Σας ερωτώ κύριε Πρωθυπουργέ!

 

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής *  
 
Κύριε Πρωθυπουργέ!. 
Εξαιτίας του κορωνοϊού, βλέπουμε όλοι μας, κάθε μέρα να χάνονται δεκάδες συμπατριώτες μας!. 
Γιατί λοιπόν σ’ αυτή τη μάχη με τον ιό, δεν χρησιμοποιείτε όλα τα μέσα?. (εμβόλια και αντϊικά φάρμακα)?. 
Γιατί επιμένετε μόνο στα εμβόλια?. 
Γιατί χρησιμοποιείτε με το σταγονόμετρο, το θαυματουργό φάρμακο regeneron (μονοκλωνικών αντισωμάτων), που όταν δοθεί έγκαιρα στους νοσούντες από τον ιό, θεραπεύονται με επιτυχία 100%?. 
Γιατί έχετε προμηθευτεί μόνο 2000 δόσεις απ’ αυτό το θαυματουργό φάρμακο και δεν έχετε προμηθευτεί πολλαπλάσιες δόσεις,?. 
Γνωρίζετε, κ. Πρωθυπουργέ, ότι ο Πρόεδρος της Αμερικάνικης Φαρμακοβιομηχανίας REGENERON, που παράγει αυτό το θαυματουργό φάρμακο, είναι ο Έλληνας(εκ Κοζάνης), Ιατρός, Κύριος Γιανκόπουλος και με μεγάλη του χαρά θα σας έδινε επαρκείς ποσότητες regeneron, για να σωθούν από τον κορωνοΪό, χιλιάδες Έλληνες συμπατριώτες του?.
Γιατί, κ. Πρωθυπουργέ, δεν εκμεταλλευτήκατε την περίπτωση του Κυρίου Γιανκόπουλου, προτείνοντας του, η Εταιρεία του, να συνεργαστεί με Ελληνικές Φαρμακευτικές Εταιρείες, για να παράγεται το φάρμακο regeneron και στην Ελλάδα και όλοι οι Έλληνες που αρρωσταίνουν από κορωνοϊό και είναι πάνω των 60 ετών και έχουν και υποκείμενα νοσήματα, να επισκέπτονται ΕΓΚΑΙΡΑ ένα Κέντρο Υγείας ή ένα Νοσοκομείο, να τους κάνουν ενδοφλεβίως μια δόση από το εν λόγω θαυματουργό φάρμακο και αμέσως θα επιστρέφουν σπίτι τους και εκεί να περνούν τον κορωνοϊό, σαν μια απλή γριπούλα??? 
Γνωρίζετε, κ. Πρωθυπουργέ, ότι το φάρμακο regeneron δοκιμάστηκε σε 16 Νοσοκομεία της Αγγλίας, σε ασθενείς που είχαν κορωνοϊό και υποκείμενα Νοσήματα και όλοι οι ασθενείς ανάρρωσαν πλήρως? (επιτυχία του εν λόγω φαρμάκου 100%!)?
Γνωρίζετε, κ. Πρωθυπουργέ, ότι το Δεκέμβρη του 2020 (πριν ένα χρόνο, που ακόμη δεν είχαν βγει τα εμβόλια) στο Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, δόθηκαν μονοκλωνικά αντισώματα, στην Αντιδήμαρχο ισότητας του Δήμου Αθηναίων, Κυρία Άννα Ροκοφύλλου (που είχε νοσήσει από κορωνοϊό) και έγινε πλήρως καλά? (όπως η ίδια η Αντιδήμαρχος δήλωσε στην εκπομπή της κας Τατιάνας Στεφανίδου?).
Γνωρίζετε, κ. Πρωθυπουργέ, ότι τον Οκτώβρη του 2020 ο τότε Πρόεδρος της Αμερικής κ. Τράμπ ασθένησε από κορωνοϊό και του δόθηκε έγκαιρα το φάρμακο regeneron (που είναι ένα κοκτέιλ μονοκλωνικών αντισωμάτων) (όπως ο ίδιος δήλωσε) και ο κύριος Τραμπ μέσα σε 4 ημέρες εξήλθε από το στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου βρισκόταν και απτόητος και με πλήρεις δυνάμεις, συνέχισε την τότε προεκλογική του εκστρατεία?
Κύριε Πρωθυπουργέ!
Μετά τα εύλογα ερωτήματα μου, που παραπάνω σας έθεσα (με τρόπο πολιτισμένο), ένα έχω να σας πω :
Μη δίνετε τόση ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στους εμβολιασμένους, γιατί και αυτοί μεταδίδουν τον ιό!.
Και μη τιμωρείτε με αυτό τον τρόπο τους ανεμβολίαστους!
Ο καλός Ποιμένας φροντίζει όλα τα μέλη του ποιμνίου του!. Και τα ήμερα και τα άγρια!.
Και αλλιώς φροντίζει τα ήμερα και αλλιώς τα άγρια!. 
Δεν ακολουθεί ένα μονομερή τρόπο!
Όσους Έλληνες πείσατε να κάνουν το εμβόλιο κατά του ιού, έχει καλώς!
Όσους πάλι δεν τους πείθετε να κάνουν το εμβόλιο, δεν τους τιμωρείτε, κύριε Πρωθυπουργέ, αλλά σαν καλός Ποιμένας θα έπρεπε να φέρνατε και το θαυματουργό φάρμακο regeneron σε επαρκείς δόσεις (και όχι μόνο 2000 δόσεις που έχετε προμηθευτεί) και όσοι αρρώσταιναν από κορωνϊό (είτε είναι εμβολιασμένοι είτε είναι ανεμβολίαστοι και είχαν και υποκείμενα νοσήματα), θα τους δίνατε μια δόση regeneron στον καθένα και ΟΛΟΙ θα γίνονταν καλά και όλα θα ήταν μια χαρά!
Όμως εσείς, κ. Πρωθυπουργέ, ακολουθείτε το δρόμο ΜΟΝΟ του εμβολίου και ΟΧΙ και το δρόμο του θαυματουργού φαρμάκου regeneron (σε ευρεία κλίμακα) και έχουμε έτσι την εκατόμβη θανάτων από κορωνοϊό και αυτή η εκατόμβη θανάτων θα μεγαλώνει και θα βαραίνει τη ψυχή σας, κ. Πρωθυπουργέ, σε όλη σας τη ζωή!
 
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ
loading...