Είκοσι ετών Χριστιανή πολεμά για την Ελευθερία της πατρίδας.

Την ώρα που η θηλυκοποιημένη Δύση με βάση τις αρχές των Διονυσιακών αξιωμάτων βρίσκεται υπό κατάρρευση (Αριστόκλειος και Διονυσιακός πολιτισμός), στην Ανατολή βρίσκονται σε πλήρη ακμή.


Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : [email protected]).

Στις εποχές όπου το έθνος βρισκόταν σε αμυντικούς πολέμους, όλοι οι Έλληνες εφάρμοσαν πιστά την διδαχή του στυλοβάτη του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, του Αγίου Γρηγορίου- Θεολόγου.

To μέλλον του Ελληνικού έθνους κρίνεται στην μαρτυρική Συρία και από την επικράτηση του Μπασάρ Ασσάντ.

Ακολουθώντας το παράδειγμα των κορυφαίων του κόσμου, των Ελλήνων της Ρωμαϊκής-“Βυζαντινής” αυτοκρατορίας, οι οποίοι έκαναν γάμους-συμμαχίες με τους Αρμένιους εκείνους τους αιώνες, θα κάνουμε και εμείς οι Έλληνες γάμους με τις Σύριες πολεμίστριες την σημερινή εποχή, αμέσως μετά με την κατάπαυση του πυρός. (1) Μέχρι να δημιουργήσουμε τις νέες πραγματικές Ελληνίδες αυτές που ήδη υπάρχουν είναι λίγες, για την επιβίωση του νέου Ελληνικού έθνους. Όπως μας δίδαξε ο πατέρας Σάββας Αχιλλέως, οι γυναίκες ήταν και είναι τα θεμέλια του Ελληνικού έθνους. Χωρίς εκείνες δεν υπάρχει Ελλάδα.

Για να έχουμε ελπίδες να επιβιώσουμε ως έθνος χρειαζόμαστε συμμάχους. Η μοναδική πραγματική σύμμαχος χώρα του έθνους μας, έχει αποδειχτεί ότι είναι η Συρία της οικογένειας Ασσάντ.

ΓΑΜΟΥΣ ΜΕ ΤIΣ ΣΥΡΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡIΕΣ

Όπως μας δίδαξε ο πατέρας Σάββας Αχιλλέως, οι γυναίκες ήταν και είναι τα θεμέλια του Ελληνικού έθνους. Χωρίς εκείνες δεν υπάρχει Ελλάδα. Με την κατάπαυση του πυρός, αμέσως όλοι οι γνήσιοι Έλληνες θα πρέπει να ενεργήσουν ώστε να έρθουν σε επαφή με τον Συριακό λαό, για να ξεκινήσουν οι γάμοι των Ελλήνων με τις Σύριες πολεμίστριες. Οι ντυμένες, οι ηθικές, ηρωίδες Σύριες θα είναι τα θεμέλια επάνω στα οποία θα ξαναχτίσουμε το έθνος μας εκ του μηδενός.
Για όσους δεν γνωρίζουν στην Συρία υπάρχουν και Σύριες χριστιανές. Σε αυτήν την εποχή της απόλυτης παρακμής υπάρχουν ακόμη οι εξαιρέσεις οι οποίες επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Γυναίκες οι οποίες δεν έχουν σαπίσει από την σεξουαλική διαφθορά. Το αποτέλεσμα είναι να στέκονται με πολύ μεγάλη ηθική-αξιοπρέπεια και να συμβάλλουν τα μέγιστα στην επιβίωση της πατρίδος τους.

Γυναίκες οι οποίες με την γενναιότητα τους εξευτέλισαν πολλούς “άνδρες” του δυτικού θηλυκοποιημένου κόσμου, οι οποίοι έχουν σαπίσει από την μόδα-σεξουαλικές ανωμαλίες και είναι ανίκανοι για οτιδήποτε. Στην σημερινή εποχή υπάρχουν ακόμη γυναίκες άνθρωποι, με πολύ μεγάλη αξία και τιμή.

