ΑΚΚΕΛ: Μητσοτάκη ξήλωσε ΤΩΡΑ τον αντίχριστο Μόσιαλο από εκπρόσωπο της Ελλάδος

Το ότι το καθεστώς του Μητσοτάκη, μαζί με τα αποβράσματα του βρώμικου ΠΑΣΟΚ με Σημίτη και Γιωργάκη, είναι ό,τι πιο ανθελληνικό και τοξικό που έχει μολύνει το έδαφος της Ελλάδας, το παραδέχονται πια όλοι ακόμη και οι νεοδημοκράτες που βλακωδώς δεν σιχτιρίζουν τη Νέα Δημοκρατία, έτσι όπως κατάντησε και δεν φεύγουν για να αναπνεύσουν καθαρό αέρα.

Η εξτρεμιστικά διεστραμμένη όμως βλασφημία του κ. Μόσιαλου με την φωτογραφία του Ιωσήφ και της Παναγίας και με το κείμενο που προσβάλλει βάναυσα τον ίδιο τον Χριστό, δεν μπορεί να παραμείνει χωρίς επιπτώσεις στον Μόσιαλο δεδομένου ότι ο Μητσοτάκης τον έχει πάλι να εκπροσωπεί την Ελλάδα σε διεθνείς οργανισμούς σε σχέση με θέματα για τον κορονοϊό.

Αυτός ο άνθρωπος από το τίποτα έγινε ξαφνικά κυβερνητικός εκπρόσωπος του Γιωργάκη Παπανδρέου όταν ο τελευταίος μάς επέβαλε το πρώτο μνημόνιο. Και από τότε το καθεστώς τον χρησιμοποιεί. Μία γνωστή και κραγμένη περίπτωση γύρω από τον Μόσιαλο είναι η ουσιαστική πρακτόρευση εκ μέρους του των γενοσήμων φαρμάκων της ισραηλινής εταιρείας Teva για τα οποία όμως οι αμερικανικές υπηρεσίες στις αρχές της δεκαετίας του 10 είχαν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την χαμηλή ποιότητά τους.

Εκτός από το απαράδεκτο ένας τέτοιος άνθρωπος να εκπροσωπεί την Ελλάδα σε διεθνείς οργανισμούς ή οπουδήποτε, υπάρχει και το γεγονός ότι ο κ. Μόσιαλος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία και διαμόρφωση όλου του αντιδημοκρατικού και χουντικού συνόλου ενεργειών κατά των Ελλήνων πολιτών με δικαιολογία την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Αντί να ζητήσει συγνώμη για την δική του εμπλοκή στην κυβέρνηση Παπανδρέου που ξεκίνησε τα μνημόνια και την (κατά συνέπεια) καταστροφή του συστήματος υγείας, την οποία ολοκλήρωσε ο Μητσοτάκης με τον Άδωνι και σήμερα αποτελεί τον κύριο λόγο που το σύστημα υγείας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει όχι μία αρρώστια όπως ο κορονοϊός αλλά οποιαδήποτε επιδημία θα μπορούσε να υπάρξει.

Από πού και ως πού ένας τέτοιος ανισόρροπος διεφθαρμένος και αντίχριστα διεστραμμένος άνθρωπος μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα σε οτιδήποτε; Η αντίχριστη διαστροφή του αποκαλύφθηκε και αποδείχθηκε πλήρως με το συγκεκριμένο κείμενο στην εικόνα με τον Χριστό, την Παναγία και τον Ιωσήφ. Αν ο Μητσοτάκης τον κρατήσει σε οποιαδήποτε θέση αυτό σημαίνει ότι ο Μητσοτάκης όχι μόνο συμφωνεί με την βλασφημία του Μόσιαλου, αλλά θα πρέπει να αναρωτηθούμε μήπως ο ίδιος ο Μητσοτάκης είχε σχέση ή έστω γνώση για την πραγματοποίηση αυτής της βλασφημίας κατά του Χριστού και συμφώνησε να πραγματοποιηθεί.

Ας τα βλέπει αυτά η Ιερά Σύνοδος και να βλέπει τί είδους διεστραμμένοι και αντίχριστοι άνθρωποι έχουν μπλέξει τον αρχιεπίσκοπο και αρκετούς μητροπολίτες στην επίθεσή τους κατά των Ελλήνων πολιτών και στην καταστολή του δημοκρατικού πολιτεύματος στην Ελλάδα, με πρόσχημα την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Την στιγμή που αυτοί από την εποχή του Γιωργάκη Παπανδρέου και μετά κατέστρεψαν το σύστημα υγείας ώστε να αποτελεί ουσιαστικά τον μοναδικό λόγο για την οποιαδήποτε αδυναμία αντιμετώπισης οποιασδήποτε επιδημίας.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

26/12/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

loading...