Η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τους εμβολιασμενους να μην ξαναεμβολιαστουν, τους μη εμβολιασμενους να παραμείνουν μη εμβολιασμενοι κ τους ψηφοφόρους της να βρουν άλλους άχρηστους για να ψηφίσουν.

Τελικά υπάρχει μία κυβέρνηση στον πλανήτη που είναι πιο επικίνδυνη κι από τον ίδιο τον ιό.

Νέα μέτρα έως 3 Ιανουαρίου – Μάσκα παντού από αύριο, ακυρώνονται οι δημόσιες εορταστικές εκδηλώσεις

Μάσκα θέτε; Εμβόλιο θέτε; Διπλή μάσκα θέτε; Τέταρτο εμβόλιο θέτε; Τι θέτε επιτέλους;

Εντωμεταξύ το καλό με τα μέτρα είναι ότι είναι win win κατάσταση. Αν τελικά δεν γίνει ο χαμός που περιμένουν θα πούνε ότι οφείλεται στα μέτρα. Αν γίνει ο χαμός θα πουν ότι φταίνε οι πολίτες που δεν εφαρμόζουν τα μέτρα, οι ψεκασμενοι που δεν εμβολιάζονται, η γιαγιά μου που βγήκε στο μπαλκόνι χωρίς μάσκα, ο γείτονας που κάλεσε τους κουμπάρους για Χριστούγεννα μετά από 2 χρόνια!

Ουδείς ασχολείται με τις βλακείες σας πλέον. Μάσκα έξω μόνοι σας θα βάλετε και το ξέρετε πολύ καλά. Το πιο αστείο μέτρο μαζί με τα κλειστά περίπτερα μετά τις 00:00 όλη αυτή τη διετία.

Αλλα ας πούμε ότι είναι σωστά τα μέτρα, για την οικονομία της κουβέντας. Ποιος θα τα τηρήσει, και ποιός θα τα ελέγξει, ειδικά στα ΜΜΜ; Εδώ την απλή μάσκα δεν φορούν αρκετοί. Θα βάλουν και διπλή; Μετά τις 9 το βράδυ, ειδικά στο τράμ, δε φοράει κανείς, στο μετρό αν κάνεις παρατήρηση σε κάποιον, πιο πιθανό είναι να φας ξύλο με τα νευρα κουρελι παρά να συνετιστεί.

Πάλι καλα που πήραν την ζωή τους πίσω οι εμβολιασμενοι. Χίλιες φορές να κολλήσω εαν είναι η μοίρα μου ας πεθάνω από τον ιό αλλά έζησα ελεύθερος να αποφασίζω για την ζωή μου χωρίς να με κοροϊδεύει κάνεις. Ζωή να αποφασίζουν κ συγχρόνως να με κοροιδευουν κιόλας ο κάθε πουλημενος να μου λειπει

Στην Αθήνα με μέση ετήσια θερμοκρασία 22 βαθμούς Κελσίου (θερμό, ημι-άνυδρο κλίμα) μάς ζητάνε να φοράμε μάσκα ΚΑΙ σε εξωτερικούς χώρους, δηλαδή να λουζόμαστε στον ιδρώτα κάθε φορά που βγαίνουμε από την πόρτα του σπιτιού μας. Η κυβέρνηση ΝΔ είναι ειλικρινά η χειρότερη κυβέρνηση στον πλανήτη, στη χειρότερη χώρα επίσης του πλανήτη, από κάθε άποψη.

loading...