Πλησιάζει να μαντρώσουν όλον τον κόσμο για να τον πιέσουν να πάρει την σφραγίδα του αντίχριστου

Το πρώτο σημείο που θα χτυπήσει ο διάβολος είναι το φαγητό, τα τρόφιμα, αυτά θα τα ελέγχει ο διάβολος γιατί χωρίς να ελέγχει αυτά δεν μπορεί να πέσει ο άνθρωπος εις την δική του παγίδαν!

https://www.facebook.com/Fonivoont/videos/194690892123726 

Δεύτερον σημείο που θα χτυπήσει γιατί χωρίς αυτό πάλιν ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει, να κινηθεί και να επιβιώσει είναι αυτό το Χρήμα ….γιαυτο ετοιμάζουν την κατάργηση των μετρητών και χρήση μόνον των καρτών – ψηφιακό χρήμα

Και το τρίτο το φοβερότερο είναι η μετακίνησης από τόπο εις τόπο, οι συγκοινωνίες (πλοία, αεροπλάνα, σιδηρόδρομοι, αυτοκίνητα)!

Όταν τα πιάσει αυτά τι θα κάνεις; Ή θα περπατείς ή θα υποταγείς!

Απόσπασμα ομιλίας μακαριστού Άγιου του Θεού πατρός Σάββα Αχιλλέως υπο τον τίτλο

Αγωνία ο καιρός του αντίχριστου που έγινε το 1996 παρακαλώ!

Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω!

Εδώ βλέπετε τον κωδικό ευρεσιτεχνίας του εμβολίου του Μπιλ Γκεητς που έχει τον αριθμό 060606 = 666. Αυτό το εμβόλιο εισέρχεται στο σώμα σας δηλαδή σας σφραγίζει με τον αριθμό του αντίχριστου

Τα νανοσωματιδια που λέγεται ότι περιέχονται στα εμβόλια είναι μόρια του μεταλλικού στοιχείου ΓΡΑΦΕΝΕΙΟΥ που η διάταξη του πλέγματος σχηματίζει ένα εξάγωνο . Δηλαδή εισάγουν στο σώμα σου τον αριθμό 666 του θηρίου

Υλοποιείται στην Ελλάδα το χάραγμα της Αποκάλυψης ενάντια στο Διεθνές & Εθνικό Δίκαιο, & το Σύνταγμα των Ελλήνων. Ψηφιακό πιστοποιητικό

“εμβολιασμού” QR code.

Με το έτσι θέλω, καταργούν νόμο ανθρώπων & Θεού. Αυτό είναι το QR code. Με

το 666

( Τα 3 τετραγωνάκια )

Η Κίνα πρότεινε επίσημα το σφράγισμα των ανθρώπων παγκοσμίως με barcode «πιστοποίησης εμβολίου» QR (του γνωστού barcode = 666 ) για τον κορωνοϊό!

Στο νοσοκομείο του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ στην Αθήνα εόρτασαν

τον αριθμό

εμβολιασμού όταν έφτασαν στον αριθμό 666666

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΥ

«υποκριταί, το μεν πρόσωπο του ουρανού γινώσκετε διακρίνειν, τα δε σημεία των καιρών

ου δύναστε γνώναι;» Ματθ. κεφ. β’, 5 !

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ

Τι λέει και που η αποκάλυψη για το “τσίμπημα” του σκορπιού …ηλθε 2021

Ίσως δεν έχετε ανοίξει και διαβάσει και μελετήσει ποτέ την Αγία Γραφή και ειδικά την Αποκάλυψη .

Θα σας ζητήσω πριν να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε “επέμβαση” ή τσίμπημα πάνω στο σώμα σας τις επόμενες ημέρες ,απλά να γνωρίζετε αυτό το “χωρίο ” της Αποκάλυψης .

Θα σας παραθέσω αυτό το μέρος της Αποκάλυψης του Ιωάννου,που μιλά για “τσίμπημα” .

