ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ






Συγγραφέας – ερευνητής Ιωάννης Ευθυμιάδης.

Μέρος πρώτο

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Αγαπητοί φίλοι χρυσοθήρες και μη, όπως γνωρίζετε η χρυσοθηρία είναι ένα πολύ δύσκολο και πολύπλοκο κομμάτι της ιστορίας. Αυτό συμβαίνει διότι η πραγματικότητα και η ουσία της χρυσοθηρίας είναι μια πολυδιάστατη και άγνωστη ιστορία, όπου ο καθένας από μόνος του προσπαθεί εγωιστικά να την ανακαλύψει χωρίς να έχει την παραμικρή επίγνωση.

Θα σας αποκαλύψω παρακάτω την πραγματική ζητούμενη χρυσοθηρική ιστορία. Όχι απλά καταθέτοντας οδοιπορικά στοιχεία ή χάρτες, όπου αυτά ήδη υπάρχουν στο διαδίκτυο, άλλα την πραγματική ζητούμενη χρυσοθηρική ιστορία που έχει ανακαλυφθεί με την συνεργασία ερευνητών επιστημόνων. Γνωρίζω ότι όλοι σχεδόν οι χρυσοθήρες έχουν στα χέρια τους τις φανταστικές και παραλλαγμένες ιστορίες σκόπιμα από κάποια μυστικά κέντρα, οι οποίοι έχουν (υιοθετήσει) τα αρχαία απόκρυφα μυστικά στοιχεία ως δικά τους και πλάθοντας τις δικές τους ιστορίες ως γεγονότα. Ο σκοπός τους είναι να εντοπίσουν απλώς την περιοχή, όπου αναφέρουν για τους κρυμμένους θησαυρούς κάποιων αρχηγών κομιτατζήδων (Βουλγάρων) ή ακόμα επίσης από διάφορους Τούρκους Αγάδες, Μπέηδες κ.λπ.

Έχω υπόψη ότι κάποια μυστικά κέντρα προσπαθούν να ανακαλύψουν αυτήν την περιοχή.

Η ανακάλυψη δείχνει όμως κάτι άλλο. Το τι πιστεύει ή νομίζει ο κάθε χρυσοθήρας με τον τρόπο σκέψης του, είναι δικαίωμά του.

Χρυσοθηρία

Τι είναι χρυσοθηρία; Η χρυσοθηρία είναι κυνήγι χρυσού (θησαυρού), μια ευχάριστη δραστηριότητα (χόμπι) όπως το ποδόσφαιρο, το τάβλι, και πολλά άλλα.

Δυστυχώς ξεκινάει από μια απλή περιέργεια απογοήτευσης, στη συνέχεια δημιουργούνται συναισθήματα ελπίδας και στην πορεία καταλήγει να γίνετε εθισμός (αρρώστια) χωρίς θεραπεία. Με την χρυσοθηρία πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί σε όλους τους χώρους της πριν αποκτήσουμε την κατάλληλη και μέγιστη εμπειρία. Να χρησιμοποιούμε πάντα την λογική, την αμφισβήτηση και να μην ξεφύγουμε από τα όρια της ευχάριστης δραστηριότητας.

Η πραγματική έννοια της χρυσοθηρίας περιέχει ταυτόχρονα και τα τρία επαγγέλματα του παλαιοντολόγου, αρχαιολόγου και ιστορικού. Για να ξεκινήσει κάποιος τώρα για να γίνει επαγγελματίας χρυσοθήρας και όχι μόνο για χόμπι, πρέπει να κατέχει τουλάχιστον το 50% από το κάθε ένα επάγγελμα που σας ανέφερα.

Πάμε να αναλύσουμε γενικά τα ουσιαστικά στοιχεία της χρυσοθηρίας.

Η γενική χρυσοθηρία είναι μια φθαρμένη, αλλοιωμένη και παραλλαγμένη ιστορία όπου μέσα στα σπλάχνα της κρύβεται το μεγάλο μυστικό το οποίο (γνωρίζουν) αυτοί που βρίσκονται ψηλά στην πυραμίδα.

Θα αναφερθώ περιληπτικά από τις παραλλαγμένες γνωστές χρυσοθηρικές ιστορίες του Βοεβόδα κομιτατζή με τα παλικάρια του Πέτροφ και Τότεφ κ.λπ.

Όπου σε μια συγκεκριμένη περιοχή έθαψε τους θησαυρούς του, σκαλίζοντας σε βράχους τα ζητούμενα διάφορα σημάδια.

