ΠΡΟΣ ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ «ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΥ» ΣΟΥΧΑΡΙΤ ΜΠΑΧΤΙ

Του Δημήτρη Γιαννόπουλου *   

Την αξιοπρεπή κατά τα λοιπά εκδήλωση των Υγειονομικών στο Πάρκο Ελευθερίας αμαύρωσε η γελοία και αήθης «λογοκρισία» που υπέστη εν αγνοία του ο καθηγητής Σουχαρίτ Μπαχτί — καίτοι «επίτιμος προσκεκλημένος» — από τη μειοψηφία των «συνδιοργανωτών».(βλ. 2:22’-2:27’) 

Είναι γνωστός ο φθόνος που τρέφουν εναντίον του κάποιοι κομπλεξικοί «αντί-υποχρεωτικά εμβολιασμένοι» οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να εκδηλώσουν τα αισθήματά τους δημόσια, επειδή από τον Σεπτέμβριο του 2020 ο Ταϋλανδός φιλέλληνας κορυφαίος ιολόγος της Γερμανίας τιμά με τις ομιλίες και συνεντεύξεις του τον πολιτισμό και τους απελευθερωτικούς αγώνες των Ελλήνων, καλώντας τους έλληνες συναδελφους του να αποδειχθούν αντάξιοι και όχι «δειλοί ουραγοί» των προγόνων τους. 

Είχαν μάλιστα το θράσος οι συνδιοργανωτές να τον προλογίσουν ως «κύριο Μπαχτί» και να αφιερώσουν περίπου τον ίδιο χρόνο στο βιογραφικό του όσο και στα επιλεγμένα καθαρώς «επιστημονικά» αποσπάσματα από την τρισέλιδη επιστολή του που κρατούσαν μεταφρασμένη στα χέρια τους: συνολικά 2,5 λεπτά!! 

Και όταν ο κόσμος διαμαρτυρήθηκε ζητώντας ολόκληρο το κείμενο της επιστολής Μπαχτί, επικαλέστηκαν έλλειψη χρόνου και επιλογή «των πιο σημαντικών σημείων, γιατί ουκ εν τω πολλώ το εύ»!!! 

Δηλαδή τα υπόλοιπα της επιστολής του Μπαχτί ήταν ασήμαντα γι αυτές τις «υγειονομικές» μετριότητες.

Αν τώρα τολμήσει κάποιος από εμάς να διερωτηθεί φωναχτά μήπως αυτοί οι λογοκριτές μεγάλων επιστημόνων ευθύνονται για την αναιμική και καθυστερημένη κινητοποίηση των χιλιάδων υγειονομικών που τέθηκαν στην εγκληματικά παράνομη «αναστολή», θα μας χαρακτηρίσουν αμέσως «διασπαστή» της ενότητας των πάντων «κατά παντός υπευθύνου», επειδή δεν χειροκροτήσαμε αρκετά θερμά τους διώκτες τους μαζι με τα θύματα.

Μετά θα συνεχίσουν να στήνουν το δικό τους κομματικό μαντρί για τις επόμενες εκλογές που θα εξαγγείλει του χρόνου το ολοκληρωτικό Καθεστώς της Ιατροφασιστικής κατοχής.

Το λιγότερο που απαιτούμε για λογαριασμό του αγαπητού μας καθηγητή Σουχαρίτ Μπαχτί, είναι η δημοσίευση ολόκληρης της Επιστολής του προς την Συγκέντρωση των Υγειονομικών, μαζί με τη συγγνώμη των «συνδιοργανωτών» γι αυτή την ατιμία.

loading...