Νότια Αφρική: Ο πρόεδρος της χώρας – πατρίδα της Όμικρον λέει πως κανείς δεν θα υποχρεωθεί να εμβολιαστεί

 Ηχηρό ράπισμα προς τις κυβερνήσεις που αναγκάζουν τους πολίτες τους να εμβολιαστούν με την απειλή εξοντωτικών προστίμων

O Cyril Maraphosa, πρόεδρος της  Ν Αφρικής, της χώρας στην οποία ανιχνεύθηκε για πρώτη φορά η μετάλλαξη Όμικρον, σε διάγγελμα του στο έθνος του είπε: «κανείς δεν θα υποχρεωθεί να εμβολιαστεί. Κανείς δεν θα υποστεί διακρίσεις γιατί εμβολιάστηκε.»

Και αυτό έχει μεγάλη σημασία αφού μιλάμε για έναν λαό που έχει ζήσει το σκληρό πρόσωπο του ρατσισμού. Την ίδια η Ελλάδα, η πατρίδα της Δημοκρατίας, πρωταγωνιστεί στον παγκόσμιο σκληρό πυρήνα του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του υγειονομικού απαρτχάιντ γκετοποίησης ανεμβολίαστων.

 Επιπλέον η Ελλάδα εξελίσσεται σε Παγκόσμια πρωταθλήτρια νεκρών αναλογικά με πληθυσμό της ενώ έχει φτάσει το εμβολιακό πλαφόν του 70% που αρχικά οριοθέτησαν ως τείχος προστασίας. Με περί του 100 νεκρούς ημερησίως όσους και η Ινδία που έχει 150 νεκρούς την ημέρα ενώ έχει 1 δις πληθυσμό. Αλλά η Ινδία σε πολλά κρατίδια αποποιήθηκε μαζικό εμβολιασμό και χρησιμοποίησε θεραπεία την ιβερμεκτίνη εκεί οι θάνατοι είναι μηδενικοί σύμφωνα με καθηγητή Λοιμωξιολογίας Κριστιάν Περρόν.

Επίσης η Κίνα με 2 δις πληθυσμό έχει σχεδόν μηδενικούς θανάτους και φαίνεται να έχει λήξει την επιδημία εδώ και καιρό με το κινέζικο εμβόλιο το μόνο κανονικό εμβόλιο με την κλασική έννοια του όρου το οποίο η  Ελλάδα λόγω ΕΕ μονοπωλίων στέρησε από πληθυσμό της.

loading...