Μια άλλη ταυτόχρονη και παράλληλη ιστορία ήταν του Τούρκου Εμίν Αγά στην ίδια περιοχή με τον Βοεβόδα! Όπου και αυτός έθαψε τους δικούς του θησαυρούς, σκαλίζοντας και αυτός σε βράχους τα δικά του σημάδια.

Ο τρίτος της παρέας ήταν ο Καρά Αλής με τους επτά περιβόητους μύλους, όπου οι γεμάτοι μύλοι με τους θησαυρούς του βρίσκονται και αυτοί στην ίδια περιοχή. Πολύ μυστήριο και παράξενο δεν φαίνεται να έχουν επιλέξει όλοι αυτοί την ίδια περιοχή;

Αυτοί ήταν οι τρείς γνωστοί στην χρυσοθηρία και ακολούθησε ο Καρά Χασάν αρχιτέκτων γεφυρών, όπου ασχολήθηκε ο κόσμος της χρυσοθηρίας με αυτούς για να βρουν τους υποτιθέμενους θησαυρούς τους.

Όλοι προσπαθούν, ο καθένας με τον τρόπο του να ανακαλύψει το μέρος της περιοχής με διάφορα στοιχεία, όπως γραπτές πληροφορίες από παλιά κιτάπια, χάρτες κ.λπ. Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνεται. Καταλαβαίνω το πάθος και την όρεξη που έχει ένας χρυσοθήρας, με το βασικό του κίνητρο που είναι οι χρυσές λίρες και τα πεντόλιρα!

Εκτός από τους συνηθισμένους κλασικούς χρυσοθήρες που ψάχνουν γενικά, τους θησαυρούς του Βοεβόδα υπάρχουν και κάποιοι άλλοι οργανωμένοι (χρυσοθήρες) από διάφορα μυστικά οργανωμένα και μασονικά κέντρα του εξωτερικού. Διότι εκτός από την ζητούμενη χρυσοθηρική ιστορία του Βοεβόδα, Εμίν Αγά και Καρά Αλή η μυστική ιστορία που δεν γνωρίζουν περιέχει αρχαία γεωμετρικά σύμβολα (σημάδια).

Προσέξτε τι παράξενο και απίστευτο είναι ότι σε αυτήν την περιοχή εκτός από τα αρχαία Ελληνικά γεωμετρικά σύμβολα των αρχαίων, ανακάλυψα και αρχαία σύμβολα άλλων πολιτισμών, όπως των Αιγυπτίων, Μάγια, Ίνκας. Με μια απλή σκέψη που θα κάνει ο καθένας μας, θα πει τι κοινό έχουν όλοι αυτοί οι πολιτισμοί, και ποιο είναι το μυστικό που κρύβετε σε αυτή την περιοχή;

Τώρα όλοι αυτοί οι μυστικοί, οργανωμένοι επαγγελματίες χρυσοθήρες του εξωτερικού οι αποκαλούμενοι (λύτες) σκοπίμως προσπαθούν να ανακαλύψουν διάφορες βραχογραφίες η σημάδια από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, με την βοήθεια των ντόπιων δελεάζοντας αυτούς με υποσχέσεις. Φωτογραφίζουν τις περιοχές, τα σημάδια πάνω σε βράχους και κατόπιν τα καταστρέφουν. Γιατί; Τι κρύβεται πίσω από αυτήν την πραγματική ιστορία της χρυσοθηρίας; Ποιος είναι ο σκοπός αυτών και γιατί θέλουν να καταστρέψουν τα σημάδια, μάλλον για να αφανίσουν την πραγματική ιστορία της χρυσοθηρίας.

Κάποια πολιτικά και θρησκευτικά μυστικά κέντρα θέλουν να σβήσουν το ανθρώπινο πραγματικό ιστορικό παρελθών.

Καταρράκτης

Ο περιβόητος κεντρικός καταρράκτης της ιστορίας όπως βλέπετε στην εικόνα που βγαίνει για πρώτη φορά στην δημοσιότητα, είναι ένας εικονικός καταρράκτης και όχι πραγματικός από ότι νομίζουν και τον ψάχνουν. Ο καταρράκτης βρίσκεται ανάμεσα σε δυο ρέματα δηλαδή στο σημείο αυτό πριν ενωθούν τα ρέματα και γίνονται ένα. Θα σας περιγράψω περιληπτικά κάποια στοιχεία (σημάδια) που έχουν εντοπιστεί στην περιοχή. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχ ουν και άλλα σημάδια.

