Το ΑΚΚΕΛ ζήτησε από την Ιερά Σύνοδο να αποδεσμευθεί από το αντίχριστο κυβερνητικό καθεστώς Μητσοτάκη-Μόσιαλου-Καθημερινής μετά από τα δύο βλάσφημα σκίτσα

Επιστολή ΑΚΚΕΛ προς Ιερά Σύνοδο για την βλασφημία Μόσιαλου και Καθημερινής κατά του Χριστού και της Παναγίας, με την οποία ζητά από την Ιερά Σύνοδο να ακολουθήσει το παράδειγμα του Αποστόλου Παύλου όπως αντιμετώπισε τους Ρωμαίους στρατιώτες: “Από το ΑΚΚΕΛ καλούμε τα μέλη της Ιεράς Συνόδου (τώρα που αποκαλύφθηκε μία πτυχή του πραγματικού αντίχριστου προσώπου της κυβέρνησης) να αποδεσμευθούν από οποιεσδήποτε δεσμεύσεις, συμπάθειες κλπ προς στελέχη του κυβερνητικού χώρου και να μιμηθούν τον Απόστολο Παύλο όταν οι Ρωμαίοι στρατιώτες παραβίασαν τα δικαιώματά του ως Ρωμαίου πολίτη, όταν τον χτύπησαν και τον φυλάκισαν. Όπως γνωρίζετε, ο Απόστολος Παύλος δεν το άφησε αυτό να περάσει έτσι, ούτε τούς καλόπιασε, αλλά αξιοποίησε τα δικαιώματα που είχε ως Ρωμαίος πολίτης για να τούς θέσει προ των ευθυνών τους και να διώξει τα εμπόδια στο πνευματικό του έργο. Σε αυτή την οδό που μάς έδωσε ο Απόστολος Παύλος, κινούνται πολλοί Ορθόδοξοι πιστοί και αξιοποιούν τα δικαιώματα ως Έλληνες Ρωμιοί πολίτες για να ακυρώσουν την χουντική καταστολή των δικαιωμάτων τους. Καιρός είναι να κινηθεί και η εκκλησιαστική διοίκηση σε αυτή την οδό που χάραξε ο ίδιος ο Απόστολος Παύλος”.

Το ΑΚΚΕΛ ανέφερε συγκεκριμένες ενέργειες που μπορούν να κάνουν οι Μητροπόλεις: “Το πρώτο βήμα θεωρούμε από το ΑΚΚΕΛ ότι θα μπορούσε να είναι η πραγματοποίηση ελέγχου από κάθε Μητρόπολη σχετικά με την επιστημονικότητα, την νομιμότητα, την δημοκρατικότητα των μέτρων που έχουν ληφθεί από την αρχή του 2020, πάνω στην βάση της λογοδοσίας από την πλευρά της κυβέρνησης και της αναλογικότητας κινδύνου-μέτρων. Δεν είναι υπερβολή να τονίσουμε ότι είναι ξεκάθαρη πια η υποχρέωση της Ιεραρχίας ενώπιον Θεού και ανθρώπων να πραγματοποιήσει αυτόν τον έλεγχο. Το ΑΚΚΕΛ μπορεί να προσφέρει πολλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στοιχεία για αυτό τον έλεγχο και δίνουμε μία περίληψη πραγματικών γεγονότων”.

Η επιστολή κλείνει καλώντας την Ιεραρχία της Ιεράς Συνόδου να απαιτήσει την αποπομπή Μόσιαλου από κάθε δημόσια θέση (και φυσικά να ΜΗΝ εκπροσωπεί την Ελλάδα) και από τον Όμιλο Καθημερινής-ΣΚΑΪ να απαιτήσει συγγνώμη για το διεστραμμένο σκίτσο που δημοσίευσε ταυτόχρονα με το σκίτσο Μόσιαλου.

————————— Το κείμενο της επιστολής —————————

Μακαριώτατε Πρόεδρε,

Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς,

Ανήμερα των Χριστουγέννων γίναμε όλοι μάρτυρες δύο περιπτώσεων πρωτοφανούς βλασφημίας κατά του Χριστού και της Παναγίας από το πρόσωπο που έχει διοριστεί από τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη ως εκπρόσωπος της Ελλάδας σε διεθνείς οργανισμούς σχετικά με τον κορονοϊό, τον κ. Μόσιαλο, όπως επίσης και από την εφημερίδα Καθημερινή, η οποία αποτελεί μόνιμο αντιορθόδοξο-ανθελληνικό πυλώνα, κάνοντας ποικιλία πρακτορεύσεων. Ο πρώτος χρησιμοποιώντας τις μάσκες για τον κορονοϊό και η δεύτερη (που μυστηριωδώς δεν έλαβε ανάλογη δημοσιότητα) χρησιμοποιώντας την απογραφή της ΕΛΣΤΑΤ και συνδέοντάς την με την απογραφή του Καίσαρα της Ρώμης για να βάλει στο στόμα του Ιωσήφ λόγια περιπαιχτικά.