Η αμαρτίες μας έφεραν την πέμπτη “σάλπιγγα ”

Αποκ. 9,1 Καὶ ὁ πέμπτος ἄγγελος ἐσάλπισε· καὶ εἶδον ἀστέρα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ πεπτωκότα εἰς τὴν γῆν, καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἡ κλεὶς τοῦ φρέατος τῆς ἀβύσσου,

Αποκ. 9,2 καὶ ἤνοιξε τὸ φρέαρ τῆς ἀβύσσου, καὶ ἀνέβη καπνὸς ἐκ τοῦ φρέατος ὡς καπνὸς καμίνου καιομένης, καὶ ἐσκοτίσθη ὁ ἥλιος καὶ ὁ ἀὴρ ἐκ τοῦ καπνοῦ τοῦ φρέατος.

(θυμηθείτε τον καπνό από τις καιόμενες πετρελaiοπηγες των Ιρακ – και την αιθαλομιχλη πανω από τις πόλεις λογω των καυσαεριων )

Αοπκ. 9,3 καὶ ἐκ τοῦ καπνοῦ ἐξῆλθον ἀκρίδες εἰς τὴν γῆν, καὶ ἐδόθη αὐταῖς ἐξουσία ὡς ἔχουσιν ἐξουσίαν οἱ σκορπίοι τῆς γῆς·

( οι ακρίδες πετανε και προσγειώνονται στην ΓΗ όπως τα ελικοπτερα – αεροπλανα που κινουνται από το πετρέλαιο που βγαίνει από τις πετρελαιοπηγες= φρέατα )

Αποκ. 9,4 καὶ ἐῤῥέθη αὐταῖς ἵνα μὴ ἀδικήσωσι τὸν χόρτον τῆς γῆς οὐδὲ πᾶν χλωρὸν οὐδὲ πᾶν δένδρον, εἰ μὴ τοὺς ἀνθρώπους οἵτινες οὐκ ἔχουσι τὴν σφραγῖδα τοῦ Θεοῦ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν.

(Οι ακριδες αυτές ( αεροπλάνα ) σκοτώνουν τους ανθρώπους όχι τα φυτά τους άνθρωπους που δεν πιστευουν σε θεό και , σχεδιάζουν τους πολέμους .

Αποκ. 9,5 καὶ ἐδόθη αὐταῖς ἵνα μὴ ἀποκτείνωσιν αὐτούς, ἀλλ᾿ ἵνα βασανισθῶσι μῆνας πέντε· καὶ ὁ βασανισμὸς αὐτῶν ὡς βασανισμὸς σκορπίου, ὅταν παίσῃ ( κτυπήση-κεντρίσει ) ἄνθρωπον.

(Οι 5 μηνες βασανισμού πιθανον να σημαινει το διάστημα που θα βασανιζονται οι ανθρωποι αλλά πιθανον να εχει σχεση με τον αριθμο 5 που είναι η νέα τεχνολογια 5G οσοι κάνουν αυτό το εμβόλιο (τσιμπημα σκορπιού ) θα τους βάλουν και τα νανοσωματίδια στο σώμα τους που θα τους ελέγχουν – βασανίζουν με την τεχνολογία 5G )

Αποκ. 9,6 καὶ ἐν ταῖς ἡμέραις ἐκείναις ζητήσουσιν οἱ ἄνθρωποι τὸν θάνατον καὶ οὐ μὴ εὑρήσουσιν αὐτόν, καὶ ἐπιθυμήσουσιν ἀποθανεῖν, καὶ φεύξεται ἀπ᾿ αὐτῶν ὁ θάνατος.

δεν θα τον εύρουν, και θα επιθυμήσουν να πεθάνουν, και ο θάνατος θα φεύγη από αυτούς.

(Λεγεται ότι τα εμβόλια επιδρουν στο γεννετικό υλικό του ανθρώπου και θα γεννηθούν μεταλαγμένοι άνθρωποι- ζόμπι ελεγχόμενοι μέσω της τεχνολογιας και θα μπορουν οι κυβερνώντες να μικραίνουν η θα αυξάνουν το όριο ζωής τους )

Το ποιός είναι ο “σκορπιός” , που περιμένει να μας τσιμπήσει ,είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός να καταλάβει . Ο σκορπιός ηλθε το 2020-21 και τσιμπαει ( εμβολιαζει με δηλητηριο) τους ανθρωπους τώρα και περιμενουμε τον βασανισμο τους (δηλαδή τις παρενέργειες ) μετά από 1-2 χρονια ……….