Ανεβαίνουμε από χαμηλά το ρέμα το οποίο ξεκινάει περίπου από μια βοριοανατολ ική θέση, όπου διακλα- δώνεται ψηλά στον καταρράκτη σε μια νοτιοδυτική κατεύ- θυνση. Το χαρακτηριστικό του ρέματος είναι ότι περιέχει πολλά πλατάνια όπου φτάνουν σε μήκος περίπου πριν την διακλάδωση των ρεμάτων του καταρράκτη.

Μιναρές

Πριν φτάσουμε στον καταρράκτη ανεβαίνοντας το ρέμα από την δεξιά πλευρά ψηλά βλέπουμε τον αποκαλούμενο μιναρέ καγιά (βράχος). Αυτός ο ζητούμενος μιναρές δεν είναι παρά ένα αιγυπτιακός βασιλικός τάφος. Εκτός από την βασιλική πέτρινη πολυ θρόνα που βρίσκεται στα 3/4 του ύψος του μιναρέ, υπάρχ ουν σημάδια πάνω από την πολυθρόνα ένα σκήπτρο και ένα αιγυπτιακό σταυρό.

Πάντως σε αυτή την περιοχή φαίνεται να κρύβεται ένα πολύ μεγάλο μυστικό. Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για το άγνωστο χαμένο μαντείο όπου αναφέρεται ο αρχαίος ιστορικός Ηρόδοτος, η για κάτι άλλο.

Απέναντι από τον καταρράκτη ανατολικά, δηλαδή από την διακλάδωση του αριστερού ρέματος το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο ρέμα, εκεί εντοπίστηκε σε βράχο ένα ανάγλυφο συμβολικό αρχαίο ιερό σημάδι. Αυτό το σημάδι που το αναζητούν στην χρυσοθηρία το ερμήνευσαν απλά η “κοπέλα με το γκιούμι”. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για ένα ανάγλυφο αρχαίο σημάδι που συμβολίζει την ιέρεια ή ακόμη και θεά να κάνει σπονδή ρίχνοντας από τον αμφορέα που κρατάει, νερό η κρασί για τον εξαγνισμό της ψυχής και του σώματος τον αποθανόντα στον Άδη.

Τσομπάνος

Ένα από τα σπουδαιότερα σημάδια της ιστορίας είναι ο περιβόητος τσομπάνος όπως τον έχουν χαρακτηρίσει στην χρυσοθηρία. Αυτό είναι το τελευταίο σημάδι που θα σας αποκαλύψω. Ποιος είναι πραγματικά ο “τσομπάνος” με τα πρόβατα;

Ανεβαίνοντας τώρα αρκετά ψηλά το δεξιό ρέμα αφήνοντας τον καταρράκτη, στην δεξιά πλευρά του ρέματος σε ένα ξέφωτο βλέπουμε έναν άνθρωπο ομοίωμα (τσομπάνο) να κάθετε επάνω σε βράχο. Προσέξτε τώρα ποιο είναι το παράξενο και το μυστήριο, στον αποκαλούμενο, ο τσομπάνος με την κάπα. Ο τσομπάνος στην πραγματικότητα είναι ο καλός ποιμένας.

Γύρο από τον ποιμένα υπάρχουν άλλα τέσσερα σημάδια ομοιώματα, για την ακρίβεια ο ποιμένας βρίσκετε στη μέση των τεσσάρων ομοιωμάτων. Πρόκειται για ένα αετό, ταύρο, κεφάλι αγριόχοιρου, και άνθρωπο.

Δεν σας θυμίζει λίγο πολύ τα τέσσερα ζώα της αποκάλυψης με τον καλό ποιμένα “Ερμή τον τρισμέγιστο”. Ο ποιμένας κάθεται σε ένα πυραμιδικό βράχο ο οποίος έχει μια διαμπερές τρύπα. Πίσω από την πυραμίδα βόρια υπάρχει μια σφίγγα με γυναικείο κεφάλι. Η σφίγγα πέφτει βόρια και η πυραμίδα νότια…

Δυστυχώς η ουσία είναι ότι σε αυτές τις άγνωστες “χρυσοθηρικές” και αρχαίες ιστορίες δεν θα υπάρξει ποτέ μια ειλικρινή συνεργασία ούτε με τους χρυσοθήρες αλλά ούτε και με το κράτος.

Συγγραφέας – ερευνητής Ιωάννης Ευθυμιάδης.

loading...