Αυτές οι δύο ενέργειες προφανώς εντάσσονται σε συντονισμένο πλαίσιο δράσης κατά του ελληνικού λαού, ενώ η δολιότητα και αντιχριστιανικότητά τους αποκαλύπτονται και από το γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν την ημέρα των Χριστουγέννων. Η προϊστορία τόσο του κ. Μόσιαλου όσο και του μιντιακού Ομίλου Καθημερινής-Σκάι δείχνουν ότι αυτές οι ενέργειες στηρίζονται στην δέσμευση και των δύο για προώθηση της Παγκοσμιοποίησης και Νέας Τάξης στην οποία όμως δεν γίνεται γνωστή ποια θα είναι η θέση και η αντιμετώπιση της Ορθοδοξίας των Αγίων μας.

Τόσο ο συγκεκριμένος μιντιακός Όμιλος όσο και ο κ. Μόσιαλος όμως αποτελούν θεμελιώδεις πυλώνες του κυβερνητικού χουντικού κατασκευάσματος που έχει ως βιτρίνα την αντιμετώπιση του κινδύνου από τον κορονοϊό.

Από το ΑΚΚΕΛ ελπίζουμε ότι η διοίκηση της Εκκλησίας θα κατανοήσει πλήρως (με αυτά τα δύο γεγονότα της βλασφημίας κατά του προσώπου του Χριστού και της Παναγίας) ότι τα διάφορα κυβερνητικά κυκλώματα ανθρώπων του Μητσοτάκη και του Σημίτη που έχουν παραπληροφορήσει και παραπλανήσει την Εκκλησία, ώστε να την εμπλέξουν ως μηχανισμό καταστολής και εφαρμογής των αντιδημοκρατικών ενεργειών τους κατά των θεμελιωδών και οντολογικών ελευθεριών και αναγκών κάθε ανθρώπου-πολίτη, είναι ομοίως διεφθαρμένα, διεστραμμένα και αντίχριστα όπως εμφανίζονται ο Μόσιαλος και ο συγκεκριμένος μιντιακός Όμιλος.

Σκεφτείτε. Είναι δυνατόν τέτοια δαιμονικά διεστραμμένα όντα να ενδιαφέρονται ειλικρινά για την ζωή και την υγεία των Ελλήνων και να ζητούν από την Εκκλησία και από όλους μας να τούς εμπιστευθούμε τη στιγμή που από την εποχή μεταξύ Γιώργου Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά κατέστρεψαν το Σύστημα Υγείας, εφαρμόζοντας Μνημόνια της Τρόικα και οι διάδοχοί τους δεν κατάφεραν ή δεν θέλησαν να διορθώσουν την καταστροφή; Την διαστροφή Μόσιαλου μάλιστα την κάλυψε ο ίδιος ο Μητσοτάκης, διατηρώντας τον στην θέση του εκπροσώπου σε διεθνείς οργανισμούς για τον COVID-19 και επιβραβεύοντάς τον με αυτό τον τρόπο.

Από το ΑΚΚΕΛ καλούμε τα μέλη της Ιεράς Συνόδου (τώρα που αποκαλύφθηκε μία πτυχή του πραγματικού αντίχριστου προσώπου της κυβέρνησης) να αποδεσμευθούν από οποιεσδήποτε δεσμεύσεις, συμπάθειες κλπ προς στελέχη του κυβερνητικού χώρου και να μιμηθούν τον Απόστολο Παύλο όταν οι Ρωμαίοι στρατιώτες παραβίασαν τα δικαιώματά του ως Ρωμαίου πολίτη, όταν τον χτύπησαν και τον φυλάκισαν. Όπως γνωρίζετε, ο Απόστολος Παύλος δεν το άφησε αυτό να περάσει έτσι, ούτε τούς καλόπιασε, αλλά αξιοποίησε τα δικαιώματα που είχε ως Ρωμαίος πολίτης για να τούς θέσει προ των ευθυνών τους και να διώξει τα εμπόδια στο πνευματικό του έργο. Σε αυτή την οδό που μάς έδωσε ο Απόστολος Παύλος, κινούνται πολλοί Ορθόδοξοι πιστοί και αξιοποιούν τα δικαιώματα ως Έλληνες Ρωμιοί πολίτες για να ακυρώσουν την χουντική καταστολή των δικαιωμάτων τους. Καιρός είναι να κινηθεί και η εκκλησιαστική διοίκηση σε αυτή την οδό που χάραξε ο ίδιος ο Απόστολος Παύλος.