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΣΙΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ( Ένα τμήμα )

Ο Όσιος Νείλος καταγόταν (σύμφωνα με την Ακολουθία του που εκδόθηκε το 1847 μ.Χ.) από τον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας και έζησε κατά το πρώτο ήμισυ του 17ου αιώνα μ.Χ.

Προφητεία τοῦ Ὁσίου Νείλου τοῦ Νέου τοῦ καὶ Μυροβλύτου, τοῦ ἐν τῷ Ἁγίῳ Ὄρει τοῦ Ἄθωνος ἀσκήσαντος, πρὸ 600 ἐτῶν, περὶ τῆς ἐλεύσεως τοῦ Ἀντιχρίστου καὶ τῶν ἐν τέλει τοῦ αἰῶνος ἀνθρώπων. «Κατὰ τὸ 1900 ἔτος βαδίζοντες πρὸς τὸν μεσασμὸν τοῦ 8ου αἰῶνος ἄρχεται ὁ κόσμος τοῦ καιροῦ ἐκείνου, νὰ γίνεται ἀγνώριστος. …………………………………………………………………………………………………………………..

Αἱ πορνεῖαι, μοιχείαι, ἀρσενοκοιτίαι, κλοπαὶ καὶ φόνοι, θὰ πολιτεύωνται, ἐν τῷ καιρῷ ἐκείνῳ καὶ διὰ τὴν ἐνέργειαν τῆς μεγίστης ἁμαρτίας καὶ ἀσελγείας, οἱ ἄνθρωποι θέλουν στερηθῇ τὴν χάριν τοῦ Ἁγίου Πνεύματος ὅπου ἔλαβον εἰς τὸ Ἅγιον Βάπτισμα ὡς καὶ τὴν τύψιν τῆς συνειδήσεως.

Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ

……………………………………………………………………………………………………………………………………….

Μαύρη μέρα γιά τό Εὐρωκοινοβούλιο. Ἡμέρα ντροπῆς για τήν Ἑλλάδα τῆς παράδοσης και τῶν ἀξιῶν. Ἡ 4η Φεβρουαρίου 2014 καταγράφεται ὡς μιά ἀπό τίς χειρότερες μέρες στήν ἱστορία τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Κοινοβουλίου. Τήν μέρα αὐτή πέρασε μέ μεγάλη πλειονοψηφία ψήφισμα ὑπέρ τῆς ἐπιβολῆς ὡς φυσιολογικῆς της νοοτροπίας καί τῆς ἠθικῆς των ὁμοφυλοφίλων στούς πολίτες τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἕνωσης!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Παρούσες στο Pride ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ και ΝΔ .. Athens Pride ή Φεστιβάλ Υπερηφάνειας της Αθήνας 2017 στην πλατεία Συντάγματος το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017. EUROKINISSI

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Προκλητικές δηλώσεις από Κωστα Μπακογιάννη Είμαι υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων, της τεκνοθεσίας και υπέρ της νομιμοποιήσεως της κάνναβης»… Μαΐ 6, 2018 ΠΗΓΗ voicenews

………………………………………………………………………………………………………………..

Με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να προπορεύεται ξεκίνησε πριν από λίγο η παρέλαση υπερηφάνειας -του 5ου Thessaloniki Pride. 25/06/16

…………………………………………………………………………………………………………………..

Γεγονός ο πρώτος βασιλικός gay γάμος Ο λόρδος Ivar Mountbatten, ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ, παντρεύτηκε τον σύντροφο του, James Coyle, πραγματοποιώντας τον πρώτο βασιλικό γάμο. Δημοσίευση 26/9/2018

Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου με τον – την Γυναίκα του 16 Μάι 2015

Ο 42χρονος πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ, και ο αρχιτέκτονας Γκοτιέ Ντεστενέ, παντρεύτηκαν στο δημαρχείου του Λουξεμβούργου.

