ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ






ΓΙΩΡΓΟΣ Χ. ΑΘΗΝΑΙΟΣ *   

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν χώρες κατασκευασμένες τους τελευταίους δυο αιώνες από την νεοταξική ελίτ. Παράδειγμα το Βέλγιο, η πρώην Γιουγκοσλαβία, τα Σκόπια, η Τουρκία κλπ

Πώς εργάζεται αυτή η νεοταξική ελίτ; Εχουν πανάρχαιο σχέδιο δημιουργίας μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας. Προκειμένου να φτιαχτεί αυτή η αυτοκρατορία πρέπει τα έθνη να τεμαχιστούν, να αποκοπούν από τις ρίζες και το παρελθόν τους. Ανακατεύουν τους λαούς τους ενώνουν με γειτονικούς, όπως στο Βέλγιο Βαλλώνους και Φλαμανδούς όπου έφτιαξαν μια εθνικότητα χωρίς παρελθόν. Ετσι έφτιαξαν τα Σκόπια, τα ονόμασαν Βόρεια Μακεδονία κλέβοντας ελληνική ιστορία, προπαγανδίζοντας ότι οι Μακεδόνες δεν είναι Ελληνες. 

Το σχέδιό τους όμως είναι πολύπλευρο, πολυμέτωπο και διαχρονικό. Ξεπερνάει τη ζωή ενός μέσου ανθρώπου. Αυτή την ώρα αποδομείται όχι μόνο ο ευρωπαϊκός πολιτισμός αλλά  όλος ο δυτικός πολιτισμός από ανθρώπους μάλιστα που είναι καθηγητές στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της γης και όλως τυχαίως έχουν την ίδια καταγωγή…

Σε δυτικά πανεπιστήμια διδάσκονται ότι ο Σωκράτης ήταν μαύρος, η θεά Αθηνά μαύρη, οι ευρωπαϊκές γλώσσες προέρχονται από το φοινικικό αλφάβητο. Η Ελλάδα βρίσκεται στο κέντρο αυτών των εξελίξεων και η πνευματική ελίτ της χώρας είναι εντελώς διαβρωμένη από τα μασονικά δίκτυα. 

Ο κύριος στόχος αυτής της ελίτ είναι ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός. Ξέρουν ότι ο πολιτισμός, η γλώσσα, όλα προέρχονται από την αρχαία Ελλάδα. Και αυτό φαίνεται και αποδεικνύεται από τα γραπτά μνημεία, τους ναούς, τις πινακίδες που έχουν βρεθεί σε όλη τη γη. Αυτή τη στιγμή αμφισβητείται η αρχαία ιστορία της Ελλάδας και εντός και εκτός χώρας. Τα ίδια κέντρα δουλεύουν και εντός και εκτός. Βιώνουμε κυριολεκτικά τον θάνατο του ελληνισμού. Δουλεύουν εκατοντάδες χρόνια για να πετύχουν την παρακμή του ελληνισμού. Γεμίζουν την Ελλάδα λαθρομετανάστες. Η ίδια η κυβέρνηση, ελληνική κατ’ όνομα, γεμίζει την Ελλάδα λαθρομετανάστες.

 Τα πανεπιστήμια είναι διαβρωμένα από τις αριστερές ιδεοληψίες και κάποια κέντρα συνεχίζουν να λένε: Η Κρήτη είναι Ιουδαϊκή, η Θράκη Βουλγάρικη, η Μακεδονία των Σκοπιανών, η Ήπειρος Αλβανική. Τα νησιά του Αιγαίου τα διεκδικούν οι Τούρκοι και πάει λέγοντας…

Εμφανίστηκαν όμως και καινούρια «φρούτα», κι άλλοι διεκδικητές! 

Κάποιοι περίεργοι με ψευδώνυμο και έχουν φτιάξει «πατριωτικές» ελληνικές σελίδες στις οποίες αγωνίζονται υποτίθεται υπέρ του ελληνισμού και υπέρ του χριστιανισμού, με ακραία μάλιστα ορολογία, προκειμένου να προσεγγίσουν ανθρώπους του εθνικιστικού χώρου, να τους επηρεάσουν και να τους χειραγωγήσουν. Δίνουν κάποιες δήθεν ψαγμένες ιστορικές ερμηνείες, αυθαίρετες και περίεργες. 

Λένε ότι: 

Την αρχαία Ρώμη την έφτιαξε ο Αινείας ο Ιουδαίος, αντί του Αινεία του Τρώα που όλοι ξέρουμε.

Οι Τρώες ήταν ιουδαϊκή αποικία και γι αυτό συγκρούστηκαν με τους Έλληνες.