Το πρώτο και θεμελιώδες ψέμα το οποίο χρησιμοποίησε το καθεστώς που υπηρετούν ο κ. Μόσιαλος, ο Όμιλος κλπ, για την εμπλοκή μεγάλου τμήματος της εκκλησιαστικής διοίκησης στα σχέδιά τους, είναι η επιστημονική και δημοκρατική βάση πάνω στην οποία, υποτίθεται, ότι στηρίζονται τα μέτρα που προωθούν, υποτίθεται για την καταπολέμηση του κορονοϊού. Αυτό όχι μόνο δεν ισχύει αλλά είναι και ακριβώς το αντίθετο με όλους αυτούς να έχουν επιβάλει την απόλυτη φίμωση στην κοινότητα των επιστημόνων όπως επίσης και στη δημοσιογραφική έρευνα. Η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη σε σχέση με το δημοκρατικό πολίτευμα αφού όλοι γνωρίζουμε και το αισθανόμαστε ότι ίσως να μην υπάρχει άλλη περίοδος στην ανθρώπινη ιστορία με τέτοια έκταση και βάθος καταστολής των ανθρώπινων ελευθεριών και αξιοπρέπειας, σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Τα εν λόγω περιστατικά Μόσιαλου-Καθημερινής αποκαλύπτουν δαιμονισμένη αντιχριστιανικότητα μέσα στον κύκλο του κυβερνητικού καθεστώτος, συνεπώς και ότι τα προϊόντα εξουσίας αυτού του καθεστώτος δαιμονισμένων όντων δεν μπορεί να είναι έργα Θεού ή η Εκκλησία του Θεού να τα στηρίζει.

Η στάση της Ιεράς Συνόδου (όπως τουλάχιστον παρουσιάζεται ότι την εκφράζει η εκάστοτε Διαρκής Ιερά Σύνοδος) μέχρι σήμερα δείχνει να είναι παθητική και παρουσιάζεται υποβοηθητική προς την κυβέρνηση Μητσοτάκη-Σημίτη, η οποία έχει πλέον αποδειχθεί περίτρανα με τα σκίτσα Μόσιαλου και Καθημερινής ότι είναι εμπράκτως και αδιαμφισβήτητα αντίχριστη. Το παράδειγμα του Αποστόλου Παύλου θεωρούμε ότι καθιστά υποχρεωτική πια την ενεργοποίηση της Ιεραρχίας της Ιεράς Συνόδου για την αποδέσμευση από αυτό το αντίχριστο καθεστώς στο οποίο μέχρι σήμερα τα φαινόμενα δείχνουν ότι δεν αντιτίθεται.