Αυτές είναι οι Σύριες γυναίκες οι οποίες πολεμούν με μεγάλη γενναιότητα στην Συρία, την νέα τάξη πραγμάτων. Γυναίκες σε διάφορες ηλικίες οι οποίες δεν κάνουν σεξουαλικές ανωμαλίες για να επιβαρυνθούν, αλλά ζούνε με την σκέψη πως θα πολεμήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να συνδράμουν στην απελευθέρωση της πατρίδος τους από τους εισβολείς. Όλες αυτές οι γυναίκες ζούνε με τον κίνδυνο να σκοτωθούν. Τα βράδια δεν κάνουν αισχρές και ανώμαλες πράξεις όπως αρκετές έκφυλες “Ελληνίδες”, αλλά κοιμούνται μαζί με το το όπλο τους. Αυτό διότι το όπλο τις προστατεύει από τον εχθρό, και με αυτό θα υπερασπιστούν την Συρία. Αυτές οι πανέμορφες γυναίκες αντί να επιθυμούν να γίνουν μητέρες, εκπαιδεύονται να αποφύγουν τον θάνατο, και παράλληλα το πως θα εξοντώσουν τους εχθρούς της πατρίδας τους.

Γυναίκες με τιμή και αξιοπρέπεια οι οποίες δεν σάπισαν από τον Διονυσιακό πολιτισμό και την μόδα. Για αυτό είναι σε θέση να προσφέρουν τα μέγιστα στην πατρίδα τους. Οι Σύριοι παραμένουν ελεύθεροι, σε αντίθεση με τους νεοέλληνες που σκλαβωθήκαμε, εξαιτίας της παρά φύσιν ερωτικής ζωής. Οι Σύριες γυναίκες έχουν φυσική ομορφιά και όχι ψεύτικη με πλαστικές, μακιγιάζ κλπ. Μην ξεχνάτε ότι σύμφωνα με τους πατέρες της Εκκλησίας το βάψιμο είναι εωσφορική πλάνη και κατά συνέπεια μεγάλη προσβολή προς τον Θεό-Δημιουργό.

Οι Σύριες αμαζόνες έχουν το κατάλληλο dna, διότι είναι πολύ ηθικές, με υψηλές αξίες και έχουν το γονίδιο του πολεμιστή. Όλα αυτά την ίδια στιγμή που οι περισσότερες “Ελληνίδες”, σέρνονται μέσα στον βούρκο του Φρυγικού Σαβάζιου και έγιναν η αιτία να αργοσβήνει το ιερό και ΄ένδοξο Ελληνικό έθνος. Συνεπώς έχουμε εθνικό χρέος να βαδίσουμε επάνω στον δρόμο τον οποίο χάραξαν οι πρόγονοι μας, οι κορυφαίοι του κόσμου, οι ‘Έλληνες του Ρωμαϊκού κράτους καθώς είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να ακολουθήσουμε το παράδειγμα τους, και εμείς οι γνήσιοι Έλληνες την σημερινή εποχή.

Αυτό θα το επιτύχουμε εμείς κάνοντας την ίδια ακριβώς συμμαχία στην σύγχρονη εποχή με τον Συριακό λαό και τους γάμους με της Σύριες Αμαζόνες, όπως έκαναν οι Έλληνες του μεσαίωνα με τις Χριστιανές γυναίκες από την Αρμενία. Tην σημερινή εποχή τα διδάγματα, των αρχαίων προγόνων μας, τα εφαρμόζουν στην μοναδική σύμμαχο χώρα, προς την Ελλάδα, την Συρία. Στην Συρία γνωρίζουν εδώ και αιώνες την αξία του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού. Όποιος δεν γνωρίζει Πλάτωνα και Αριστοτέλη δεν μπορεί να εισαχθεί στα πανεπιστήμια της Συρίας.

Για αυτό στην πιο κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της χώρας οι Σύριοι με στήριγμα τον Πλάτωνα επιβίωσαν ως έθνος. Ενδεικτικό παράδειγμα οι γυναίκες της Συρίας, οι οποίες, πολεμούν στην πρώτη γραμμή του μετώπου, με βάση τις διδαχές του Αριστοκλή περί ανδρών και γυναικών. Οι Σύριες αποτελούν παράδειγμα για όλους, Έφτασαν το γυναικείο φύλο στο απόγειο του. Εάν περίμεναν οι γυναίκες από τους άλλους “άνδρες” που έφυγαν από την πατρίδα τους, τώρα δεν θα υπήρχε πια η μαρτυρική Συρία. Διαχρονικά όλα τα έθνη επιβιώνουν στους πολέμους λόγω των Ηρώων και όχι εξαιτίας των δειλών που εγκαταλείπουν τις χώρες τους έρμαιο στα χέρια των εισβολέων, κρυμμένοι πίσω από την ιδιότητα του πρόσφυγα και της “φιλανθρωπίας”, όπως στην περίπτωση των θλιβερών ραγιάδων.

