Ν.Τραμπ: «Δεν διοικεί τη χώρα ο Τ.Μπάιντεν – Η Χ.Κλίντον είναι διεφθαρμένη – Κατασκόπευαν την εκστρατεία μου»

 Επίθεση στην Χίλαρι Κλίντον και τον Τζο Μπάιντεν έκανε ο τέως Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του για μια επαναληπτική αναμέτρηση στις εκλογές του 2024 μεταξύ του ίδιου και της βασικής αντιπάλου του, το 2016.

Συγκεκριμένα, σε σχετική συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox News, ο Ντόναλντ Τραμπ απάντησε ότι θα ήθελε μια επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση μεταξύ εκείνου και της Χίλαρι Κλίντον. Ωστόσο, ο ίδιος συνέχισε επαναλαμβάνοντας τη μακροχρόνια θέση του για την πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, λέγοντας ότι «η γυναίκα είναι διεφθαρμένη».

Χαρακτηριστικά, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε: «Έκανε νοθεία στις εκλογές, κατασκόπευαν την εκστρατεία μου. Θυμάστε ότι είχα δημοσιεύσει αυτή τη μικρή δήλωση, τονίζοντας ότι “κατασκοπεύουν την εκστρατεία μου” και έγινε Κόλαση. Ξέρετε γιατί έγινε; Γιατί ήξεραν ότι είχα δίκιο».

«Δεν διοικεί τη χώρα ο Τζο Μπάιντεν»

Όταν η δημοσιογράφος, Μαρία Μπαρτιρόμο, αναφέρθηκε στην τελευταία γκάφα του Τζο Μπάιντεν, κατά την οποία αποκάλεσε ως «Πρόεδρο των ΗΠΑ» την Αντιπρόεδρο της χώρας, Καμάλα Χάρις, στο πλαίσιο ομιλίας του, ο Ντόναλντ Τραμπ ξεκαθάρισε πως «δεν θα έλεγε ποτέ ως Πρόεδρο τον Μάικ Πενς».

Ακόμα, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι ο Τζο Μπάιντεν «δεν διοικεί τη χώρα» με την «αληθινή» έννοια. Σύμφωνα με τον τέως Πρόεδρο, ο νυν Αμερικανός ηγέτης έχει, άλλωστε, επανειλημμένα αναφερθεί στην Καμάλα Χάρις ως «Πρόεδρο των ΗΠΑ».

Τι είπε για τη μεταναστευτική κρίση στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού

Εν συνεχεία, μιλώντας για τη συνεχιζόμενη άνευ προηγουμένου κρίση του οπίου αλλά και τις μεταναστευτικές ροές στα σύνορα ΗΠΑ – Μεξικού, ο Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε τον χειρισμό του ζητήματος από την κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν, λέγοντας ότι ο αριθμός των Αμερικανών που πέθαναν από υπερβολική δόση ναρκωτικών τον περασμένο χρόνο, δεν ήταν 100.000, αλλά στην πραγματικότητα «εκατοντάδες χιλιάδες». 

Συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε: «Εάν επρόκειτο για πόλεμο», τότε κατά τον τέως Αμερικανό Πρόεδρο, ο «πραγματικός» αριθμός των θανάτων ανέρχεται σε 200.000 με 300.000. «Δεν υπήρξε ποτέ πόλεμος που να είχε απώλειες σαν και αυτές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως, Σύμφωνα με τον Ντόναλντ Τραμπ, η πολιτική για τα ανοιχτά σύνορα είναι πρόβλημα όχι μόνο λόγω των ανθρώπων που εισρέουν στις ΗΠΑ, αλλά και λόγω «των ναρκωτικών που έρχονται» και της εμπορίας ανθρώπων, η οποία «κυρίως αφορά στις γυναίκες».

loading...