Το πρώτο βήμα θεωρούμε από το ΑΚΚΕΛ ότι θα μπορούσε να είναι η πραγματοποίηση ελέγχου από κάθε Μητρόπολη σχετικά με την επιστημονικότητα, την νομιμότητα, την δημοκρατικότητα των μέτρων που έχουν ληφθεί από την αρχή του 2020, πάνω στην βάση της λογοδοσίας από την πλευρά της κυβέρνησης και της αναλογικότητας κινδύνου-μέτρων. Δεν είναι υπερβολή να τονίσουμε ότι είναι ξεκάθαρη πια η υποχρέωση της Ιεραρχίας ενώπιον Θεού και ανθρώπων να πραγματοποιήσει αυτόν τον έλεγχο. Το ΑΚΚΕΛ μπορεί να προσφέρει πολλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στοιχεία για αυτό τον έλεγχο και δίνουμε μία περίληψη πραγματικών γεγονότων.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο υπουργός της σημερινής κυβέρνησης Άδωνις Γεωργιάδης (και συμπληρωματικά ο Γιώργος Παπανδρέου, ως πρωθυπουργός του πρώτου Μνημονίου της Τρόικα, την κυβέρνηση του οποίου εκπροσωπούσε ο κ. Μόσιαλος και την οποία κάλυπτε ο Όμιλος της Καθημερινής-ΣΚΑΪ και το παλιό MEGA) έχουν την συντριπτικότερη ευθύνη για την καταστροφή του συστήματος υγείας, κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Σαμαρά που ήταν υπουργοί, διότι εφάρμοσαν αντισυνταγματικές εντολές της Τρόικα και οδήγησαν χιλιάδες γιατρούς και υγειονομικό προσωπικό να φύγουν από το σύστημα υγείας και οι περισσότεροι από αυτούς να φύγουν από την Ελλάδα, ενώ μείωσαν συντριπτικά και την χρηματοδότηση, με συνεπαγώμενη μείωση της υγειονομικής υποδομής. Από τον Φεβρουάριο του 2020 μάλιστα η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε απαγορεύσει σε γιατρούς νοσοκομείων να μιλούν ή γράφουν για τα προβλήματα των νοσοκομείων κυρίως σε σχέση με τον κορονοϊό. Δηλαδή ΠΡΙΝ ακόμη επιβληθούν τα πρώτα «μέτρα». Για να καλύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους που οδήγησαν την κατάσταση σήμερα να μην υπάρχει η απαραίτητη υποδομή εξοπλισμού και επιστημόνων γιατρών και άλλου προσωπικού, γεγονός που αποτελεί το θεμέλιο και τον κυριότερο παράγοντα του προβλήματος.

Τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα στην αντιμετώπιση των κινδύνων υγείας οφείλονται σχεδόν εξ ολοκλήρου σε αυτές τις καταστροφές που ολοκλήρωσαν και επιπλέον προκάλεσαν αυτά τα άτομα, τα οποία τώρα πρωτοστατούν σε ενέργειες κατά των πολιτών που θα έκαναν ακόμη και τους Ναζί εγκληματίες να απορήσουν. Όλα αυτά που υποτίθεται ότι γίνονται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση του κορονοϊού έχουν θεμελιώδη στόχο πρώτα από όλα να καλύψουν τις ευθύνες τις δικές του και του Άδωνι Γεωργιάδη στην καταστροφή του συστήματος υγείας την οποία συνεχίζουν ακόμη και σήμερα. Εμείς μαζί με τον ελληνικό λαό τούς πολεμούμε ως παραδείγματα ενσαρκωμένης Διαφθοράς. Η αντίσταση που υπάρχει εναντίον τους είναι μάχη κατά της διαφθοράς που την δίνουμε για δεκαετίες όπως επίσης και δημοσιοποίηση της μη εμπιστοσύνης των Ελλήνων πολιτών απέναντι σε αυτά τα διεφθαρμένα άτομα και συμφέροντα γύρω τους. Είμαστε Αρνητές της Διαφθοράς, αυτής της διαφθοράς που υπήρχε για δεκαετίες στον Πολιτικό, Ιατρικό, Ακαδημαϊκό, Μιντιακό και Επιχειρηματικό χώρο και ο κορονοϊός συγκόλλησε και ολοκλήρωσε σε αυτή τη Χούντα που υπάρχει σήμερα και την οποία από το ΑΚΚΕΛ, σάς καλούμε να πολεμήσετε διότι οι βλασφημίες των Μόσιαλου-Καθημερινής πλήρως αποκάλυψαν την δαιμονική και αντίχριστη ταυτότητά της.

Καλούμε την Ιεραρχία της Ιεράς Συνόδου να απαιτήσει την αποπομπή Μόσιαλου από κάθε δημόσια θέση (και φυσικά να ΜΗΝ εκπροσωπεί την Ελλάδα) και από τον Όμιλο Καθημερινής-ΣΚΑΪ να απαιτήσει συγγνώμη για το διεστραμμένο σκίτσο που δημοσίευσε ταυτόχρονα με το σκίτσο Μόσιαλου. Φυσικά, επαναλαμβάνουμε τα προαναφερθέντα για διενέργεια ελέγχου νομιμότητας, επιστημονικότητας και αναλογικότητας για ΟΛΑ τα μέτρα που έλαβε το κυβερνητικό καθεστώς Μητσοτάκη από τις αρχές του 2020 μέχρι σήμερα.

Με βαθύτατο σεβασμό,

[Υπογραφή]

Ευάγγελος (Βάκης) Τσιομπανίδης,

Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

29/12/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

loading...