Η ΠτΔ προπαγανδίζει σε παιδιά Δημοτικού για τα φύλα. Τι λέμε στα παιδιά;

Ελένη Παπουτσή

Εκπαιδευτικός. Κλινική ψυχολόγος. *  

Ακούσαμε την ΠτΔ που έλεγε στα παιδιά, ότι δεν έχουν φύλο οι άνθρωποι όταν γεννιούνται. Φυσικά καθόλου τυχαία δεν τα είπε αυτά, αλλά επιτελεί ρόλο για να εξυπηρετηθούν συμφέροντα.

Ακόμα και ο πιο απλός και απλοϊκός άνθρωπος γνωρίζει ότι τα φύλα είναι δυο, διαμορφώνονται από τα χρωμοσώματα και το σπερματοζωάριο, ότι ο σκελετός στα οστά της λεκάνης στα κενά που υπάρχουν (στα πλαϊνά που μοιάζουν σαν οπές ) έχουν σχήμα τριγωνικό στο θήλυ και στρογγυλό στα άρρεν. Από αυτό καταλαβαίνουν τους σκελετούς αν είναι άνδρες η γυναίκες, ίσως και από μερικά άλλα στοιχεία.

Αυτά δεν μπορούν να αμφισβητηθούν, όσες προπαγανδιστικές προσπάθειες γίνουν.

Στο μεγάλωμα των φύλων βλέπουμε διαφορές στη ψυχολογία τους, την οποία σεβόμαστε και τα προωθούμε να γίνονται καλοί άνθρωποι, σεβόμενοι το αντίθετο φύλο, χωρίς να απαξιώνουν τους ρόλους τους.

Οι ειδικοί επιστήμονες επίσης, έχουν βρει ότι δεν υπάρχουν γονίδια ομοφυλοφιλίας, αλλά έχουν γίνει λάθη στη διαπαιδαγώγηση από το περιβάλλον και τις αξίες τους.

Τώρα όμως λόγω συμφερόντων λένε ότι έτσι γεννήθηκαν και τους επαινούν. Φυσικά τους σεβόμαστε ως άτομα και αν δεν μπορούν να θεραπευτούν (γιατί πολλοί θέλουν) η κοινωνία τους δέχεται φυσιολογικά.

Αυτή τη ψυχολογία της φύσης όμως, δεν την ευνουχίζουμε, γιατί παρεμβαίνουμε ανήθικα στην ύπαρξη μας. Αυτή η φύση μας διδάσκει ότι η κοινωνία μας ΔΕΝ είναι άφυλη ούτε έκφυλη.

Αν προωθήσουμε σε αντίθετη κατεύθυνση, το κάνουμε για συμφέροντα και εκτελούμε εντολές.

Τι συμφέροντα μπορεί να υπάρχουν από αυτές τις δράσεις τα οποία δεν είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού;

Συμφέρει τις κυβέρνησεις να γίνονται πολλοί άνθρωποι ομοφυλόφιλοι η να χειρουργούνται , σήμερα, γιατί έτσι αναμιγνύονται οι πληθυσμοί και τα έθνη πολύ εύκολα και δεν καταβάλλουν οι κυβερνώντες μεγάλη προσπάθεια.

Μέσα στην νέα επαίσχυντη κοσμογονία που βιώνουμε, έχουν σκοπό οι υλιστές χωρίς ιδεολογία που εξυπηρετούν αυτά τα συμφέροντα και πληρώνονται πολλά από εμάς, ν αλλάξουν βίαια, το κοσμοείδωλο με καταπίεση και μέσα σε αυτές τις αλλαγές είναι να σπάσουν πηγμένα καλούπια, πάντα για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα και πάντα με μίσος στο ανθρώπινο γένος.

Όταν αγαπάς το ανθρώπινο είδος δεν προωθείς στον ευνουχισμό του.

Όταν προωθείς άτομα, κυρίως ΄Ελληνες (Ευρωπαίους δεν έχουμε πολλούς στα σχολεία μας) στην ομοφυλοφιλία , ύπουλα, για να εξυπηρετήσεις σκοπούς και να γεννούν οι Ελληνίδες με Αφγανούς και Πακιστανούς (πολλές από τις οποίες τις πληρώνουν οι Πακιστανοί από τα επιδόματα που τους δίνουμε και έτσι γίνονται τα σύμφωνα συμβίωσης ), τότε εκτός από την πατρίδα σου, μισείς και τους ομοφυλόφιλους, γιατί τους χρησιμοποιείς να απαξιώσουν τη φύση τους .

