Μήπως αντί για πολίτες αρνητές εμβολίων… έχουμε κυβέρνηση αρνητή της πραγματικότητας; – Τι πήγε λάθος στην Ελλάδα;

H Σουηδία έχει μόλις το 4% των μηνιαίων νεκρών από covid 19 σε σχέση με την Ελλάδα

Η ελληνική κυβέρνηση δυστυχώς λανθασμένα και με διάθεση να πολιτικοποιήσει τους εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, μίλησε για αρνητές εμβολίων.
Επέβαλλε τιμωρητικά μέτρα κατά των πολιτών που δεν έχουν εμβολιαστεί, π.χ. 100 ευρώ το μήνα ή 1.200 ευρώ τον χρόνο χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση.
Εφόσον ο εμβολιασμένος και με τρεις δόσεις είναι προστατευμένος, γιατί ανησυχεί για τον ανεμβολίαστο;
Ο ανεμβολίαστος δεν καταβάλλει τους φόρους και συμμετέχει στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης ενεργά, οπότε τα τιμωρητικά μέτρα πέραν από ανήθικα και αντιεπιστημονικά είναι και ενάντια στις συμβατές υποχρεώσεις των ελλήνων φορολογουμένων.
Το μέτρο θα καταπέσει όχι από τις διατάξεις του Συντάγματος αλλά από την κοινή λογική όταν η κυβέρνηση ως αρνητής της πραγματικότητας αναγνωρίσει γιατί η Ελλάδα τα έχει πάει τόσο χάλια.
Χωρίς καμία τεκμηρίωση, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι για τους 19.085 νεκρούς από covid 19 θα φθάσουμε προφανώς τους προσεχείς μήνες στους 22.000 και τους 2.422 νεκρούς σε διάστημα 28 ημερών ευθύνεται το μέτριο ποσοστό εμβολιασμένων καθώς υπάρχει ένα ποσοστό 37% πολιτών στην Ελλάδα που δεν έχουν εμβολιαστεί έναντι 63% που έχουν πλήρως εμβολιαστεί.

Ας αξιολογήσουμε μια χώρα με υποτίθεται πιο υποτυπώδες πρωτοβάθμιο σύστημα Υγείας το Ιράν.
Με πληθυσμό 85 εκατ. έναντι 10,8 εκατ στην Ελλάδα οι νεκροί σε διάστημα 28 ημερών είναι 2.715 στο Ιράν και στην Ελλάδα 2.422.
Το Ιράν έχει ποσοστό εμβολιασμού 57% πλήρως εμβολιασμένων και η Ελλάδα 63% και προφανώς το Ιράν τα έχει πάει πολύ καλύτερα.
Η Ιταλία με πολλαπλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα έχει 1.933 νεκρούς από covid 19 σε διάστημα 28 ημερών, η Ισπανία 674, το Βέλγιο 1.202, η Σουηδία 107.
Οι υγειονομικοί δείκτες στην Σουηδία χωρίς κανένα περιοριστικό μέτρο, υποχρεωτικότητες εμβολίων, lockdowns και χωρίς κανένα διαχωρισμό της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους έχει 107 νεκρούς σε διάστημα 28 ημερών σε σχέση με τους 2.422 νεκρούς στην Ελλάδα.
Δηλαδή η Σουηδία έχει μόλις το 4% των μηνιαίων νεκρών από covid 19 σε σχέση με την Ελλάδα.
Η Νότια Αφρική που αρχικά θρήνησε πολλούς νεκρούς και εκεί παρουσιάστηκε η μετάλλαξη Omicron εμφανίζει 608 νεκρούς από covid 19 σε διάστημα 28 ημερών.
Και ενώ οι αριθμοί είναι αμείλικτοι, υπάρχουν πολιτικοί όπως στην Σουηδία που αποφάσισαν να μην χωρίσουν τους πολίτες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Αυτοί γιατί τα κατάφεραν;
Ο Πρόεδρος της Νότιας Αφρικής σε διάγγελμα του δήλωσε ότι ποτέ δεν θα χωριστεί η κοινωνία της χώρας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και ουδέποτε θα επιβληθεί υποχρεωτικός εμβολιασμός.
Στις ΗΠΑ απέναντι στα απαράδεκτα σχέδια Biden οι ρεπουμπλικάνοι όρθωσαν ανάστημα και κατάφεραν να μπλοκάρουν τα σχέδια για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς στον ιδιωτικό τομέα.
Ο Πρόεδρος του Μεξικό δήλωσε ότι ουδέποτε θα επιτρέψει να εμβολιαστούν τα παιδιά με εμβόλια για τον covid 19.

