ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΛΩΝ!





 Της Λέττας Καλαμαρά *  

Για άλλη μία φορά αποδείχτηκε αναξιόπιστος και αδιάφορος για την υγεία όλων των πολιτών ο Πρωθυπουργός Κ.Μ. καθόσον δεν αποφάσισε το δωρεάν έλεγχο όλων, εμβολιασμένων και μη, για τις κοινωνικές συναναστροφές των Ελλήνων τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Ενώ θα μπορούσαν όλοι ελεγχόμενοι και υγιείς να απολαύσουν τις εορτές και να τονώσουν την οικονομία και τις τοπικές αγορές, ο επικίνδυνος Κ.Μ. αφήνει στην ευχέρεια των πολιτών τη διενέργεια ελέγχων και την πιθανή κυκλοφορία πάλι ανεξέλεγκτων κυρίως εμβολιασμένων ατόμων για να μην χαλάσει το πολιτικό προφίλ του.

Η πολιτική αντιμετώπιση του COVID-19 από τον Κ.Μ. είναι παντελώς αποτυχημένη, καταστρέφει την οικονομία, την κοινωνία και υπονομεύει την υγεία. Με απίστευτη ολιγωρία και απέναντι στη λογική ο Κ.Μ. επιτρέπει με τις πολιτικές αποφάσεις του τη διάδοση του ιού και επιμένει να στοχοποιεί τους πολίτες που δεν είναι πελάτες της ανεύθυνης Biontech των Τούρκων CEO και λοιπών εταιρειών.

Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να παρατείνει την πολιτική εξουσία του και να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Ούννων Γερμανών και Τούρκων και των υποστηρικτών τους στην περιοχή Ισπανών και Ιταλών. Η Ελλάδα ξαναζεί συνθήκες Καταστροφής δεμένη σε άρμα αποικιοκρατών και ντόπιων κοτζαμπάσηδων που επιζητούν τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού και τον ενταφιασμό της οικονομίας και της ζωής μας.

Κρίμα που ο ΚΜ μετατρέπεται σε νέο Γούναρη του ’22.

loading...