https://www.enikos.gr/international/317295/o-prothypourgos-tou-

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΛΩΝ

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ : 2015 – 2022

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ

Εμβολιασμένος ο 32χρονος που πέθανε από κορωνοιό στη Λάρισα ΕΛΛΑΔΑ 8-10-2021

Το εμβόλιο δεν προστάτευσε τον 32χρονο νέο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην τοπική κοινωνία της Καρδίτσας η είδηση ότι ένας άνδρας μόλις 32 ετών έχασε τη ζωή του νικημένος από κορωνοϊό. Ο νεαρός άνδρας είχε νοσήσει από τον ιό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας όπου άφησε τελικά την τελευταία του πνοή

Την ίδια στιγμή, ακόμα ένα ηλικιωμένο άτομο της οικογένειάς τους νοσηλεύεται στην Καρδίτσα με Covid.

karditsapress.gr

https://www.zougla.gr/media/automoto/greece/article/efige-32xronos-emvoliasmenos-apo-tin-perioxi-tis-limnis-plastira

Για να τρομάξετε τι σας κάνει το εμβόλιο

Επειδη στο εμβόλιο υπάρχει ζωντανός και κυκλοφορει σε όλο το σώμα σας τα γονίδια του ιού θα ενωθούν με τα κυτταρα του σωματος σας στο κυκλοφοριακό σύστημα και θα σχηματιστουν στα τοιχώματα οι ακιδες που θα αναγνωριστουν μετα απο τα Λεμφοκύταρα ως ξενο σώμα και θα επιτεθούν στα τοιχώματα των αγγείων σας να τα σκοτώσουν με αποτέλεσμα τις θρομβώσεις .

Τα πρωτα αντισώματα παράγονται συνήθως σε 5 – 10 ημέρες και ειναι λίγα αλλά σε 30 ημερες θα ειναι πολλά θα αναγνωριζουν ως βακτίρια τα ιδια τα κυτταρα σας ( διοτι δημιουργήθηκε η ακιδα απο τον ιό σε αυτά ) και θα επιτίθενται να τα σκοτώσουν …..ετσι δημιουργούνται οι θρομβώσεις

που σκοτωνουν τους ανθρώπους

Τα αντισώμτα ( τα Λευμφοκυταρα για ιούς , και Λευκοκυταρα για τα βακτηρια ) μπορει να κανουν και 30 ημερες να δημιουργηθουν αναλογα τον οργανισμο του καθε ανθρώπου . Οποτε μεχρι να δημιουργηθουν τα αντισώματα δεν εχεις καποια σοβαρή ενοχληση !!!!

Το 99% των ανθώπων εχουν ετοιμα απο προηγουμενες λοιμόξεις τα αντισώματα για τον κορωνοιο διοτι ολοι οι κορωνοιοι ομοιάζουν μεταξύ τους Οταν κολήσεις τον φυσικό ιό θα αντιμετωπιστεί απο τον οργανισμο σας στην εισοδο ( στομα – μυτη- φάρυγγα ) και δεν προκειται να εισέλθει στο κυκλοφοριακό σας σύστημα . Βεβαια μπορει να φθάσει μεχρι τους πνευμονες οποτε τότε κινδυνευετε .Αλλά αυτο συμβαίνει σπάνια .ουτε στο 1% .

Τωρα ομως με το εμβόλιο σου βαζουν τον ιο να κυκλοφορεί σε όλο σου το σωμα !!!!!! με απρόβλεπτες καταστροφικές συνέπειες !!!!! Διοτι ο οργανισμος σας αναγνωρίζει ταυτόχρονα δυο λομώξεις τον ιο και την ακιδα που ομοιαζει με βακτηριο . Ταυτόχρονα δυο λοιμόξεις ειναι κατι απιθανο να εχει συμβει οποτε η αντιδραση του οργανισμου θα ειναι απροβλεπτα καταστροφική !!!!!!!

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΌΣΗ

https://youtu.be/t_5FnQbqWUM 17 λεπτα

https://www.facebook.com/john.kaps/videos/957057668404920 σας λεει ο

Ο SUCHARIT BHAKDI …. Περισσότερες από 300 δημοσιεύσεις με λίστα Pubmed (κύριος συγγραφέας και συν-συγγραφέας), καθώς και πολλά άλλα άρθρα και κεφάλαια βιβλίων.

Και με 13 διεθνή βραβεία !!!!!

loading...