Οι παλιοί πολιτικοί που δεν εξυπηρετούσαν τέτοια συμφέροντα και μεριμνούσαν ώστε να αυξηθεί το έθνος μας . Τους θεράπευαν με έξοδα του κράτους. Τώρα, αυτοί εδώ, βρήκαν ότι δεν συμφέρουν ούτε οι θεραπείες…παρά μόνο η προώθηση, με σκοπό τη μείωση του έθνους.

Τι πρέπει να λέμε στα παιδιά μας

Τα διδάσκουμε από μικρά για τη φύση και το φύλο τους, όπως και τα πρότυπα των γονέων, ειδικά όταν δεν έχουν πρότυπα και έχουν μονογονικές οικογένειες. Στα 3-5 μπαίνουν στο υποσυνείδητο οι αξίες, ομοφυλοφιλίας, αιμομιξίας κλπ. Οι εγκέφαλοι των παιδιών βρίσκονται σε κατάσταση ύπνωσης (Θ)τότε και απορροφούν, ακόμα και αν φαίνονται ότι αντιδρούν. Διδάσκουμε με παραδείγματα, παραβολές κουκλοθέατρο κ.α . Δεν κουραζόμαστε ούτε βαριόμαστε.

Τα μαθαίνουμε να σέβονται και να έχουν ενσυναίσθηση στα άτομα που έχουν αντίθετες προτιμήσεις, από πρότυπα, από λάθος διαπαιδαγώγηση , από λάθη του περιβάλλοντος, όχι από γονίδια. Όπου μπορούν να τα βοηθούν.

Να μην ακούν τους ανθρώπους που επαινούν την αφυλη κοινωνία, γιατί εξυπηρετούν συμφέροντα ( ακόμα και ψυχολόγοι, παπάδες, πολιτικοί που τους επαινούν και τους προωθούν, όχι από αγάπη βέβαια…) Στο όνομα της αγάπης λένε, αλλά είναι μίσος στη φύση.

Να έχουν τα παιδιά μας ξεκάθαρες αξίες και αν στα σχολεία τους πάνε δάσκαλοι σεξουαλικής αγωγής η πολιτικοί να τους μιλήσουν, να μην ακούσουν τίποτα. Εκείνη τη στιγμή να σκέπτονται τους γονείς τους, τη μελέτη τους, το παιχνίδι τους, το φαγητό τους και να αγνοούν όλου του είδους αυτά τα άτομα. Κάνουν εκφυλισμό της φύσης και έμμεση κακοποίηση στη σκέψη.

Να αγνοούν όλα αυτά τα άτομα, σε όποια θέση και να τους έχει τοποθετήσει η κοινωνία για λόγους συμφέροντος.

Τους λέμε ότι τα ηθικά μέσα τους άτομα, δεν κάνουν αυτή τη δουλειά να κακοποιούν τον άνθρωπο. Άλλο η συμπόνια στα λάθη, άλλο η υποβολιμαία προώθηση.

Αν κάποια δασκάλα τους βάλει εργασία για αυτό, να πουν μου απαγορεύουν οι γονείς μου να τη γράψω.

Είναι όλα αυτά πλύσιμο εγκεφάλου, για ν αλλάξουν τη φύση και έτσι να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους.

Τους κατατάσσουμε σε συνειδησιακά ερπετά, όλους αυτούς δάσκαλους κλπ. Είμαστε φυσιολάτρες και σεβόμαστε όλο το ανθρώπινο γένος, ακόμα και τους δυστυχείς που απαρνήθηκαν τη φύση τους.

Δεν προωθούμε ούτε επαινούμε όμως ούτε σε ομοφυλοφιλία, ούτε σε παιδεραστία ούτε σε αιμομιξία, ούτε σε κτηνοβασία. Αν μπορούμε βοηθάμε, αφού φροντίσουμε να είμαστε ελεύθεροι από συμφέροντα βέβαια.

Τους λέμε ότι ο καλλιεργημένος , πνευματικός και ελευθερωμένος μέσα του άνθρωπος, έχει μάθει να δαμάζει τα όποια πάθη του. Σίγουρα δεν τα διαφημίζει, αλλά ακόμα και αν τα δει αυξημένα, διοχετεύει τη δραστηριότητά του σε άλλες ατραπούς.

Οι πολιτικοί που τα προωθούν κερδίζουν πολλά.

Στα παιδιά τους και εγγόνια τους λένε τ αντίθετα…

Ελένη Παπουτσή

Εκπαιδευτικός. Κλινική ψυχολόγος.

loading...