Τι πήγε λάθος στην Ελλάδα;

Αυτό που πήγε λάθος στην Ελλάδα, είναι ότι παραμένουμε μια πρόχειρη χώρα που το πρωτοβάθμιο σύστημα Υγείας δεν αναπτύχθηκε, τα νοσοκομεία αφέθηκαν στην τύχη τους, ένας δικηγόρος έγινε υπουργός Υγείας χωρίς καμία κατάρτιση και γνώση και στο μείζον ζήτημα των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας… έγιναν ελάχιστα.
Όπως έχει αποκαλύψει το bankingnews στην Βρετανία ο μύθος ότι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας κατά 90% είναι ανεμβολίαστοι όχι μόνο καταρρίφθηκε αλλά αποδείχθηκε ότι η πλειοψηφία στις ΜΕΘ είναι εμβολιασμένοι.
Με βάση επίσημα στοιχεία, τα οποία αποκρύπτονται, σε πολλά νοσοκομεία οι νεκροί από covid 19 αυξάνονται ραγδαία και είναι εμβολιασμένοι κατά βάση.
Η προπαγάνδα μιλάει για ΜΕΘ αλλά όταν φθάσουμε στο σκέλος των νεκρών εμβολιασμένων εκεί το σοκ γίνεται και δέος μαζί… γιατί το αφήγημα ότι οι ανεμβολιάστοι μόνο πεθαίνουν είναι διάτρητο, κατέρρευσε.
Η Ελλάδα και η κυβέρνηση, υιοθέτησαν τυφλά τον σχεδιασμό Bourla της Pfizer ο οποίος είναι θρασύς τυχοδιώκτης, θέλει να πουλήσει όσο το δυνατό περισσότερα εμβόλια και είναι διατεθειμένος να πει πολλά ψέματα… για να πετύχει τους ιδιοτελείς σκοπούς του.
Ο Bourla δήλωνε ότι με τον διπλό εμβολιασμό οι πολίτες του κόσμου θα κερδίσουν την ελευθερία τους.
Ακολούθησε η 3η δόση που από αναμνηστική έγινε ενισχυτική.
Εν συνεχεία και πριν διαμορφωθεί καθαρή εικόνα για την Omicron και χωρίς ακόμη να έχει πεθάνει από την Omicron – όπως δηλώνει και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας – έσπευσε να αναφέρει ότι θα απαιτηθεί και 4η δόση εμβολιασμού.
Ένας Σουηδός επιστήμονας ανέφερε ότι θα χρειαστούν 7 εμβολιασμοί για να επιτευχθεί υποτυπωδώς ο στόχος της ανοσίας και προφανώς κάθε χρόνο ακολούθως οι πολίτες πρέπει να εμβολιάζονται.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός υιοθέτησε μια άκρως αντιεπιστημονική θέση με πολιτικά κριτήρια… θεωρεί ότι οι ανεμβολίαστοι δεν είναι ψηφοφόροι της ΝΔ οπότε… δεν τους χρειάζεται οπότε μπορεί να τους τιμωρήσει, το πολιτικό κόστος θα είναι μικρό.
Στην Βόρεια Ελλάδα όπου τα ποσοστά της ΝΔ ήταν υψηλά προφανώς και μέρος των ανεμβολίαστων είχαν ψηφίσει το 2019 Νέα Δημοκρατία.
Ας δούμε γιατί το πρόστιμο των 100 ευρώ ανά μήνα είναι ανόητο.
Η κυβέρνηση – δήθεν – υποστήριξε ότι το πρόστιμο δεν έχει τιμωρητικό χαρακτήρα και στόχος είναι η προστασία της δημόσιας υγείας.
Εάν κάποιος πληρώνει το πρόστιμο των 100 ευρώ, δεν αντιμετωπίζεται το υγειονομικό πρόβλημα, ο πολίτης αυτός κινδυνεύει να νοσήσει ή ο covid 19 θα τον ρωτήσει… πλήρωσες το πρόστιμο οπότε δεν σε κολλάω.
Το μέτρο είναι τιμωρητικό, γελοίο και σε ορισμένες χώρες που έχουν αποτύχει όπως η Ελλάδα και η Αυστρία τα πρόστιμα θα αυξηθούν.
Mε τροπολογία η Αυστριακή κυβέρνηση αυξάνει τα πρόστιμα από 726 σε 2.000 ευρώ και αυξάνει τον χρόνο φυλάκισης για όσους αρνούνται να πληρώσουν από τέσσερις εβδομάδες σε έως και ένα χρόνο.
Πρόκειται για μια αστεία διαδικασία που το μόνο που θα προκαλέσει είναι βίαιες κοινωνικές αντιδράσεις, οι πολιτικοί φελλοί που επέβαλλαν τέτοια μέτρα θα έρθουν κάποια στιγμή αντιμέτωποι με την κοινωνία, την αλαζονεία και απερισκεψία τους αλλά και την ανικανότητα τους θα την πληρώσουν πολύ ακριβά… αλλά έως τότε την ανικανότητα τους θα την πληρώνει η κοινωνία.

www.bankingnews.gr

loading...