Με το βλέμμα στο ένδοξο Ελληνικό παρελθόν, κοιτάξτε σήμερα κάποιες από τις υπερασπίστριες της Συρίας. Είναι οι Αμαζόνες της Συρίας, οι Αλλαουΐτισες και oι Χριστιανές. Aν λοιπόν σας έχει απομείνει μια στάλα ανδρισμός-Ελληνισμός, αισθανθείτε λίγη ντροπή απέναντί στις Ηρωίδες γυναίκες της Συρίας, και γίνεται αυτό που ήταν και οι πρόγονοι μας. Έλληνες, Άνδρες, Αγωνιστές, Μαχητές, Πολεμιστές.

Να έχετε πάντοτε ως παράδειγμα της Σύριες, οι οποίες αγάπησαν αρκετά την πατρίδα τους, την Συρία ώστε να δώσουν τις ζωές τους για αυτήν. Οι γυναίκες της Συρίας, αδιαφορώντας αν θα πεθάνουν, αν θα μείνουν ανάπηρες, η αν θα ζήσουν μέσα στην φτώχεια αγωνίζονται-πολεμούν. Δεν δέχονται να παραδώσουν την πατρίδα τους σε κανέναν ξένο εισβολέα. Δεν έφυγαν στην Ευρώπη για να εκδίδονται όπως έκαναν οι γυναίκες άλλων χωρών σε περιόδους oικονομικής κρίσεως.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΣΥΜΒΙΏΣΕΩΣ.

Η μεγαλύτερη αιτία για τον πόλεμο στην Συρία, είναι η αρμονική συμβίωση, μεταξύ Χριστιανών και μουσουλμάνων. Αυτό είναι κάτι που ανατρέπει μέρος των μεγαλεπήβολων σχεδίων, των ανθρώπων της νέας τάξης, για σύγκρουση και πόλεμο μεταξύ των δύο θρησκειών (Χριστιανισμός και Ισλάμ). Oι Χριστιανοί της Συρίας μάχονται με τον Ασσάντ, για να γλυτώσουν τον Χριστιανισμό, την Συρία, και τις οικογένειες τους, από τους Ισλαμιστές μισθοφόρους της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας, και του Κατάρ.

Ο Σύριοι του Ασσάντ και οι Ιρανοί μάχονται υπέρ της Ελευθερίας και των Aξιών του παγκόσμιου πολιτισμού. Εάν οι αντίπαλοι της Συρίας επικρατήσουν, και κατακτήσει οριστικά ο Ερντογάν την Βόρεια Συρία, τότε η ανθρωπότητα και ειδικά η Ελλάδα θα πληρώσει τεράστιο τίμημα, καθώς θα είμαστε για πάντα σκλάβοι της νέας τάξης πραγμάτων και της νέας Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Μικρότερο κόστος θα έχουν το Ιράν η Ρωσία και η Κίνα.

Εάν όμως κερδίσουν οι Σύριοι τότε η νέα τάξη και ο Ερντογάν θα έχουν δεχτεί το πιο καθοριστικό πλήγμα, σχετικά με την αναβίωση του παγκόσμιου κράτους. Στην δημοκρατική Συρία του Ασσάντ έχουμε ένα παγκόσμιο πρότυπο συμβιώσεως μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων. Οι Σύριοι Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, είναι πεπεισμένοι, ότι ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ είναι τα δύο πόδια-στηρίγματα του έθνους, και ότι κανένα κράτος, δεν μπορεί να σταθεί χωρίς τα στηρίγματα-πόδια του. Δυστυχώς μετά από την ενσωμάτωση της Βόρειας Συρίας έρχεται σταδιακά και η ενσωμάτωση της Ελληνικής επικράτειας.

