Δικαστική απόφαση-κόλαφος για τον Aμερικανό Πρόεδρο ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού

«ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΑΣ»

«Αν η ανθρώπινη φύση και η ιστορία διδάσκουν κάτι, είναι ότι οι πολιτικές ελευθερίες αντιμετωπίζουν σοβαρούς κινδύνους όταν οι κυβερνήσεις κηρύσσουν επ’ αόριστον καταστάσεις έκτακτης ανάγκης…”

Δικαστική απόφαση-κόλαφος για τον Aμερικανό Πρόεδρο Joe Biden και για ότι θα σημάνει αυτό για την Ευρώπη και το κόσμο καθώς αφορά την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών. Δύο δικαστήρια τόσο στο Louisiana όσο και στο Missouri είπαν stop στη υποχρεωτικότητα παρότι η δικαστική διαδικασία ενάντια στις εντολές του Λευκού Οίκου έχει πολύ δρόμο.

Από τον Blade Runner

«Εάν επιτραπεί στην εκτελεστική εξουσία να σφετεριστεί την εξουσία της νομοθετικής εξουσίας για τη θέσπιση νόμων, δύο από τις τρεις εξουσίες που εκχωρούνται από το Σύνταγμά μας θα βρίσκονται στα ίδια χέρια», έγραψε. «Αν η ανθρώπινη φύση και η ιστορία διδάσκουν κάτι, είναι ότι οι πολιτικές ελευθερίες αντιμετωπίζουν σοβαρούς κινδύνους όταν οι κυβερνήσεις κηρύσσουν επ’ αόριστον καταστάσεις έκτακτης ανάγκης…”

Αυτή η δικαστική απόφαση αποτελεί μία πρώτη βόμβα ενάντια στους σχεδιασμούς και ανοίγει το δρόμο σε αντίστοιχες αποφάσεις ανά τον κόσμο. Οι εξελίξεις είναι πλέον καταιγιστικές. Ειδικά όταν αφορούν και σε εμβόλια για την έκτακτη αδειοδότηση των οποίων τα σχετικά έγγραφα θα πρέπει να παραμείνου απόρρητα για 55 χρόνια!

Οι αποφάσεις των αμερικανικών δικαστηρίων έρχονται σε αντίθεση και με την απαίτηση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού που συστήνουν οι “πρόθυμοι” πολιτικοί του Σύριζα και των υπολοίπων κομμάτων στην ελληνική κυβέρνηση. Η επιβολή της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού εάν συνδυασθεί με ένα προαναγγελθέν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας θα μπορούσε να μεταφραστεί σε ανυπολόγιστες ποινές ισοβίων.

Η απόφαση των αμερικανικών δικαστηρίων έρχεται κόντρα στην εντολή Biden και τορπιλίζει σε αυτή τη φάση (η δικαστική διαδικασία δεν τελειώνει εδώ, αλλά είναι μία πρώτη νίκη όσων προσέφυγαν στην Αμερικανική Δικαιοσύνη) την εντολή του Biden για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, τόσο στα νοσοκομεία, όσο και στα κέντρα υγείας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την εντολή που είχε δώσει ο ένοικος του Λευκού Οίκου, οι υγειονομικοί ήταν υποχρεωμένοι να έχουν εμβολιαστεί έστω και με την πρώτη δόση έως τις 6 Δεκεμβρίου και να έχουν κάνει τη 2η δόση έως τις 4 Ιανουαρίου.

Ο δικαστής Terry A. Doughty στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ, Δυτική Περιφέρεια της Louisiana, αποφάνθηκε υπέρ ενός αιτήματος του Γενικού Εισαγγελέα της Λουιζιάνα, Jeff Landry, να μπλοκάρει έναν επείγοντα κανονισμό που εκδόθηκε στις 4 Νοεμβρίου από τα Κέντρα για τις Υπηρεσίες Medicare και Medicaid που απαιτούσε εμβόλια σχεδόν για κάθε υπάλληλο πλήρους απασχόλησης και μερικής απασχόλησης, εθελοντές και εργολάβους που εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης που λαμβάνουν χρηματοδότηση Medicaid ή Medicaid.

