Αφήνουν τον παράφρονα Ζελένσκι της Ουκρανίας στην τύχη του! – Θα μασήσει και αυτος τη γραβάτα του???

Σοκ στο Κίεβο από τα απανωτά δημοσιεύματα δυτικών ΜΜΕ

Ο κύβος ερρίφθη. Ο υπερφίαλος Ζελένσκι αφήνεται πλέον στην τύχη του, έπειτα από την προσπάθειά του να εκβιάσει στρατιωτική εμπλοκή δυτικών χώρων, προκειμένου να προωθήσει την ατζέντα του απέναντι στην Ρωσία.

Η αποκάλυψη των βρετανικών ΜΜΕ ότι οι Βρετανοί στρατιώτες θα αποχωρήσουν άμεσα, για την ακρίβεια θα «εκκενωθούν» σε περίπτωση που η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία, έχει παγώσει το Κίεβο.

Προγενέστερο άρθρο των New York Times, είχε ξεκαθαρίσει ότι για όλα τα δεινά της Ουκρανίας και την επιδείνωση των σχέσεων με την Ρωσία που μπορεί να οδηγήσει σε σύρραξη, φταίει το περιβάλλον του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι! Το άρθρο ξεκαθαρίζει ότι ο Ουκρανός πρόεδρος επέλεξε να τοποθετήσει σε θέσεις κλειδιά, άσχετους ανθρώπους, οι οποίοι προέρχονται από την σόουμπιζ και δεν έχουν καμία σχέση με πολιτική και διπλωματία.

Όσοι γνωρίζουν τον τρόπο που κινούνται τα μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ, ειδικά οι New York Times, καταλαβαίνουν ότι το συγκεκριμένο άρθρο προαναγγέλλει τραγικές εξελίξεις στην Ουκρανία, ξεκαθαρίζοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η διοίκηση Μπάιντεν δεν πρόκειται να παρέμβουν για να προστατεύσουν τον Ζελένσκι απέναντι σε μία ενδεχόμενη ρωσική εισβολή. Αντίθετα, ρίχνουν προκαταβολικά την ευθύνη στην ουκρανική κυβέρνηση για ό,τι συμβεί!

Μετά από αυτό το διπλό χτύπημα, καθίσταται ξεκάθαρο ότι ο μοναδικός σύμμαχος της Ουκρανίας παραμένει η Τουρκία. Σε περίπτωση ρωσικής εισβολής στην χώρα, η μοναδική βοήθεια που θα υπάρξει από το εξωτερικό, θα είναι τα τούρκικα μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Εάν όμως ο Πούτιν διαπιστώσει ότι εμπλέκονται τούρκοι χειριστές μη επανδρωμένων σε επιθέσεις κατά ρωσικών στόχων η κατά των κατοίκων της ανατολικής Ουκρανίας, οι συνέπειες για την Τουρκία θα είναι σοβαρές.

loading...