Κοιτώντας προσεκτικά μέσα από τις εθνικές συντριβές-γενοκτονίες, ο Ελληνισμός δεν θα πρέπει να στηρίζεται, να ελπίζει σε ξένες χώρες και σε ανύπαρκτους σωτήρες. Όποτε στηρίξαμε τις προσδοκίες μας σε ξένους και σε προφητευόμενους σωτήρες για την απελευθέρωση, είτε για την διευθέτηση εθνικών θεμάτων, έχουμε υποστεί ταπεινώσεις και εθνικές συμφορές. Διαχρονικά η ανθελληνική δύση αφαιρεί καταστρέφει πολιτικά, στρατιωτικά, και πνευματικά τον Ελληνισμό. Τότε έρχονται οι εχθροί από την Ανατολή για να ολοκληρώσουν την καταστροφή. Πατήρ πάντων ο πόλεμος, όπως δίδαξε ο Μέγας προσωκρατικός Φιλόσοφος Ηράκλειτος.

«Πόλεμος πάντων μεν πατήρ εστί, πάντων δε βασιλεύς, και τους μεν θεοὺς έδειξε τους δε ανθρώπους, τους μεν δούλους εποίησε τους δε ελευθέρους».

Ο πόλεμος είναι ο πατέρας όλων, ο βασιλεύς των πάντων, και άλλους τους κατέστησε θεούς και άλλους ανθρώπους, άλλους τους έκανε δούλους και άλλους ελεύθερους.

(Ηράκλειτος Fragmenta, απόφθεγμα 53, H. Diels and W. Kranz, «Die Fragmente der Vorsokratiker», vol. 1, 6th edn., Berlin: Weidmann, 1951: 150-182).

Το Ελληνικό έθνος ως πολιτιστική-γεωστρατηγική οντότητα, διαχρονικά στηρίζεται στην παιδεία-πολιτισμό και την Ορθοδοξία. Μόνον ο Χριστός θέλει τους Έλληνες.

Στα πλαίσια της αιώνιας σύγκρουσης των δύο παγκόσμιων πολιτισμών του Αριστόκλειου και του Διονυσιακού, παρά τα θαύματα, τις διδασκαλίες και την Ανάσταση του Χριστού, η ιστορία της ανθρωπότητας είναι κατά κύριο λόγο στρατιωτική, γραμμένη με αίμα και φρικτά μαρτύρια-καταστροφές. Η τύχη της ανθρωπότητας καθορίζεται από τα μεγάλα πολεμικά γεγονότα. Τα υπόλοιπα γεγονότα έχουν δευτερεύουσες συνέπειες, σε σχέση με όσα διαδραματίζονται στα πεδία των μαχών.

Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει την εποχή των Κομνηνών, Παλαιολόγων και της Αλώσεως του 1453, καθώς είναι σε τραγική πνευματική, πολιτική, στρατιωτική και οικονομική κατάσταση. Υποτελής των δανειστών και των μνημονίων. Πληρώνουμε δυσβάσταχτους φόρους. Ακόμη και οι μεγάλες δυνάμεις (Ρωσία, Αμερική, Γερμανία, Ισραήλ) δεν θα ήταν σε θέση να εξοφλήσουν αυτά τα δάνεια. Δυστυχώς το πιο τραγικό είναι η Ισλαμοποίηση της χώρας και η παραχώρηση της στην Τουρκία, ως Οθωμανική επαρχία.

Ο πνευματικός βίος της Ελλάδας πρέπει να είναι προσανατολισμένος στην Ορθοδοξία, στην επιστροφή των Ελληνοχριστιανικών ηθών, στις διδασκαλίες του Αριστοκλή, με στόχο την ανάπτυξη εθνικής συνειδήσεως και στην δημιουργία ενός αξιόμαχου Ελληνικού στρατού. Μόνο με αυτούς τους τρόπους, θα επιβιώσουμε, θα τιμήσουμε και θα δικαιώσουμε τις θυσίες των βασιλέων, των στρατηγών, των αξιωματικών των στρατιωτών, των Αγίων και των μαρτύρων.
Το Ελληνικό έθνος, διαχρονικά επιβίωσε, εξαιτίας των σοφών, των αγίων, των Ηρώων και των χρηστών ηθών. Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ’, ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων` νυν υπέρ πάντων αγών (Παιάνας-Αισχύλος). Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστίν η Πατρίς (Πλάτων-Κρίτων).

