Η “εύκολη” ΟΜΙΚΡΟΝ, θα βοηθήσει τους πάντες να κάνουν εύκολα αντισώματα και έτσι θα επιτευχθεί η ανοσία αγέλης;;;

 

Αν γίνει αυτό, τα εμβόλια θα είναι άχρηστα

“Ειδικοί”, πολιτικοί και φαρμακέμποροι, λένε ότι τους κατέβει για την ΟΜΙΚΡΟΝ, μπερδεύοντας τον κόσμο.

Άλλοι, λένε ότι το εμβόλιο που ετοίμασαν για τον αρχικό ιό και το πάσαραν δια της βίας για τον μεταλλαγμένο ΔΕΛΤΑ, ότι δήθεν είναι κατάλληλο για την μετάλλαξη ΟΜΙΚΡΟΝ. Ο Μπουρλά της PFIZER δήλωσε ότι το εμβόλιο κατά της ΟΜΙΚΡΟΝ, θα είναι έτοιμο τον Μάρτιο του 2022. Ο Πλεύρης δήλωσε “ενημερώνοντας” τον ελληνικό λαό σαν Υπουργός Υγείας, ότι το τρέχον εμβόλιο, με την τρίτη του δόση είναι δήθεν κατάλληλο για την ΟΜΙΚΡΟΝ, ενώ ο “ειδικός” Τζανάκης είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι εμείς οι ηλίθιοι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με το αν κάνει το εμβόλιο ή όχι και να πάμε σαν ζώα να μπολιαστούμε.

Η αλήθεια όμως είναι ότι η ΟΜΙΚΡΟΝ, εφόσον όπως μας λένε είναι μία εκφυλισμένη μορφή της αρρώστιας COVID 19, θα την κολλήσουμε σχεδόν όλοι και εύκολα θα κάνουμε αντισώματα, στέλνοντάς την στα αζήτητα με μία πραγματική ανοσία πλέον αγέλης, κάτι που δεν έκαναν οι υποχρεωτικές ενέσεις τις οποίες επέβαλαν στον κόσμο, με παρενέργειες που ίσως δούμε στο μέλλον και που τώρα αποκρύπτονται, αφού πολλά ακούμε, αλλά επίσημα τίποτε δεν ανακοινώνεται.

Όσον αφορά τις ασυναρτησίες πολιτικών και ειδικών, δείτε το βίντεο που ακολουθεί και δείτε τι δηλώνει ο ίδιος ο διευθύνων της PFIZER, που προμηνύει, ότι το εμβόλιο για την ΟΜΙΚΡΟΝ (που ετοιμάζουν) δεν θα χρειαστεί, γιατί τον Μάρτιο δεν θα υπάρχει λογικά πανδημία.

https://www.el.gr/_featured_1/i-eykoli-omikron-tha-voithisei-toys-pan/

loading...