ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟ





 Της Λέττας Καλαμαρά *   

Εν είδει κέντρου λαϊκής διασκέδασης και με καρέκλα reserve o Οίκος του Θεού θα δεχθεί το ποίμνιο του τα Χριστούγεννα εν έτει 2021 για το καλό της ανθρωπότητας.

Η απόφαση της Εκκλησίας συνάδει με τα χρηστή ήθη και έθιμα της εποχής καθώς και με τις πολιτικές αποφάσεις της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που μετατρέπει, σε συνέχεια του καταστροφικού έργου των προκατόχων του και με περηφάνια, την Ελλάδα σε μία άθλια αποικία χωρίς καμία περιουσία, υλική και πνευματική.

Ας ευχηθούμε οι γραμματείς και φαρισαίοι της εποχής μας να διδάξουν αυτές τις μέρες στους καλεσμένους τους την ιστορία των 10 Λεπρών, ενός ζωντανού κινδύνου, μίας υγειονομικής βόμβας της εποχής του Χριστού μας.

Εκείνους που οι ιερείς της εποχής δικαιολογημένα, με το φόβο της μετάδοσης καθώς και των προκαταλήψεων της εποχής, είχαν όλοι απομονώσει ως κοινωνικά μιάσματα μέχρι να τους συναντήσει ο Ιησούς.

Με πρόσκληση στους Ναούς λοιπόν φέτος για να είναι όλοι οι πιστοί υγιείς και ευπρόσδεκτοι. Εννοείται, φανταζόμαστε, πως θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και για όλους τους καλούς πελάτες θα βρεθεί μία θέση.

Ίσως εκτός από πιστοποιητικό εμβολιασμού από το Κράτος Μητσοτάκη να χορηγείται και ένα πιστοποιητικό αμόλυντου από τους Ναούς αυτή την επέτειο της γέννησης του Χριστού μας.

Συγχαρητήρια στην Εκκλησία της Ελλάδας για το έργο της το Σωτήριον Έτος 2021 μ.Χ.

loading...