ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ» ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΦΟΝΙΚΩΝ ΒΙΟ-ΝΑΝΟ ΕΝΕΣΕΩΝ.


Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ — 


Αυτά κινδυνεύουν περισσότερο από την Ψύχωση των γονέων τους παρά από τις σύριγγες των μανιασμένων εμβολιαστών.


Η παραλλαγή Όμικρον δείχνει πως o εργαστηριακά μεταλλαγμενος χιμαιρικός Κορωνοϊός SARS-Cov-2 έχει αποβάλει όλες της τοξικές προσμίξεις και μετατρωπές των γονιδίων του, και τείνει να επανέλθει οριστικά στην προηγούμενη ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του Κορωνοϊού ως ίωση του «απλού κρυολογήματος» φιλική προς τον Άνθρωπο. Ένα πραγματικό θείο δώρο που έχει προκαλέσει πανικό στο ιερατείο των παγκοσμιοποιητών και κυρίως στα ανδρεικελά τους. 


Ταυτόχρονα έχει ενθαρρύνει μια κοσμογονία διεθνούς εξέγερσης των λαών ενάντια στη βάρβαρη Πλανητική Ιατροφασιστική Τυραννία. Έτσι εξηγείται η υστερία και σπασμωδικότητα των εξοντωτικών μέτρων κατά Ανεμβολίαστων, που εξαπολύονται ως αντιπερισπασμός και συγκάλυψη της επιστημονικής αλήθειας για το Τέλος της Μεγάλης Απάτης των μαθητευόμενων Μέγκελε.


Αυτό που συμβαίνει στις ΜΕΘ είναι μια Πανδημία Εμβολιασμένων στην Ελλάδα οι οποίοι δεν αντέχουν το χειμώνα με κατεστραμμένο ανοσοποιητικό τόσο από τα τοξικά «εμβόλια» όσο και από τις κακουχίες των λοκντάουν, τα αυτοάνοσα και χρόνια νοσήματα που έμειναν αθεράπευτα και κακοφόρμησαν.


 Έχει κυριολεκτικά εξουθενωθεί ο οργανισμός των Ελλήνων που τώρα προσβάλλεται εύκολα από κάθε λογής ασθένειες και οργανικές ανεπάρκειες οι οποίες έχουν εξακοντίσει την υπερβάλλουσα θνητότητα (από κάθε αιτία) στα ύψη, με αύξηση 74% σε σχέση με πέρσι και τα τελευταία πέντε χρόνια. 


Όλα αυτά προοιωνίζουν ένα βαρύ αλλά όχι τόσο «Σκοτεινό Χειμώνα» όπως είχε χαρακτηριστεί ο περσινός αφού τα ελπιδοφόρα μηνύματα από την αυθεντική Επιστήμη και την Αφύπνιση των Συνειδήσεων πληθαίνουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια :