πατριάρχης» Ρουμανίας, Δανιήλ, που πριν από λίγες ημέρες, ερωτηθείς, παραδέχτηκε το ίδιο πράγμα, μιλώντας πίσω από την λινάτσα που φόραγε στο στόμα!)

«Ποιο σκεύασμα προτιμήσατε;»

«Φάϊζερ»

«Πως εξηγείτε ότι στις Η.Π.Α. υπάρχουν τόσο λίγοι που επιθυμούν να εμβολιαστούν;»

«Είναι επειδή δεν είμαι εγώ πρόεδρος, γιατί αν ήμουνα, όλος ο κόσμος θα με είχε μιμηθεί και θα είχε εμβολιαστεί. Όπως ο κόσμος δεν έχει εμπιστοσύνη στον Μπάϊντεν και στην Καμάλα Χάρις, δεν εμπιστεύεται ούτε τον εμβολιασμό». Κοιτώντας απευθείας στην κάμερα, είπε: «Ξέρεις τι σημαίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός; Εάν θα ήμουνα εγώ πρόεδρος θα τον είχα επιβάλλει και στις Η.Π.Α. και σε όλο τον κόσμο.»

… σε μια τηλεδιάσκεψη, όπου μέσα από το γραφείο του, «η άλλη μαριονέττα των παγκοσμιοποιητών», ο Πούτιν είπε στις πολιτικές φάτσες στην οθόνη μπροστά του, ότι πρέπει να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες στην μάχη ενάντια της πανδημίας, στα πλαίσια της συνεργασίας με την διεθνή κοινότητα – τον Ο.Η.Ε., τον Π.Ο.Υ. και άλλων οργανώσεων (βλέπε: Νταβός – μιας και ο Πούτιν όλο και παινευόταν πως είναι φίλος με τον Κλάους Σβάμπ, που του είχε δωρίσει και το βιβλίο «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση», με τον Πούτιν να τον ευχαριστεί πάρα πολύ!).

Ο Ιούριε Ρόσκα μας ενημερώνει ότι τον τελευταίο καιρό, στη Ρωσία, έχουν ψηφιστεί νόμοι, τροπολογίες και διατάγματα που προκαλούν μεγάλη ανησυχία. Ένα πακέτο νόμων και τροπολογιών αναφέρονται στην μαζική εκκένωση του πληθυσμού σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης – πολέμων, πανδημιών κ.α..

Πληροφορούμεθα ότι ο Ιβάν Μιρόνοβ – νομικός, συγγραφέας, δικηγόρος από τη Μόσχα – εξηγεί σε κανάλι του, σε μία εκτεταμένη συνέντευξη, το τερατώδες αυτών των εγγράφων που εδώ και λίγο καιρό έχουν τεθεί σε ισχύει στην Ρωσία. Βάση αυτών, ανά πάσα στιγμή, όταν υπάρχει σε εξέλιξη μια έκτακτη κατάσταση ή υπάρχει, έστω, η υπόνοια ότι μια κατάσταση μπορεί να εξελιχθεί εκτάκτως, οι αρχές έχουν το δικαίωμα να εκκενώσουν βιαίως τον πληθυσμό, ανά ομάδες μέχρι πέντε χιλιάδων ατόμων, που θα οδηγηθούν, δια της αναγκαστικής πορείας, σε απόμακρους προορισμούς εν είδη στρατοπέδων συγκεντρώσεως. Στα έγγραφα αυτά υπάρχει και ο υπολογισμός σχετικά με την απόσταση που μπορεί να καλύψει μια τέτοια ανθρώπινη μάζα, ημερησίως` καταγράφονται επίσης λεπτομέρειες, όπως διαστάσεις κλινών και τετραγωνικά ανά άτομο στις δομές των καταυλισμών.

Παράλληλα, σε άλλο νόμορυθμιστικό πακέτο, γίνεται αναφορά στην μαζική ταφή των σορών. Οι ΤΙΜΙΟΙ ρώσοι ειδικοί λένε ότι ουδέποτε στην ιστορία της Ρωσίας – ούτε τον καιρό των μπολσεβίκων/σοβιετικών, που ένας ατομικός πόλεμος μεταξύ Η.Π.Α. και Ε.Σ.Σ.Δ. φάνταζε αναπόφευκτος -, δεν είχαν υιοθετηθεί τέτοια νομοθετήματα. Ουδέποτε είχαν καταγραφεί λεπτομερώς όλα τα τεχνικά στοιχεία που αφορούν στις διαστάσεις του ομαδικού τάφου, χωρητικότητας σε αριθμό πτωμάτων κ.α.. Δεν γυρεύω να σας τρομάξω αλλά όποιος ξέρει να ψάξει θα βρει τα ντοκουμέντα αυτά, για να δει με τα μάτια του. Κάτι ετοιμάζεται… κάτι πολύ σοβαρό!

