Δρ. ΜακΚάλλοου: Για πρώτη φορά στην καριέρα μου ιατροί αρνούνται να φροντίσουν ασθενείς… τους σκοτώνουν.

 Βρισκόμαστε σε μία απίστευτα σκοτεινή εποχή που έχει σκεπάσει τη γή. .. Υπάρχει μία ένταση ανάμεσα στο καλό και στο κακό, μία κρίση συμπόνοιας. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου ιατροί γυρίζουν την πλάτη τους σε ασθενείς. Αρνούνται να φροντίσουν ασθενείς.

-Τί σημαίνει αυτό; Τους σκοτώνουν. Σωστά;

Τους σκοτώνουν. Τους σκοτώνουν.

Γιατί κάτι που είναι πειραματικό, που βρίσκεται υπό εξέταση, που δεν είναι πλήρως αδειοδοτημένο από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), που δεν είναι ασφαλές ή αποτελεσματικό, γιατί αυτό να είναι η βάση πάνω στην οποία γίνονται οι αστραπιαίες ανακοινώσεις για δικαιώματα μετακίνησης, διατήρησης εργασίας, συμμετοχής στο σχολείο;

Το εμβόλιο δεν είναι ούτε ασφαλές, ούτε αποτελεσματικό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ρωτήσατε για το κίνητρο. Τι θα μπορούσε να κινητοποιήσει έναν Συμμέτοχο να θέλει να ξεκινήσει ένα παγκόσμιο πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού με ένα εμβόλιο το οποίο επιστημονικά και ιατρικά δεν είναι ούτε αποτελεσματικό, ούτε ασφαλές, ούτε έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα; Και που θέλει να εμβολιάσει ανθρώπους στους οποίους η ασθένεια δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα.

Υπάρχει ένας δηλωμένος στόχος να εμβολιάσουν και παιδιά 6 μηνών!

ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ. ΑΥΤΗ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 6 ΜΗΝΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΑ.

Το ζουμί είναι ότι αυτή είναι μία ‘αθώα’ ασθένεια, έχει απίστευτη εξάρτηση στην ηλικία. Αυτό που ξεκίνησε με την ιδέα ότι ίσως ένα εμβόλιο να είναι καλό, να εμβολιάσουμε μόνο τους νοσηλευτές, τους ηλικιωμένους, να προστατεύσουμε τους ανθρώπους μέχρι να περάσει, γινόταν όλο και πιο επεμβατικό, όλο και πιο διευρυμένο πρόγραμμα μαζικού εμβολιασμού, το οποίο τώρα έχει προκαλέσει τους φόβους μας διότι υπάρχει αυτή η ανησυχία ότι δεν έχει τίποτα να κάνει με τον κορωνοϊό.

Η εκτίμησή μου είναι ότι 85% θάνατοι θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.

Με αυτό το πρόγραμμα εμβολιασμού έχουμε βασικά στήσει μία γενοκτονία.

Το μόνο που βγάζει νόημα είναι ότι αυτό είναι δαιμονικό και ότι ο Θεός διάλεξε κάποιους να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους.

Μετάφραση ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Απόσπασμα επερχόμενης ταινίας (trailer 2) The Greatest Reset


loading...