«Κύκνειο άσμα» των «τηλεγιατρών»: «Μαζικό καθολικό εμβολιασμό και στα παιδιά» ζητά ο σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Γ.Γεροτζιάφας

Η Νότιος Αφρική κήρυξε λήξη συναγερμού για την Όμικρον και εδώ… οι «ειδικοί» παίζουν τα ρέστα τους

Με κάθε μέσο και κάθε τρόπο προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους πολίτες και να επιβάλλουν τον μαζικό, υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους κυβέρνηση και «τηλεγιατροί». 

Τα τελευταία 24ωρα οι γνωστοί «ειδικοί» έχουν βγει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και ζητούν να γίνει άμεσα υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, παρόλο που τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν δείχνουν να πιάνουν την μετάλλαξη Όμικρον. 

Έτσι την εμφάνιση του έκανε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ και ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, ο οποίος ζήτησε τον μαζικό, καθολικό εμβολιασμό των παιδιών. Γιατί; Γιατί έτσι! Δεν έδωσε καμία εξήγηση και κανείς από τους δημοσιογράφους δεν τον ρώτησε γιατί αποφάσισε να προτείνει μαζικό εμβολιασμό για παιδιά 12 ετών. 

«Δεν είναι ώρα για ψευδαισθήσεις αλλά για μαζικό καθολικό εμβολιασμό και στα παιδιά», τόνισε ο καθηγητής αιματολογίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης, Γρηγόρης Γεροτζιάφας.

Ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας πρότεινε τον καθολικό εμβολιασμό και στα παιδιά ώστε να καμφθεί γρήγορα το νέο κύμα κορονοϊού και στην Ελλάδα αφού υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτή της Γαλλίας, όπου μέσα σε 10 ημέρες η πίεση στις ΜΕΘ έφτασε στο 69% από το 25%, παρόλα αυτά η πίεση στις ΜΕΘ δεν οφείλεται στα παιδιά! 

«Η πίεση προέρχεται από ανεμβολίαστους πολίτες, ή από πολίτες που έχουν κάνει μόνο τη μία ή τις δύο δόσεις», είπε ο Γ.Γεροτζιάφας, ο οποίος πλέον μάλλον θεωρεί τους εμβολιασμένους με δύο δόσεις ως ανεμβολίαστους. 

Σχολιάζοντας περαιτέρω την επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον του κορωνοϊού, ο κ. Γεροτζιάφας αναφέρθηκε και στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, για την οποία επισήμανε πως «αν δεν συνειδητοποιήσουμε ότι αυτή πρέπει να είναι η στρατηγική θα βρεθούμε ξανά με την πλάτη στον τοίχο» ενώ πρόσθεσε ότι τα εμβόλια είναι τεράστια επανάσταση.

Μάλιστα, με τους εμβολιασμούς το νέο κύμα θα καμφεί Φλεβάρη – Μάρτη, χαρακτηρίζοντας ως έσχατη λύση το lockdown «εφόσον υπάρχει εθνικός σχεδιασμός επιδημιολογικής επιτήρησης και μέτρων» όπως:

η ενίσχυση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης

η αραίωση των δρομολογίων των ΜΜΜ

η αραίωση τμημάτων των σχολείων

μηχανήματα που καθαρίζουν τον αέρα

«Αν πενηντάρης μεταδώσει τον ιό στη σύζυγό του που είναι σε ανοσοκαταστολή, εκείνη θα πεθάνει», είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, που ήδη όπως είπε στη Γαλλία ανέβασε την εμβολιαστική κάλυψη στο 90%.

Ωστόσο, το 2022 θα είναι καλύτερο σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, γιατί, σύμφωνα με τον κ. Γεροτζιάφα, «θα γίνουν επενδύσεις, είτε λέγεται ανάπτυξη κουλτούρας εμβολιαστικής κάλυψης, είτε δομές και στρατηγική επιδημιολογικής επιτήρησης και για τα λύματα».

loading...