Ο Αριστοκλής-Πλάτωνας εiναι ο πρώτος-κορυφαίος εθνικιστής φιλόσοφος, όλων των εποχών, διότι καθόρισε το πρώτο και σπουδαιότερο πατριωτικό αξίωμα, ενώ ήταν ο μοναδικός φιλόσοφος στον κόσμο ο οποίος πήγε ενάντια, στην Φιλοσοφική και ηθική του διδασκαλία για να επιβιώσει η Ελλάδα. Αν είσαι ανήμπορος να κρατήσεις αναμμένες τις λαμπάδες της Πατρίδα σου, δεν είσαι συνειδητός Έλληνας, δεν είσαι Πατριώτης.

Χρωστάμε σ’ όσους ήλθαν, πέρασαν, θα ‘ρθούνε, θα περάσουν. Κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί ( Κωστής Παλαμάς). Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, παρ’ την ο ίδιος αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις. Αυτά είπε μεταξύ πολλών άλλων ο μεγαλύτερος υμνητής των δυο ιερότερων ανθρώπινων αξιών, της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας, οι οποίες εiναι δημιουργήματα των αρχαίων Ελλήνων, κατά την σύγχρονη εποχή. Οι πρόγονοί μας όχι μόνον δημιούργησαν αυτές τις δύο αξίες, αλλά της «πότισαν» με αίμα, όσο κανένα άλλο Έθνος στην παγκόσμια ιστορία.

Η ελευθερία του ανθρώπου είναι το πιο ακριβό αγαθό, δεν δίνεται δωρεάν ούτε από τον Θεό, ούτε από τους ανθρώπους, χρειάζεται πολύς αγώνας, κόπος, αίμα για να πάρεις πίσω την ζωή σου. Αυτό μας το έδειξαν οι πόλεμοι των αγίων προγόνων μας, οι οποίοι πολεμούσαν, όλους εκείνους τους αιώνες για να παραμείνουν ελεύθεροι και για να έχουν την διοίκηση της Ελληνικής-Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Εάν η ζωή ήταν μόνον προσευχές, καθώς και υποστήριξη του Χριστού μέσω θεόσταλτων σωτήρων, τότε οι προγονοί μας, αυτοί οι τέλειοι χριστιανοί δεν θα χρειαζόταν να πολεμήσουν ποτέ κατά την μεσαιωνική εποχή.

Θα έπρεπε δικαιωματικά να καθόταν όλους εκείνους τους αιώνες στα σπίτια τους-καναπέδες να περιμένουν τον αντίστοιχο Βατάτζη, τον οποίο περιμένουν αδίκως οι ραγιάδες σήμερα. Η προσμονή «θεόσταλτων σωτήρων» από τον Θεό είναι ένα από τα μεγαλύτερα δείγματα αμάθειας-παρακμής των ραγιάδων, οι οποίοι σαπισμένοι από την σεξουαλική διαφθορά αναμένουν βοήθεια από τον θεό.Σκεφτείτε τι θα γινόταν εάν οι προγονοί μας οι άγιοι Έλληνες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας σε κάθε εισβολή των αμέτρητων εχθρών μας αντί να πολεμούν να έκαναν μόνον συλλαλητήρια ;

Θα είχε αφανιστεί η Ελλάδα πολλούς αιώνες πριν. Φανταστείτε την ώρα που εισέβαλαν οι Πέρσες, οι Αγαρηνοί, οι Γότθοι, οι Βούλγαροι, οι Ρώσοι, οι Άβαροι κλπ, να έπαιρναν οι άγιοι πρόγονοι μας σημαίες και πανό να έκαναν συλλαλητήρια και να έλεγαν δεν πολεμάμε. Σε κάθε πρόταση παραδόσεως από τους εχθρούς, οι πρόγονοι μας απαντούσαν ΟΧΙ. Όλες τις φορές οι Έλληνες απάντησαν αρνητικά. Γνώριζαν τον διαχρονικό και ιερό τρόπο εθνικής επιβίωσης και ότι περίπτωση που θα τολμούσαν να γίνουν προδότες θα «έσπαγε» η ιερή ιστορική συνέχεια, η οποία κρατούσε το έθνος ζωντανό στο πέρασμα πολλών αιώνων. Ήξεραν πολύ καλά οι Έλληνες ότι αν γινόταν προδότες τότε θα κατέστρεφαν δια παντός τον Ελληνισμό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ARISVINEWS

loading...