Π.Κουρτζίδης για Γ.Τράγκα: «Θα έκανε το εμβόλιο στη Γαλλία - Τον κόλλησε τριπλά εμβολιασμένος»


 Ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα, Πάρις Κουρτζίδης, υποστήριξε ότι ο δημοσιογράφος θα έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού στη Γαλλία μέσα στις επόμενες ημέρες. 


Συγκεκριμένα, ο κ. Κουρτζίδης διευκρίνισε ότι ο Γιώργος Τράγκας δεν κόλλησε COVID-19 από κάποια παρέα, αλλά από ένα στέλεχος στον ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποίος προσήλθε στον χώρο έχοντας συμπτώματα, αλλά δεν είχε κάνει κάποιο διαγνωστικό έλεγχο, καθώς είχε κάνει ήδη και την τρίτη δόση εμβολίου. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, εκείνος ήταν που προέτρεψε τον συγκεκριμένο συνεργάτη να κάνει άμεσα rapid τεστ.


Επιπλέον, επεσήμανε ότι όλοι οι συνεργάτες στον χώρο του ραδιοφωνικού σταθμού ήταν εμβολιασμένοι, ενώ οι μόνοι άνθρωποι από τον περίγυρο του Γιώργου Τράγκα που ήταν ανεμβολίαστοι ήταν η σύζυγός του και ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος, όμως, όπως τόνισε ο κ. Κουρτζίδης, δεν ερχόταν τακτικά στον ραδιοφωνικό σταθμό.


Ο συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα παραδέχτηκε ότι έλεγε στον δημοσιογράφο να κάνει το εμβόλιο, τονίζοντας ότι δεν επρόκειτο για έναν άνθρωπο που ήταν κατά του εμβολίου.


Αντίθετα του είχε υποσχεθεί ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα έκανε το εμβόλιο της Moderna εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στη Γαλλία, προκειμένου να μη χρειαστεί να κάνει τη διαδικασία μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες... Δυστυχώς, όμως, δεν πρόλαβε…


Αύριο η κηδεία του Γιώργου Τράγκα


Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, συγγενείς και φίλοι του Γιώργου Τράγκα θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον γνωστό δημοσιογράφο και επικεφαλής του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι».


Σύμφωνα με πληροφορίες η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 13:00, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας στην Πολιτεία της Κηφισιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :