«Γενική διαταραχή οι αρνητές. Να μην τους κόβουμε το μισθό; Και τι να κάνουμε;;;»! Αδιανόητο παραλήρημα στον «αέρα» – ΒΙΝΤΕΟ


 Ποιά ναζιστική Γερμανία και ποιά Βόρεια Κορέα!

Η υποχρεωτικότητα του εμβολίου για τους άνω των 60, ένα βάρβαρο και σκληρό μέτρο που επιβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, έχει ξεσηκώσει για τα καλά ΜΜΕ και “ειδικούς” που «γλυκάθηκαν» και ζητούν πλέον περισσότερα!


Αποκαλούν «γενική διαταραχή τους αρνητές» και βγάζουν μόνοι τους πορίσματα στα κανάλια καταδικάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους και θέλοντάς τους να τους θέσουν ΕΚΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.


Μίλησαν ακόμα και για «θέμα διανοητικής κατάστασης»!!!


Ακολουθεί ο παρακάτω παρανοϊκός μονόλογος:


«Πάμε στους αρνητές. Είναι προφανές ότι έχουμε μία γενική διαταραχή. Είναι άσχετοι άνθρωποι ή ελάχιστα σχετικοί οι οποίοι προσπαθούν να επιβάλλουν το δικό τους με το ζόρι.


Εγώ ακούω διάφορα κόμματα που λένε “όχι ρε παιδιά να μην τους πιέζουμε, να μην τους απαγορεύουμε, να μην τους κόβουμε το μισθό, να μην τους υποχρεώνουμε στον εμβολιασμό, να μην πληρώνουν εκατοστάρικα. Πολύ ωραία, να μην τα κάνουμε όλα αυτά. Τι πρέπει να κάνουμε; Δεν έχω ακούσει ούτε έναν από αυτούς να μου πει τι πρέπει να κάνουμε.


Το μόνο που άκουσα είναι να κάνουμε καμπάνια ενημέρωσης και πειθούς. Αυτό δεν κάνουμε 2 χρόνια; Ο άλλος έλεγε ότι είναι χούντα, άλλος έλεγε για το αίμα του χιμπατζή, ο αδενοϊός του χιμπατζή».


Δεν υπάρχουν σχόλια :