… στην οργάνωση Q-anon, που έχει γοητεύσει πολύ κόσμο, ενώ δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας αντιπερισπασμός της παγκόσμιας καμπάλ, που αποδίδεται σε κάποιους αξιωματικούς των ειδικών δυνάμεων και του στρατού που, με επικεφαλής τον Τραμπ, ετοιμάζουν μια θεαματική ανατροπή. Αποβλέπουν, τάχα, στην σύλληψη των παγκοσμιοποιητών τύπου Γκέϊτς, των σατανιστών του Χόλιγκουντ κ.α. Ηλιθιότητες για τους αφελείς!

***

Ο Ιούριε Ρόσκα συμπεραίνει:

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση πατάει γκάζι από το 2020 και έπειτα αφού τα ανθρωπάκια της ελίτ έχουν πιάσει όλες τις θέσεις κλειδιά, παγκοσμίως` με τις λίγες εξαιρέσεις – οι αφρικανοί πρόεδροι κρατών και ο πρόεδρος της Αϊτή – που «βγήκαν από τη μέση» με την γνωστή διαδικασία.

Η αλλοίωση της ανθρώπινης ταυτότητας δια της γενετικής μετάλλαξης που προκαλείται από την… ένεση με το σκεύασμα γονιδιακής θεραπείας ή αλλιώς «εμβόλι@» και η παγκόσμια γενοκτονία προχωράνε ακάθεκτα. Οι όποιες αντιδράσεις, ακόμα και μαζικές και συντονισμένες, εκ μέρους πλειάδων άγρυπνων επιστημόνων, διανοουμένων, βιοπαλαιστών είναι απολύτως ατελέσφορες.

Οι δύο, μοναδικοί, εν δυνάμη παραγωγικοί τρόποι αντίστασης, που ενώ δεν είναι ισόβαθμοι, αλλά αλληλοσυμπληρώνονται, είναι, αντικειμενικά, οι εξής:

Η προσευχή και η μετάνοια, μήπως ο Θεός συγχωρεί κάποιες αμαρτίες μας και επιτρέψει να συνεχίζει να υπάρχει αυτός ο κόσμος. Αυτός ο τρόπος εφαρμόζεται από πολύ λίγο κόσμο και ποιος ξέρει ποια είναι η αριθμητική μάζα που θα μπορούσε να προκαλέσει την επέμβαση του [Τριαδικού] Θεού στην Ιστορία…

Στη Ρουμανία λέμε: «Ο Θεός σου δίνει αλλά δεν σου βάζει και στον τορβά». Ο άλλος, συμπληρωματικός τρόπος, λοιπόν, είναι η ένοπλη αντίσταση. Όλοι περιμένουν να ξεκινήσει κάποιος άλλος. Όλοι ελπίζουν να σπάσει κάπου αυτός ο φαύλος κύκλος, κάπου να ραγίσει το φράγμα και ο κόσμος να αρπάξει αυτά που πρέπει για να κατεβάσει τις κατοχικές διοικήσεις – που θέλουν να μας σκοτώσουν εμάς και τα παιδιά μας, που θέλουν να εξαφανίσουν το ανθρώπινο γένος από προσώπου γης – και να τις κολλήσει, κυριολεκτικά, στον τοίχο. Αυτό λέγεται ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ. Όταν ένας εγκληματίας εισχωρεί στο σπίτι σου με το τσεκούρι ή το πιστόλι στο χέρι τι θα κάνεις; Θα γράψεις ένα υπόμνημα στον Πούτιν, θα του κάνεις μήνυση ή θα προσπαθήσεις να αμυνθείς με ότι έχεις πρόχειρο;

Αυτή τη στιγμή ολόκληρη η ανθρωπότητα δέχεται επίθεση και πρέπει να συμφωνήσουμε ότι οι μέθοδοι αντίδρασης που εφαρμόζουμε ακόμη και αν ήταν όντως θεμιτές μέχρι το 2020, είναι πλέον γελοίες και ακατάλληλες σε αυτή την εμπόλεμη κατάσταση που βιώνουμε. Η Αντίσταση είναι η μοναδική κατάσταση για όποιον δεν θέλει να σφαχτεί, τρόπο τινά, σαν ζώο ή να χαραχθεί από τον σατανά, βάζοντας μέσα στον οργανισμό του ένα σορό στοιχεία που οδηγούν στην απώλεια της ανθρώπινης φύσης και του αυτεξουσίου. Είναι αλήθεια ότι έχουμε συνηθίσει με τις ανέσεις, με την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας, με την χλιαρότητα της Πίστης, όμως θέλοντας ή μη, καλούμεθα – και απευθύνομαι κυρίως σε εσάς, τους άνδρες – να πάρουμε θέση. Μήπως μας αξιώσει ο Θεός, στη γενιά αυτή να δώσουμε μέχρι και τη ζωή μας για την αγάπη του [Τριαδικού] Θεού και του πλησίον.»

[1] https://www.triklopodia.gr/%ce%bb%ce%b7%ce%be%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%83%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b9%cf%83%ce%b9%ce%b1/

ληξουριώτισσα

loading...