Ο Απόλλων ήταν θεός των Ιουδαίων, το ίδιο και ο Διόνυσος. 

Οι αρχαίοι Σπαρτιάτες ήταν αδελφικό φύλο των Ιουδαίων. 

Κάτω από την Ακρόπολη βρέθηκε συναγωγή, 

Το ίδιο στο λιμάνι της Δήλου.

Να αναφέρουμε το περιστατικό με τον Γαλλοεβραίο ωκεανογράφο Ζακ Υβ Κουστώ. Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να βυθίζει αμφορείς μη ελληνικούς στο Αιγαίο (προφανώς σε κάποιο ναυάγιο που εντόπισε), και δικάστηκε στην Ερμούπολη αλλά το γεγονός θάφτηκε. Την είδηση έσωσε ο συγγραφέας Ι. Φουράκης. Τα ΜΜΕ και οι υπεύθυνοι της αρχαιολογίας δεν ανέφεραν κάτι…

Όπως βλέπετε ο ελληνισμός πεθαίνει και αυτοί τεμαχίζουν το πτώμα του για να το χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν. Αυτά τα κέντρα προέρχονται από μια φυλή η οποία δεν έχει αξιόλογη Ιστορία. Με τη βία των όπλων κατέκτησαν την Παλαιστίνη. Οσες αρχαιολογικές ανασκαφές κι αν έχουν κάνει εκεί κάτω δεν έχει βρεθεί αξιόλογο αρχαιολογικό εύρημα που να επιβεβαιώνει την Παλαιά Διαθήκη.

Μετά από έναν σχεδόν αιώνα αρχαιολογικών ανασκαφών δεν βρέθηκε τίποτα. Γι αυτό ο βιβλικός αρχαιολόγος, Κιθ Γουάιτλαμ (WHITELAM W. KEITH),  έγραψε το βιβλίο «Η επινόηση του αρχαίου Ισραήλ». Από τον τίτλο καταλαβαίνετε και το περιεχόμενό του. Αναζητείστε το και διαβάστε το. 

Το σχέδιο όμως της ελίτ είναι πιο μεγαλεπήβολο. Εκεί θέλουν μια τεράστια χώρα με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ που θα διοικεί όλη τη γη. Δεν μπορείς να έχεις όμως μια τέτοια χώρα χωρίς να έχεις παρελθόν, χωρίς να έχεις ένδοξη ιστορία. Οπότε καταλαβαίνετε ότι τα κομμάτια της ελληνικής ιστορίας  που προαναφέραμε προορίζονται για να στηρίξουν την δήθεν αρχαία τους ιστορία, το δικό τους αφήγημα.

Φοινικικό αλφάβητο, κατακλυσμός του Νώε, Ινδοευρωπαϊκή φυλή, όλα ένα ψέμα από τα ίδια κέντρα. Τα παιδιά σας έμαθαν τον κατακλυσμό του Νώε αλλά δεν έμαθαν τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα, του Δαρδάνου, του Ωγύγου. Στο σχολείο τα παιδιά διδάσκονται για την Αννα Φρανκ αλλά όχι για τον Κολοκοτρώνη, τον Καραϊσκάκη, τον Παλαιολόγο.

 Στις πανεπιστημιακές σχολές μπείτε στο διαδίκτυο και ψάξτε πόσες εργασίες, μεταπτυχιακά κλπ αφορούν σημαντικά γεγονότα και πρόσωπα της Ελλάδας και πόσες αφορούν την κυρίαρχη ελίτ.

Αυτά τα αισχρά και μεθοδευμένα τα αλιεύσαμε να δημοσιεύονται σε κάποια σάιτ όπως στο arisvi και στο Ofis66. Αναδημοσιεύονται και στο ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ, πράγμα που μας παραξένεψε! Αυτά δουλεύουν μεθοδικά όπως τα τούρκικα σήριαλ, αλλοιώνοντας την πραγματική ιστορία, δίνοντας λάθος πληροφορίες στους απλούς αναγνώστες που δεν γνωρίζουν επαρκώς την ελληνική ιστορία και πιστεύουν αυτά τα μυθεύματα. Για να έχετε προσωπική άποψη μπείτε σε αυτά τα σάιτ και σχολιάστε. 

Πρέπει εντέλει να προβληματιστούμε όλοι αν θέλουμε να επιβιώσουμε ελεύθεροι και Ελληνες ή δούλοι και μεταλλαγμένοι.

ΓΙΩΡΓΟΣ Χ. ΑΘΗΝΑΙΟΣ

loading...