Η Louisiana συμμετείχε στην αγωγή από γενικούς εισαγγελείς σε 13 άλλες πολιτείες.

Ο δικαστής Doughty υποστήριξε στην απόφασή του ότι η κυβέρνηση Biden δεν έχει τη συνταγματική εξουσία να αγνοήσει το Κογκρέσο εκδίδοντας μια τέτοια εντολή.

«Εάν επιτραπεί στην εκτελεστική εξουσία να σφετεριστεί την εξουσία της νομοθετικής εξουσίας για τη θέσπιση νόμων, δύο από τις τρεις εξουσίες που εκχωρούνται από το Σύνταγμά μας θα βρίσκονται στα ίδια χέρια», έγραψε. «Αν η ανθρώπινη φύση και η ιστορία διδάσκουν κάτι, είναι ότι οι πολιτικές ελευθερίες αντιμετωπίζουν σοβαρούς κινδύνους όταν οι κυβερνήσεις κηρύσσουν επ’ αόριστον καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

«Κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας όπως αυτή, είναι ακόμη πιο σημαντικό να διασφαλίσουμε τη διάκριση των εξουσιών που ορίζεται στο Σύνταγμά μας για να αποφευχθεί η διάβρωση των ελευθεριών μας», πρόσθεσε.

Σημειώνοντας ότι η υπόθεση “θα κριθεί τελικά από ένα ανώτερο δικαστήριο από αυτό”, έγραψε ο Doughty, “Ωστόσο, είναι σημαντικό να διατηρηθεί το status quo σε αυτή την υπόθεση. Τα συμφέροντα της ελευθερίας των μη εμβολιασμένων δεν απαιτούν τίποτα λιγότερο.”

Ο Landry επαίνεσε την απόφαση, λέγοντας σε μια δήλωση: “Χειροκροτώ τον δικαστή Doughty που αναγνώρισε ότι η Λουιζιάνα είναι πιθανό να επιτύχει επί της ουσίας και ότι έφερε μια ακόμη νίκη για την ιατρική ελευθερία των Αμερικανών. Ενώ ο Joe Biden κακοποιεί τους ήρωές μας στον τομέα της υγείας με το “τρύπημα” του ή διατάγματα εργασίας, θα συνεχίσω να αντιστέκομαι στις τακτικές εκφοβισμού του Προέδρου και να παλεύω για την ελευθερία».


«Ενώ ο αγώνας μας απέχει πολύ από το να τελειώσει, χαίρομαι που το Δικαστήριο χορήγησε προκαταρκτική ανακούφιση κατά της αντισυνταγματικής και ανήθικης επίθεσης του Προέδρου όχι μόνο στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας αλλά και στην πρόσβαση σε υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης για τους φτωχούς και τους ηλικιωμένους μας», συνέχισε ο Landry. «Θα δω αυτή την υπόθεση μέχρι το τέλος – παλεύοντας σε κάθε βήμα για να αποτρέψω την ομοσπονδιακή κυβέρνηση από το να επιβάλει ιατρική τυραννία στους πολίτες μας και να μετατρέψει τους ήρωες της υγειονομικής περίθαλψης του περασμένου έτους σε άνεργους φέτος».

Η απόφαση του Doughty απηχεί εκείνη του περιφερειακού δικαστή των ΗΠΑ Matthew Schelp, ο οποίος εξέδωσε εντολή 32 σελίδων τη Δευτέρα που εμποδίζει την κυβέρνηση Μπάιντεν να επιβάλει την εντολή τους για εμβόλια σε εργαζόμενους στον τομέα της υγείας σε 10 πολιτείες.

kourdistoportocali.com

loading...